Arnika 29.10.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 No już dobrze, dooooooobrze... ja o Twoich ostatnich pracach... sama przyznasz, że nie są bycze:p... no i nie chcę się wywyższać, ale odkąd odkryłam goldenki wiem co to praca przy krośnie. Hafty polskie to jak kolorowanki dla przedszkolaków przy impresjonistach:D Dla przykładu sianokosy z HP ogromne przecież, zajęły mi parę miesięcy, w GK obraz tych rozmiarów szyję... 4-5 LAT... przy tej samej liczbie godzin dziennie przy krośnie oczywiście:) Arni... a co Cię tak zadziwiło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ogród, że jeszcze tak kwitnie... rzeźby, i , że chcesz odjajczyć Vito... Chwilkę mnie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Nie chcem ale muszem a ogród kwitnie nadal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Na GK to u mnie już oczy nie te, tak drobnej kanwy nie dam rady... Jak mam 12 diptrii, to wiele nie powalczę. Ale co mogę, to robię! Tiaaaaa... Chyba muszę wstawić moje dwie ostatnie prace. Jasne, że prostsze o niebo. Ale nie żadne małe!!! A te róże to ile krzyżyków na ile mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.10.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 294x376 i równiutko 200 kolorów:D ale sanna miała ponad 400 na ponad 600... strasznie mnie zmęczyła... znów mam niesamowitą chcicę na jednego kolosa ale muszę na mniejszych odpocząć Przecież goldenki można na grubszej kanwie robić tylko odpowiednio większą ilością nici, żeby prześwitów nie było. Tutaj nie o drobność kanwy chodzi a o skomplikowanie schematu i ilość kolorów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Kuszące, ale nie dla mnie, oczy mi zgubią się i tyle, schemat prosty jest już dla mnie trudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 niby po polski rozumiem, ale nie wiem, o czym piszecie goldenek to pies przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ewa.. o hafcie krzyżykowym... to ja już wolę o .. budowie, samochodach.. ale nie o niciach i wełnie.. potargało by mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.10.2013 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakież hobby ma, a ja w domu mam konika, kota, krówki oraz psa... i wszystkiego wielosztuk:lol: Na samochodach się znam ciut lepiej niż przeciętna kobieta (tutaj myślę inżynierski umysł winien), budowę, jak wiecie uwielbiam i nie tylko w teorii:rolleyes:... też techniczny pomaga;) to muszę coś dla zrównoważenia kobiecości mej:wiggle: pasjami haftuję... krzyżykuję właściwie... no i szydełko uwielbiam:lol: Ewa... wytłumaczę Ci... jak przejdziesz na emeryturę to zdecydowanie czasochłonne hobby, nie dla zapracowanych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Fakt, ale jakże relaksujące! Terapia zajęciowa zapewniona, nerwowi muszą się skupić i wyciszyć, żeby się nie pomylić, odstresowuje genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.10.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja na samą myśl... wzięłabym nożyczki i te nitki pocięła.. albo rękoma porwała ... aby nie haftować.... Budować/zarządzać lubiłam i nawet wyszło mi to nieźle. samochody lubię... załatwianie wszelakich spraw nie stwarza mi problemów, oby być w ruchu..... Haftowanie, druty, czy szydełko ... mnie by wykończyło... na emeryturze też... To czy ja jestem nadal kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) ... To czy ja jestem nadal kobietą no jak to nie wiesz??? cycki masz??? tez nie szydelkuje, nie drutuje, nie haftuje ale swej kobiecosci nie poddaje w watpliwosc:rotfl: Edytowane 30 Października 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 http://3.bp.blogspot.com/-7LQ9EEF-o1o/UMd2fa-QDfI/AAAAAAAAEgQ/2J7ivO-vUGE/s1600/DSC00855+%28Large%29.JPG cześć takiego zrób krzyżykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.10.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Takiego to ona sobie sprowadzi ................................... w końcu Cześć dziewoje dziergające i nie dziergające. Dawno mnię nie było i ogromnie się stęskniłam za wami. Nawiązując do waszej rozmowy. Ja do tej drugiej grupy należę i to w tak przeogromnym stopniu, że jak mi się cosik popruje, to prędzej małżonek mój ukochany to zszyje niźli ja Jak już mam wybierać to uwielbiam - remonciki i czytanie książki. A drutów to nawet utrzymać prawidłowo w rękach nie potrafię. Ale mimo to czuję się baaardzo kobietą Edytowane 30 Października 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.10.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Takiego to ona sobie sprowadzi ................................... w końcu Cześć dziewoje dziergające i nie dziergające. Dawno mnię nie było i ogromnie się stęskniłam za wami. Nawiązując do waszej rozmowy. Ja do tej drugiej grupy należę i to w tak przeogromnym stopniu, że jak mi się cosik popruje, to prędzej małżonek mój ukochany to zszyje niźli ja Jak już mam wybierać to uwielbiam - remonciki i czytanie książki. A drutów to nawet utrzymać prawidłowo w rękach nie potrafię. Ale mimo to czuję się baaardzo kobietą podaj mi swa dlon madam:lol2: choc ja na drutach umiem, na szydelku tez i nawet krzyzykowac potrafie ale co z tego jak nie lubie i cierpliwosci nie mam, a juz o starannosci to zapomnij:bash: wole remonciki, ksiazki i ogrod. ooo i jeszcze gotowac lubie ale na to zwykle czasu nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.10.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 O tak, tak - gotować też lubię, a najbardziej wtedy, gdy mam dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Mogę książki czytać... i zdjęcia robić guzik też przyszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Uuuu, gotowanie jest ble! Lepiej sobie pokrzyżykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 30.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Depesia z ust mi to wyjęłaś wolałabym 4 godziny dziennie krzyżykować niż gotować .....chociaż mi dziś pyszna zupa cukiniowo-porowa na białej kiełbasie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts