braza 04.11.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Matko przenajświętsza!!!!!!! Cudowne te głowy, cudowne róże ..... jestem pełna podziwu dla Was obojga , no w mordę, na kolana jestem gotowa paść przed Wami!!!!!!!!!! Cuda, normalnie, cuda!!!!! My tez z poczuciem humoru i dobrymi wspomnieniami w Święto Zmarłych wchodzimy, jakoś tak mi nie po drodze z tym zadumaniem i powagą .... Kocham wspomnienie mojej Mamy, moich Dziadków, Wujka i zawsze widzę Ich w sytuacjach radosnych, wręcz czasami komicznych .... A dynie i potwory w przeddzień wcale mi nie przeszkadzają! Alpaka mi się marzy ..... no takie rude cudo w domu mieć - dobra, nie musi być rude:yes: Cmoki dla czworonogów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.11.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Aaaa!!! Iza... kiedy???????????????????????????????????????????? W najbliższą sobotę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Braza:oops: no psestań... Moim marzeniem jest tofinek... tak, że kolor wiadomy... chociaż przygarnę KAŻDĄ alpakę Nawet ostatnio na all mieli w kolorze szampańskim, tak to nazwali, dla mnie tofinek to był... tylko nie mam na zbyciu 10 tysiów:( Iza... i czego się na tych paluchach doliczyliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A u mnie grudzień ten niezawodny też oczywiście kwitnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 czuję się obserwowana i to z obu stron:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.11.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 ale fajowa obserwatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tak to ja mogę być zawsze obserwowana:) ... Arctica, ja nie kadzę, ja mówię absolutną rzetelną ;prawdę: jestem pod wrażeniem Waszego talentu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.11.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja to mam zawsze problemy z chwaleniem , ale jakby kto miał jakieś wątpliwości, co do ww talentu, to osobiście postaram się rozwiać mu je dosadnie i w szczegółach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.11.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Iza... i czego się na tych paluchach doliczyliście??? Dzień później może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No Yetuś... teraz to dopiero przykadziłeś... całe szczęście to o talenta mężowatego chodzi bo bym się chyba spłoniła:p... chociaż tam było "waszego"... hmmm... nie umiem:rotfl: Izula... no jak nie jak tak:D... dobrze, że Cię dzwonnęłam... chyba nie ulepię dzisiaj tych pierogów:sick:... mięcho prawie wyżarłam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 To zrób ze serem.. albo ruskie.. ja lubię jeść pierogi.. ale zrobić nie dam rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.11.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 OOOO uwielbiam ruskie mniammmmmAle mi smaka narobiłaś Arniko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ruskie bleeee... nie lubię... U nas to z serem albo z mięchem ale takim własnie leciutkim z zupki. Osobiście uwielbiam ze szpinakiem ale młodemu nie wcisnę za cholercię Mięcha starczyło, troszkę włoszczysny dorzuciłam z zupki, i cebulkę zezłoconą na patelni... mniamniste wyszły:D ledwo się taczam... zgrzeszyłam:sick:... znów... przecież się odchudzam:oops: Iza, a co Ty jeszcze na forum robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja tez lubię ruskie i z mięchem .... i z kapustą grzybową ..... Nawet bardzo lubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 O, o!!! z kapuchą też lubię, jak dużo grzybów jest w niej:p tylko prawdziwnych, suszonych grzybów nie jakich tam pieczarków:yes: A! I z jagodami lubię... najbardziej jak teściowa zrobi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 wszystkie lubię, jak ktoś zrobi. Sklepowe niedobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 wszystkie lubię, jak ktoś zrobi. Sklepowe niedobre Ooo to to to... Ja bardzo lubię pierogi.. ale za nic nie zrobię ciasta.. nie cierpię jak miałabym robić ciasto i mieć ręce oblepione... Jak mąż chce uszka albo pierogi... to musi je sobie robić... ja farsz, pomogę kleić.. ale on ciasto... czyli praca zespołowa jest OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Do kręcenia ciasta na pierogi mam mikser - sypię mąkę, sól, trochę oleju, a potem powoli gorącą wodę powoli leję mikser kręci, aż ciasto zaczyna od ścianek odchodzić - genialne mogę więc pierogi tonami robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 czekaj, zainspirowałaś mnie, woda, sól, olej i mąka? Może ten mój KA to ukręci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts