TAR 13.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 chyba z autopsji, bo pamiętam, ze miała jakiegoś Hiszpana w goscinie chyba:rolleyes: a może to inny Brazylijczyk byl:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.11.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No też pamiętam, ale jakoś o teście ognistości nic nie mówiła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.11.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Tfu! ....Brazylijczyk ....http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g020.gifz autopsji pamiętam....... Ty masz rację :)prześcieradła tyż mogą być ...a równo? ...trzeba równo przyciąć paski Edytowane 13 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Tylko skąd takie szydło wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.11.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) no mysle ,że taka 12 wystarczy http://allegro.pl/szydelko-12-mm-do-wloczki-prym-super-jakosc-i3657381498.html są i tańsze i metalowe ....może metalowe pewniejsze ......no u Ciebie w tym niebieskim pokoju mogłyby takie koła spod łóżek wyglądać Arctica , zawsze to żółte prześcieradło możesz powiązać sznurkiem i to co przed sznurkiem zamaczać w różnych kolorach farbki do szmat i potem będziesz miała tęczowy dywanik Edytowane 14 Listopada 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Proszę... zajrzyjcie do SOSu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221033-1-dla-Pauliny-pro%C5%9Bba-do-Forumowicz%C3%B3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.11.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Tylko te paski to powinny chyba wzdłuż splotu iść, wtedy będą się zwijały w sznureczek... ale jakby tak na ślimaczka polecieć nożyczkami to nie trzeba by sztukować... ciekawe jakby to wychodziło... Sznurek rewelka pomysł, tylko gdzie kupić konopny??? Teraz wszystkie prasy na białym plastiku lecą muszę zapytać... dała bym razem z tymi paskami prześcieradłowymi, taki melanż by wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 konopne na działach ogrodniczych sa lub w sklepach ogrodniczych - kupowałam ostatnio albo na necie np. tu http://www.sznurkilniane.pl/sznurek-konopny-mm-100-szpula-p-636.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.11.2013 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Taki to nawet mam, ale jest za gruby i za gładki... no i mało go tam jest. Mi potrzebny taki jak kiedyś do snopowiązałki używali, taki z włoskami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 wiem o jaki ci chodzi, taki jutowy gruby luzno skrecony, w podstawowce robilo sie z takich "makatki" na zpt. tez widzialam w ogrodniczych, sprzedaja w klebkach lub na kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 nie jutowy , tylko sizalowy w sklepach rolniczych sprzedają ...ale drogi skuórkowany ...kiedyś makramy robiłam z niego ...ten dywanik to się od niego usztywni ale rencom Twoim na dobre nie pójdzie , oj nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Matko, a Wy znowu jakieś niezrozumiałe dla mnie rzeczy piszecie .... Ten nasz Hiszpan to grzdyl młody jeszcze, do ognistości to Mu daleko, a mi koleżanki opowiadały, że przereklamowani są.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Arctica - wsiąkłaś przy krosnach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Noooo:rolleyes:... Jakoś tak niechcieja mam... i nawet na forum tylko zaglądam, a paluchy mi się też zbuntowały do klawiatury się kleić nie chcą... Ktoś rąbnął słońce i źlicę mam... Ale są wieści z Arctycznej zagrody więc donoszę DWA NASZE NAJMŁODSZE ROGATE OD DZISIAJ BĘDĄ PEŁNIŁY ZASZCZYTNĄ ROLĘ MASKOTEK W STRASZNYM DWORZE KOŁO ZAKOPCA!!! Właśnie pożegnaliśmy Nasturcję i Neronka III, troszkę mi smutno ale chyba jednak jestem bardziej szczęśliwa niż smutna:p Jak ja bym chciała żeby wszystkie nasze nadwyżki stworów dostawały taki żywot... A trafiły do kobietki tak samo zwierzowo pokręconej jak ja:lol2: parę rozmów telefonicznych, kilka maili... mogły byśmy do końca świata gadać i było by mało:lol: i w wakacje je odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Fajnie, że w takie miejsce trafiły, znam Straszny Dwór. Będzie im dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 O fajnie! Ja nie znam, ale mam zamiar poznać Przesympatyczna kobietka z tej Pani Danusi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dobre nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.11.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 pewnie ze dobre kolejne sztuki z arcticowej zagrody maja farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Arctica, to świetnie BTW Zrobiłam sernik... POŻARLI... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 DO MNIE POSZŁAŚ Z RANA, A U SIEBIE NAWET KAWY ZBOŻOWEJ NIE DAJESZ? Okropność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts