braza 13.10.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Cholera, ładne te róże!! Dobra, dobra, nie chcę żebyś dla mnie robiła, nie oddalaj się z takim pośpiechem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Alergia Nie pochwaliłam ostatnich krzyżyków ale jak te róże wykonasz to dopiero będzie odpowiednia ozdoba w Twoim Dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2013 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 O nie, nie!!! To już bym kocią hacjendę wolała:sick:... jak dobrze pójdzie to te różyczki zajmą mi... ROK!!!!!!!!!! Wystarczy, że mnie wczoraj przez Ciebie (Braza:rolleyes:) bolał słup kręgowy:o... zmolestowałaś mnie na pielenie:P sama se piel... wiem, nie masz co:P:P:P Chcesz róże??? To masz... jeszcze kwitną zupełnie nie dostrzegają, że się toszkę zjesieniło wkoło:rolleyes: jeszcze ciut innych kfiotków:D na deser maleńki wycineczek mojej fauny:wiggle: Mała Dosia Celebrytka Hannah i moje kochane łobuziaste Vitki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do1719511766 15.10.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Witaj! Jestem pod wielkim wrazeniem Waszego domu! Piekny jest nie tylko dom ale i ogrod i wszystko co wookolo:)Przecztalam caly watek (zajelo mi to 4 dni, z przerwami oczywiscie) i zdecydowanie bylo warto. Zwykle nie udzielam sie na formu tylko poczytuje, ale u Ciebie postanowilam zostawic jakis slad:bye:Teraz bede sledzic na biezaco:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 jeszcze lato masz... prawie Vito odjajczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ja sie tak nie bawie, u ciebie jeszcze lato a u mnie juz szaro i ponuro, jedynie trawa zielona. dzis znowu byl przymrozek. ale slicznie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.10.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Arctica, czy ty na zimę róże przycinasz nisko? Zastanawiam się, co zrobić z moją jedną jedyną, która przeżyła dwie zimy, więc może zostanie na dłużej Inne padały sukcesywnie przycinane i nie, osłaniane i nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.10.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Arctica, coś długo do Ciebie nie zaglądałam a jak zajrzałam i przeczytałam to szczęka mi opadła na podłogę...... normalnie zdolna i wszechstronna laska jesteś...:yes:... ja bym tak nie potrafiła... raz mozaika, dwa łazie nka no i hafty za.....iście piękne....coś odlotowego normalnie....i do tego cała ta ferajna ( w pozytywnym słowa znaczeniu ) przy której ciągle coś trzeba robić... jak ty znajdujesz na to wszystko czas i ochotę...... Pozdrawiam i podziwiam jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Przepięknie u Ciebie U mnie szaro, buro i ponuro... Byłam u znajomych i na kota się skichałam.... Goopia jestem i nic z tego nie rozumiem, może rzeczywiście to egzemplarz konkretny uczula... aaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.10.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Witaj! Jestem pod wielkim wrazeniem Waszego domu! Piekny jest nie tylko dom ale i ogrod i wszystko co wookolo:) Przecztalam caly watek (zajelo mi to 4 dni, z przerwami oczywiscie) i zdecydowanie bylo warto. Zwykle nie udzielam sie na formu tylko poczytuje, ale u Ciebie postanowilam zostawic jakis slad:bye: Teraz bede sledzic na biezaco:) Pozdrawiam! Ojejku!!! Jest mi niezmiernie miło, że poświęciłaś tyyyyle czasu... cieszę się... Miałam sporo zwątpień co do sensu ciągnięcia dalej dziennika, przecież to forum budowlane, a u mnie zwierzowo... zwierzowo... i zwierzowo... Dom jak dom... jak się nie ma co się lubi... to trzeba zakasać rękawy i se zrobić... przecież nie było by nas stać na fachoffffców. A jak naczytam się o problemach z tymi fachowcami to już wolę na mężusia pokrzyczeć... i na siebie czasmi się powkurzać... ale na siebie rzadziej;) Za wiele to już się działo nie będzie, wokół potworków moich raczej się będzie kręciło ... może coś tam w ogrodzie postawimy... może... może... może... na pewno narodziny nowe będą... ale to już nie nowość Zapraszam serdecznie i również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.10.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 jeszcze lato masz... prawie Vito odjajczony? Wet powiedział, że musi dwa latka skończyć. I gdyby nie obawa, że pokryje matkę to wcale by mi te jego jajcątka nie przeszkadzały:p Ujeżdżać nikt go przecież nie będzie, dzieć za stary, a wnuków jeszcze nie ma... Wredny nie jest... że cielaka czasami pogoni??? zdrowsze będą jak się przebiegną Nie kopie, nie gryzie... a kopytka miał ostatnio werkowane na leżąco:D ja sie tak nie bawie, u ciebie jeszcze lato a u mnie juz szaro i ponuro, jedynie trawa zielona. dzis znowu byl przymrozek. ale slicznie masz dziękować... dzisiaj u nas też szaro i ponuro:( Arctica, czy ty na zimę róże przycinasz nisko? Zastanawiam się, co zrobić z moją jedną jedyną, która przeżyła dwie zimy, więc może zostanie na dłużej Inne padały sukcesywnie przycinane i nie, osłaniane i nie.... Róż nie przycinam jesienią, czasami kwitną do końca grudnia:D. Jak się zaczynają mrozy to okrywamy słomianymi chochołami na mw. pół metra, a wiosną przycinam to co zmarznie. Niekiedy na równo z ziemią... Peace np. w tym roku mimo przykrycia calutkie zmarzły. Nic to bo i tak najlepiej kwitną na tym co wylezie z ziemi, a nie na zeszłorocznych badylkach. Arctica, coś długo do Ciebie nie zaglądałam a jak zajrzałam i przeczytałam to szczęka mi opadła na podłogę...... normalnie zdolna i wszechstronna laska jesteś...:yes:... ja bym tak nie potrafiła... raz mozaika, dwa łazie nka no i hafty za.....iście piękne....coś odlotowego normalnie....i do tego cała ta ferajna ( w pozytywnym słowa znaczeniu ) przy której ciągle coś trzeba robić... jak ty znajdujesz na to wszystko czas i ochotę...... Pozdrawiam i podziwiam jak zawsze No zaczerwieniła bym się normalnie... jakbym umiała:p Tyle pochwał i zachwytów... dziękuję... Taki już jestem dłubak amator:D... obadwa z mężowatym moim zresztą, jego też wciąż łapki swędzą do dłubanki jakiejś ostatnio ze slifierką się na kamulcach wyżywa:lol2:... super dziam-dziama zrobił, jak dopieści to się pochwalę... męzulka pochwalę znaczy się bo nie "się";) A ferajna to jak rodzina... tylko mniej kłopotliwa niż dziatki, na pastwisko wypuścisz i nie marudzą Zresztą jak nie ma po co wstać to nie ma po co żyć... a ja muszę potwory wyprowadzić lub zależnie od pory roku, nakarmić... muszę wstać i mam po co żyć!!! Przepięknie u Ciebie U mnie szaro, buro i ponuro... Byłam u znajomych i na kota się skichałam.... Goopia jestem i nic z tego nie rozumiem, może rzeczywiście to egzemplarz konkretny uczula... aaaa... Nic tylko organoleptycznie stwierdzić musisz:lol: Już Tarci pisałam, u nas też dziś szaro, buro i ponuro:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Matko, zatkało mnie!!!! Cuda tam u Ciebie normalnie - cuda natury!!!! A przyznac się do czegoś musze ..... z tym wypieleniem .... no bo ja pokazałam tylko odpowiednie odcinki .... takie specjalne ... Skoro zmolestowało Cie to do pracy ... no cóż, jeśli muszę (albo humor Ci to poprawi) to się zawstydzę .... Hana i Vito rulez!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.10.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jesienne klimaty piękne! Ale Hanulaaaa...........:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.10.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Braza... u mnie niestety tych "wypielonych" to zdecydowana mniejszość jest:oops: Niiiiieeeee chceeeee miiii sięęęęęęęęęęęęęę Przecież i tak zaraz zamarznie, zasypie i na wiosnę znów trzeba będzie odgruzowywać:rolleyes: Tylko Brazowe róże wciąż kwitną Miałam mężowatego pochwalić... to chwalę... skamieniałe dziam-dziamy zmajstrował, o takie Dzisiaj tylko niepocieszony jest... bo w niedzielę nie pozwalam włączać szlifierki... bo księdza zagłusza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 O kurde... Super te głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 o maj got, widze, ze wy oboje utalentowani jesteście. pozytywnie zazdroszczę, u nas dwie lewe nawet prezentu nie potrafimy porządnie zapakowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.10.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Osia... przekażę Tarciu... no my obadwa takie dłubaki amatory:oops: a na prezenty torebki wymyślili;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.10.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) no ja se tak z rzadka zaglądam tu i tam :rolleyes:alem nieśmiała , to się z rzadka odzywam ...do Depsi mam śmiałość ......ale nagromadziło mnie się przemyśliwań, to się odezwę Dzińdybry zacznę od pomady :cool:podziwiam Ciebie od dawna za to ,że chce Ci się rano wstać no za tę miłość do tych, dziwnych dla mnie , miziastych ...ja też bym tak chciała ale mam za chory umysł , zbyt się do zwierzyny rodzinnie nastawiam musiałam wydać kozę , bo nie mogłam spokojnie spać z powodu jej zamknięcia w komorze na noc samiutkiej ...bez wygód nie zamykaj wątku , przeca cały czas coś tworzysz , rozwijasz , to i jesteś dla drugich natchnieniem , no nie ? ja też lubię dłubać ....no zawsze podobają mi się różne nowoczesne dizajny, wszystkie gadżety dostępne w sklepach :lol2:jest tego tyle teraz , że zawrót głowy w każdym sklepie dopada .........ale lubię robić tak jak mi w duszy gra sama teraz troszkę prywaty ....nużna mi pomoc pragnę na płótno przenieść taką damę ale nie mam w tym temacie żadnej praktyki ...zdolności się znajdą gdybyś mi mogła podpowiedzieć jaką kupić kanwę i w ile nitek haftować to byłabym wdzięczna, bo widziałam ,że dama w czepcu wyszła Ci genialnie ja też tak chce ja też tak chcę mozajek tyż Ci zazzdraszczam ta na słupkach to proste ino dłubanina ....ale ta w łazience , to majstersztyk a mężowskie głowy , to jakoweś totemy ? że też mu się tak chciało....w takim twardym maeriale ....rzec by można w twardym jak skała , kamień ..... ale czemu nie jelenie głowy a ludzkie ? Edytowane 28 Października 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Może i do mnie śmiałości nabierzesz:oops::oops: dybry:D za pomadę serdecznie dziękuję, Też nie mogłam przeżyć jak Kalinka sama musiała w stajni spać, w dzień z psicami biegała, do domu przychodziła, a w nocy taka sama, samiutka... Jakby wiedziała gdzie za potrzebą się wychodzi to jak nic w psim pokoju by kącik dostała:p Tylko tydzień dziurkę w brzuchu wierciłam... ma koleżankę Tera pomoc:) Masz jakieś... jakiekolwiek doświadczenie z krzyżykowaniem??? Bo ta dama to jakby tu powiedzieć troszkę wyższa szkoła jazdy jest. Jak będzie to Twój pierwszy krzyżykowy obraz to może coś prostrzego, poszukamy razem schematu. No ale jeżeli już coś dłubałaś i wiesz czym to pachnie to dawaj maila na priv wyślę Ci schemat. Kanwa zdecydowanie i TYLKO firmy DMC. Osobiście haftuję na 16, jeszcze lepiej wygląda na 18 ale ja ślepawa trochę jestem i dużych prac nie dam rady robić na drobniejszej. jak fajnie, że nie tylko ja będę "dziwna"... no Depsia coś tam też dłubie ale maleństwa:D a mężowskie głowy , to jakoweś totemy ? że też mu się tak chciało....w takim twardym maeriale ....rzec by można w twardym jak skała , kamień ..... ale czemu nie jelenie głowy a ludzkie ? hmmm... bo nie mamy rogatych kamieni??? otoczaków w brud... ciekawe kiedy wszystkie przedłubie... i jak to się rozwinie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Obraziłam się za maleństwa. Ja OBRAZY robię! Chełmońskiego mam haftowanego i Schwarzwald i różne takie! Ludzkie pojęcie, ledwie człowiek zdąży wrócić, a już postponują i niedoceniają! Paskudy jedne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts