Arctica 22.11.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie mogę kawy z rana bo... zaraz wracam do łóżka:oops: Teraz się wyspałam, szamię śniadanko, zaraz pierwsza kawusia będzie, bardzo płoszę http://www.tapeta-kogut-kawa-dzbanek.na-pulpit.com/zdjecia/kogut-kawa-dzbanek.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Masz takiego koguta ? Ostatnio w jakiejś gazecie czytałam, że pewna kura nieść przestała, zmieniła pióra i głos na koguta. Podobno może tak być. ciekawe, czy - że tak powiem- narządy płciowe też jej wyrosły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Takiego nie... mój Dionizy nie chce być kurą... domową... kawki parzć nie umie:rolleyes: O kogucich gejach to słyszałam, ale żeby tak z kury w koguta:o... nie znam się Wyrosnąć to na bank nie wyrosły, nawet u ludzi trzeba sztukować... albo obcinać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Kurna, jaki fajnu ekologiczny ekspres!!!!! Mozna gdzieś zanabyc takowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zanabyć można... na targu pewnie... tylko wytresować se trzeba:rotfl: no i patrzeć trza czy dycha jeszcze bo z tymi na targu to różnie bywa:lol: Wstyd się przyznać ale takie zakwasy mam, że ledwo się ruszam:sick: Wczoraj z lassem pohasałam trzy godzinki, z Nasturcji twarda sztuka była... jest... Z Neronem szybciej poszło, a toto małe, zwinne... za ojcem się chowała... udało mi się Nelsia upolować zamiast niej przy którymś rzucie:oops::lol2: fajnie było... ale dzisiaj ciężko się ruszać cała prawa strona mnie kwiczy... w życiu nie podejrzewałam istnienia tylu mięśni na łopatce... i motylki mnie bolą... i ręka cała... se ponarzekałam... od razu mi lepiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 U kur się zdarza przejęcie cech kogucich. Jak stado nie ma przywódcy, to najsilniejsza robi się kogutem, znane zjawisko. Też bym taki ekspres zanabyła, goście by mieli radość, a i ja bym kawusi popiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.11.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 U kur się zdarza przejęcie cech kogucich. Jak stado nie ma przywódcy, to najsilniejsza robi się kogutem, znane zjawisko. czyli ona udaje koguta, żeby trzymać towarzystwo w łapie mocno? No, u ludzi też tak bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 No dokładnie właśnie tak. I to prawda, całkiem jak u ludzi.Nie ma samca, to jest samica alfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 U ludzi to często gęsto JEST samiec, a samica musi ALFA być ...przecież ktoś musi tą głową kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 To Ty taka cowgirl jesteś, jak widze ... Chętnie bym wzięła parę lekcji rzucania lassem:yes: Ciekawe, czy mój Szanowny wie, że jestem Alfa...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.11.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Oni to wszyscy wiedzą, tylko udają czasem idiotów, zupełnie jak my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Wiesz Braza... u mnie to nie wygląda tak piknie jak w telewizorni, o nieee!!! nawet niewiele ma to wpólnego z cowboyskimi sztuczkami:lol:... więc z lekcji doopa... ale potrenować se możemy;) "oni to wszyscy wiedzą"... a ci co nie wiedzą niech pozostaną w nieświadomości:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 a ci co nie wiedzą niech pozostaną w nieświadomości:rotfl: Bardzo słuszna koncepcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Nie może być, nie ujeżdżacie Nelsia?! Popatrz, myślałam, że codziennie u Was rodeo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.11.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Ale Ci się Depsinko dowcip wyostrzył, ho hooo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 No i masz, a myślałam, żem taka inteligentna... A ona ironią mnie zabiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.11.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tak mi w duszy coś gra, że jednak jestes lepsza ode mnie w te arkanowe klocki... Ty chyba siebie na lasso zamiast Nelsia nie złapałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.11.2013 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Depsiu... nam strzelać nie kazano... sama żeś sprowokowała:p... ale i tak Cię lubię Braza... siebie zamiast Nelsia nie, ale Nelsia zamiast Nasturcji:yes:... Nels nie był celem, tak się tylko zaplątał... kruszynka jedna:lol:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.11.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Też Cię kocham, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ja próbowałam kiedyś ... w stajni, gdy jeździłam ... złapałam siebie a później trenera .... Byczek miał się świetnie, więcej prób nie było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts