Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Matko przenajświętsza!!!!!!! Cudowne te głowy, cudowne róże ..... jestem pełna podziwu dla Was obojga , no w mordę, na kolana jestem gotowa paść przed Wami!!!!!!!!!! Cuda, normalnie, cuda!!!!!

My tez z poczuciem humoru i dobrymi wspomnieniami w Święto Zmarłych wchodzimy, jakoś tak mi nie po drodze z tym zadumaniem i powagą .... Kocham wspomnienie mojej Mamy, moich Dziadków, Wujka i zawsze widzę Ich w sytuacjach radosnych, wręcz czasami komicznych .... A dynie i potwory w przeddzień wcale mi nie przeszkadzają!

Alpaka mi się marzy ..... no takie rude cudo w domu mieć - dobra, nie musi być rude:yes: Cmoki dla czworonogów!!!!

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Braza:oops::oops::oops: no psestań...

Moim marzeniem jest tofinek... tak, że kolor wiadomy... chociaż przygarnę KAŻDĄ alpakę:D

Nawet ostatnio na all mieli w kolorze szampańskim, tak to nazwali, dla mnie tofinek to był... tylko nie mam na zbyciu 10 tysiów:(

Iza... i czego się na tych paluchach doliczyliście???:D

No Yetuś... teraz to dopiero przykadziłeś:oops::lol:... całe szczęście to o talenta mężowatego chodzi bo bym się chyba spłoniła:p...

chociaż tam było "waszego"... hmmm... nie umiem:rotfl:

Izula... no jak nie jak tak:D... dobrze, że Cię dzwonnęłam... chyba nie ulepię dzisiaj tych pierogów:sick:... mięcho prawie wyżarłam:oops:

Ruskie bleeee... nie lubię...

U nas to z serem albo z mięchem ale takim własnie leciutkim z zupki. Osobiście uwielbiam ze szpinakiem ale młodemu nie wcisnę za cholercię:sick:

Mięcha starczyło, troszkę włoszczysny dorzuciłam z zupki, i cebulkę zezłoconą na patelni... mniamniste wyszły:D

ledwo się taczam... zgrzeszyłam:sick:... znów... przecież się odchudzam:oops:

Iza, a co Ty jeszcze na forum robisz???:o

wszystkie lubię, jak ktoś zrobi. Sklepowe niedobre :(

Ooo to to to...

Ja bardzo lubię pierogi.. ale za nic nie zrobię ciasta.. nie cierpię jak miałabym robić ciasto i mieć ręce oblepione... Jak mąż chce uszka albo pierogi... to musi je sobie robić... ja farsz, pomogę kleić.. ale on ciasto... czyli praca zespołowa jest OK...