Arctica 27.11.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Jak trener niezły to i lepsze trofeum niż byczek;) Ja za to próbowałam... jeździć... Jakoś nie potrafię tego polubić Tyle, że z posłuszeństwem miałam najmniejsze problemy. O ile sama jazda szła mi najgorzej z naszej rodzinki to ZAWSZE pojechałam tam gdzie chciałam... chłopaków często Kaśka powiozła tam gdzie ona miałam ochotę Może to i przez tego zwierzowego świra... z jednej strony dogaduję się z potworami z drugiej szkoda mi... te rubensowskie kształty:oops:... zdecydowanie wolę oglądać konie w galopie niż na nich galopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Ja zawsze bardzo bałam się spaść, przy moich oczach nie mogę sobie pozwolić. Może się siatkówka oka odkleić. Ale w sumie pewnie i tak bym nie spróbowała, konie to jakieś duże są... Przynajmniej niektóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Depsia, jak patrzysz z dołu to nawet nie ale jak już siedzisz na górze to dopiero gigantyczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.11.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 e tam, są i małe.. Ja starałam się małe wybierać ale że hmm zawsze dośc duża byłam, to mi dawali takie olbrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2013 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No fakstycznie koń oglądany z siodła jeszcze większy jest... Depsinko na naszych mogła byś się podeprzeć nogą jakby coTeraz Vito ciut większy, ale był taki okres, że wyglądał IDENTYCZNIE jak mój konik na biegunach z dzieciństwa, nawet sieściuchę miał taką samą Ma ktoś słońce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dlaczego buziaków... emotikonów znaczy nie mogę wstawiać??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 proszę http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/d020.gif dzisiaj ma tak być w realu emoty - naprawiali przecież forum http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/b045.gif http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/b025.gif TUTAJ MASZ LEPSIEJSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No. Może dzisiaj przy poniedziałku naprawią w końcu emoty. Arctisia - fakt, gdyby Vito chciał, żeby na nim jeździć, to może na takim koniku kieszonkowym bym się zdecydowała spróbować... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a035.gif Powoli myślisz o świętach? Dekorujesz coś?Pokaż trochę, noooo... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 najpierw można uczyć siebie i konia tak potem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Ma ktoś słońce???? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A emotów nadal brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Tyż mom słoneczko, piknie jest, aż poszlimy wszystkie trzy (plus jeden) do lasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Biedny końńńń..... ten na drugim Po uno to i zadek mój mniej filigranowy... po due (czy jak to się tam pisze) to nie dam Vita!!!Nie pisałam bo jakoś nie było okazji... wymyśliłam (o ja durna), że sprzedam Karolinę. Chciałam dwa konie, nie wiedziałam ,że suprajsa dostanę... no Kalina z Vitem w zupełności by wystarczyły... zresztą Karolcia zdecydowanie mniej miziasta jest...Dała ogłoszenie... przyjechał facio... ponad 200 kilosów jechał...wziął ją na lancę i próbował w kółko ganiać, Karolcia nie miała zbyt wielkiej ochoty, podniósł patyk...nawet zaznaczył, że jej nie uderzy...no spróbował by pan... powiedziałam... długo jednak nie wytrzymałam... "rozmyśliłam się, dziękuję i przepraszam" "ale..." No nie mogłam... Trochę może po świńsku, ale... przy mnie nie uderzy...dupek jeden!!! Nawet próbował żądać zwrotu kosztów przyjazdu, na to już beszczelnie odpowiedziałam, że nie wiedziałam że taki dureń przyjedzie i że u mnie koń nie musi pracować na jedzonko... dopiero moje pytanie czy mogę już wypuścić pieski wsadziło go do samochodu Powinnam się wstydzić??? Pewnie taaaakkkk... ale nie potrafię Depsiu przecież pisałam, że nie lubię całego tego świątecznego badziewia... szczególnie gdy za oknem pada...DESZCZ!!!No nie kręci mnie to w ogóle! Choinka i to od trzech lat błogosławiona sztuczna, rozebrać ją można jak się komuś zachce, a nie z musu bo gołe badylki stoją... albo bo się rozhartuje i się nie przyjmie... Dziś też miałam słoneczko. Początkowo troszkę mi czacha dymiła, widać nie przygotowana na wyż, ale później nawet kopa do roboty dostałam... i ciasteczka maślane z konfiturą różaną zrobiłam coś Wam powiem... obiecuję uroczyście, że w przyszłym roku nie zmarnuje się u mnie nawet jeden płatek!!! TO JEST PYSZNE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.12.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No to mów teraz JAK TO SIĘ ROBI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.12.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ale że konfitiuuuurrrr???? czy ciasteczka??? http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/c040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No, ale jednak miałam nadzieję, że polubiłas troszkę chociaż... Naprawdę dużo tracisz, kochana. Co do sprzedaży kunia - masz prawo sprzedać komu zechcesz. Nie obiecywałaś panu, że NA PEWNO sprzedasz. Przyjeżdżał na swoje ryzyko. I nie jesteś świnia, tylko kochasz zwierzęta. Fajnie, że masz Salmę i Hannah... ))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.12.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Powinnam się wstydzić??? Pewnie taaaakkkk. Wstydź się, a my będziemy dzielnie dotrzymywać Ci towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja myślę że Ty się wstydzisz bardziej tego co mu nie powiedziałaś albo nie zrobiłaś a miałaś na to ochotę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.12.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 wstyd by byl jakbys kradla a tak to tylko odmowilas. i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.12.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Też bym dziada pogoniła... tyle, że moich obronnych by się nie wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts