TAR 31.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Uuuu, gotowanie jest ble! nieprawda, nie jest bleee:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.10.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Tez nie przepadam za gotowaniem, wole piec a najbardziej wylegiwac sie w lozku albo na kanapie i czytac ksiazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Relka - a przepisa dejże na tę zupę, brzmi baaardzo smakowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 przeciez gotowanie jest bleee:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Pewnie, że bleee... Zawsze szkoda mi czasu jak muszę od krosna odejść i łobiad robić... przecież i tak g... z tego i tak... i tak zjedzą WSZYSTKO co im dam/zrobię... Moje chłopaki mało wymagające, kluskowo-makaronowe... duży nie lubi napaćkane na talerzu, najlepiej to jadłby jak Monk, wszystko na oddzielnym talerzyku (ale on zmywa;))... tak, że dania jednogarnkowe odpadają. Nawet makaron z sosem nie może być po włosku wymieszany tylko na makaroniku sosik. No i prędzej mi zabraknie mięcha w obiedzie niż im. Tak, że nie mam źle... ale gotować i tak nie lubię... chyba, że coś specjalneeeeegooooo.... wykwintneeeeegooooo... no i piec lubię, ciacha oczywiście... no na słodkości to nie ma większych łakomczuchów niż moje chłopaki... prawda Izuś??? Na książki też mi szkoda czasu... tworzyć, tworzyć... tworzyć!!! Często mnie jednak głód dopada i dopadam na jedną noc do książki... nie lubię bo jak zacznę to muszę skończyć... i później niewyspana łażę. Muszę pomyśleć nad audiobookami... można haftować i "czytać"... hmmm... chiba dobry pomysł Gosiek... :P:P :P:P:P:P i to jeszcze w moim wymarzonym kolorze:mad: Nie mogę się napatrzeć... mordeczka nawet bardziej cmokuśna niż mojego Vita:rolleyes: Kiedyś... kiedyś... kiedyś... kiedyś będę miała Tofinka:yes: Nawet Rasiowe delfinki bym odpuściła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Aaaa!!! Relcia... haftujesz tą krasawicę??? chcesz schemat??? Iza... kiedy???????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Właśnie zastanawiam się czy w wannie trzymałabyś tego delfinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.10.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ja mam swoją krasawicę jak ją znajdę , to pokażę , teraz nie mam czasu ...ja chciałam u Ciebie doprosić się porady i pomocy w tym temacie, ale to po świętach ...teraz zarobiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Gosiek... delfinka to pocałować i pomiziać... popływać z nimi... a Tofinka będę miała i howk! (czy jak to się tam pisze:rolleyes:) Relcia... troszkę radziłam pod Twoim poprzednim postem, nie jeszcze poprzednim:p... jak coś jeszcze to pytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Tofinki podobno strzegą owiec przed wilkami, nie będą wojować z sukami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2013 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 eee... nie wiem:rolleyes:... one same jak owce... z żyrafą skundlone:rotfl: Fajne to hamerykańskie święto:lol: pobawiłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.10.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Nie dość, że rogaciznę masz, dwa groźne psy to jeszcze nocne potwory Biedni sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Dynie wymiatają Też chciałam w tym roku się zaopatrzyć w takie cudo alem się paskudnie rozchorowała, głos straciłam na amen i staram się z domu nie wychodzić na dłużej niż jest to konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Dynie są świetne jako element jesiennej dekoracji, ale halloween to już nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.11.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Osia zdrówka!!! Dynie same urosły na piwnicy, po bazarze bym za nimi przecie nie latała, ale jak były... fajne, wesołe święto, a że z hameryki??? Jakoś mi to nie przeszkadza. Depsia a Walentynki lubisz czy raczej 8 marca na goździka czekasz??? Gosiek sąsiedzi nie biedni, dom za daleko od drogi stoi, potworów, tych nocnych nie widać za dobrze... nie muszą samochodów zatrzymywać coby podziwiać... jak potwory te dzienne podziwiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Nie ma znaczenia dla mnie, że to amerykańskie, równie dobrze może być afrykańskie.Po prostu uważam, że powinniśmy chronić naszą włąsną tradycję, czym tu weselić się z powodu niejednokrotnie bolesnych wspomnień dotyczących odejścia najbliższych? A do tego to święto to najzwyklejszy jarmark z horrorem klasy C w tle, plastikowe gałki oczne, zakrwawione odcięte palce i całe głowy, straszliwe maski dla dzieci.To buduje poczucie więzi z przodkami, uwrażliwia dzieci i daje im poczucie bezpieczeństwa? Według mnie taki handel potwornościami pod przykrywką "święta" to po prostu walka o zysk, bez najmniejszego względu na to, jaki wpływ na psychikę dziecka ma obcowanie z zalewem tego rodzaju przedmiotów i odbiorem dorosłych, że wszystko jest ok, że to jest dobre i wesołe.A NIE JEST. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.11.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Osia zdrówka!!! Dzięki, powoli odzyskuję głos , małż się zmartwi... My Święto Zmarłych od zawsze obchodziliśmy na wesoło, spotkanie rodzinne i wspominanie tych, którzy odeszli... ale nie z rozpaczą i wyrywaniem włosów z głów ( co zresztą jest domeną Polaków ), tylko z humorem i przypominaniem zabawnych sytuacji i historyjek związanych z tymi których już z nami nie ma... także hamerykańskie święto mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wesołe wspomnienia są dobre. Byle nie "okraszone" straszącymi kostiumami ociekającymi sztuczną krwią, straszącymi wiedżmami i wampirami, realistycznie przedtawionymi itd. Bez tego entourage'u, tylko tak jak powinno być - wspomnienie bliskich. Może być i wesołe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Oj Depsia bo Ty tylko to "tło" widzisz:rolleyes:, złe, niedobre, masakryczne i horrorzaste...Ja wybieram to co mi się podoba, humor, radosne piski maleńkich czarownic i innych Potterów biegające po wsi i krzyczące "cukierek albo psikus"...no i dyniowe lampiony... wcale nie muszą być ketchupem ubroczone:no: a jeden Potter nawet miał błyskawicę na czole:D... i okrągłe pingle:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Ja tez bardziej to widze, jako integracje miejscowej dzieciarni i inwencje dzieci na wyczarowanie przebrania z niczego wasza dynia ma cos z ufoka Edytowane 4 Listopada 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts