Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no mysle ,że taka 12 wystarczy :rolleyes: http://allegro.pl/szydelko-12-mm-do-wloczki-prym-super-jakosc-i3657381498.html

są i tańsze i metalowe ....może metalowe pewniejsze ;) ......no u Ciebie w tym niebieskim pokoju mogłyby takie koła spod łóżek wyglądać :)

Arctica , zawsze to żółte prześcieradło możesz powiązać sznurkiem i to co przed sznurkiem zamaczać w różnych kolorach farbki do szmat i potem będziesz miała tęczowy dywanik :D

Edytowane przez relek

Tylko te paski to powinny chyba wzdłuż splotu iść, wtedy będą się zwijały w sznureczek... ale jakby tak na ślimaczka polecieć nożyczkami to nie trzeba by sztukować... ciekawe jakby to wychodziło...

Sznurek rewelka pomysł, tylko gdzie kupić konopny??? Teraz wszystkie prasy na białym plastiku lecą:rolleyes:

muszę zapytać... dała bym razem z tymi paskami prześcieradłowymi, taki melanż by wyszedł...

Noooo:rolleyes:...

Jakoś tak niechcieja mam... i nawet na forum tylko zaglądam, a paluchy mi się też zbuntowały do klawiatury się kleić nie chcą...

Ktoś rąbnął słońce i źlicę mam...

Ale są wieści z Arctycznej zagrody więc donoszę

DWA NASZE NAJMŁODSZE ROGATE OD DZISIAJ BĘDĄ PEŁNIŁY ZASZCZYTNĄ ROLĘ MASKOTEK W STRASZNYM DWORZE KOŁO ZAKOPCA!!!

Właśnie pożegnaliśmy Nasturcję i Neronka III, troszkę mi smutno ale chyba jednak jestem bardziej szczęśliwa niż smutna:p

Jak ja bym chciała żeby wszystkie nasze nadwyżki stworów dostawały taki żywot... A trafiły do kobietki tak samo zwierzowo pokręconej jak ja:lol2:

parę rozmów telefonicznych, kilka maili... mogły byśmy do końca świata gadać i było by mało:lol:

i w wakacje je odwiedzę:wiggle: