AgaJeżyk 03.01.2014 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 A Ty Jeżysia w podskokach:jawdrop:... bo że ostrożnie to wiem;) Głodnemu to zawsze... W jakich podskokach Chcesz co bym se oczy wykolała ??? Przez lejek się to robi i ... ostrożnie ... owszem A głodna jestem ! Od rana żyję na pepsi i tatowym żurku. Ale za to mi lepiej A jak... NA WISZĄCO...? CHYBA KOLCOKA JESZCZE GORĄCZKA CZYMIE No może ty te morde masz wielką ... ale do orangutana to ci trochę brakuje Nie mam gorączki. Zaklęło mi się 37 i ani w te ani wefte. Ale to nie gorączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Puściła mi wyobraźnia - Jeżową w podskokach z Jeżem zobaczyłam... :rotfl: A tę wełnę to na kołowrotku będziesz przędła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No takie mam zamiary, na strychu u babci jeszcze stoi, mam nadzieję, że kompletny. Runo kupić muszę i mi babcia pokaże jak i co... mam nadzieję, że dam radę... e tam, jak nie dam jak dam:p...innej opcji nie ma, kwestia treningu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Dupa, dupa, dupa!!! Nigdzie już nie kupię zeszłorocznej strzyży:( Dopiero w maju... w maju sraju!!! Wrrrr.... jestem zła... idę grabić liście... albo nie! poszukam kogoś do strzyżenia tych alpak:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 To i fryzjera będziesz zatrudniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 a co??? jezdeś chętna na tą ciepłą posadkę:rotfl: kilka razy ktoś będzie musiał to zrobić... tylko jak tego ktosia znaleźć w naszym zoo nie ma alpak, sprawdzałam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Mam tak zwane "mieszane uczucia" ... no wiesz, alpaki to i moje marzenie. Po części zgadzam się z Ewą, a sercem jestem z Tobą: zarobek to może i nie będzie, ale przyjemność .... oooooo, wieeeelkaaaaa!!! A gdy już uda Ci się z wełną i zaczniesz robić cudeńka, to ja się na długie skarpety i ciepłe rękawiczki piszę, będą jak znalazł do stajni, zawsze strasznie marzną mi stopy i dłonie. Zaczynam odkładać, jakby co bo para długich skarpet w tym butiku kosztuje 260 zł .... ale co tam, grunt to ciepełko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 a co??? Jezdeś chętna na tą ciepłą posadkę:rotfl: obawiam się, że zwirze nie były by zachwycone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A już myślałam, że mam kłopot z głowy:rolleyes: Braza no jak nie zarobek??? skarpety 260, rękawice 150 i już jest zarobek;)... a jak piać nad ciepełkiem i cudownością zaczniesz to się i inne forumki zanęcą... no dobra jak głośno chwalić będziesz to rabata dostaniesz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 może Ci się przyda http://yarnandart.blogspot.com/2012/06/ogoszenie-runo-alpaki-suri.html http://polskiewrzeciona.wordpress.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 A już myślałam, że mam kłopot z głowy:rolleyes: Hmmm... może jakiś kurs fryzjerski zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Gosiek była-widziała... dzięki... najpierw spróbuję babcię wykorzystać, no i na krosno tkackie się zasadzam... tylko jak ja wytrzymam do maja:confused: Może trzeba by jakąś strategię marketingową opracować... nazwę wymyśleć... logo... pomożecie??? Coś z alpaką musi być... krótkiego, łatwego do zapamiętania... bzzzzzz....pustka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jak strzyc.. to żaden problem... ja sama swoją Inkę strzygę , to i alpakę dałabym chyba radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Może trzeba by jakąś strategię marketingową opracować... nazwę wymyśleć... logo...pomożecie??? tak na szybko Sweterek z alpaki chcesz nie byle jaki? Napisz do Arctici - ona zrobi taki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wiem, że na sucho i pora młodaale miała być nazwa... nie oda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Taka-alpaka.Alpaka dla dziewczynki i chłopaka.Alpaka Premium.Alpaka Lux.Alpaka First. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 ALPA-(k)-TRIM nie tylko na kaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Alpaka-Arct Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wiedziałam, że można na Was liczyć Cały wieczór i pół nocy dumałam... myśmy dumaliśmy:lol:... co dwie głowy to nie jedna, a co dopiero całe pogłowie forum... do dobra wycineczek forumowych głów:hug: Dobra, powiedzmy do końca stycznia będziemy zbierać pomysły. Jak zaszczycicie mnie myślami swymi i przyjdzie Wam coś fajnego to ładnie proszę Więc, wiem nie zaczyna się zdania od "więc":p... Więc () mamy: 1. Taka-alpaka. Alpaka dla dziewczynki i chłopaka. - za długie np. na metki 2. Alpaka Premium. 3. Alpaka Lux. 4. Alpaka First. to od razu i 5. Alpaka de Lux 6. ALPA-(k)-TRIM 7. Alpaka-Arct jak trim to może i TEAM 8. ALPAKA-TEAM To powiem co myśmy wymyśliliśmy... w ogóle to dosłownie popłakałam się wczoraj ze śmiechu, przy tym wymyślaniu ma się rozumieć... no całą poduszkę zamoczyłam Wymyślamy... wymyślamy... a mąż "- Tchnienie Alpaki" "-no mam nadzieję, że nie Ostatnie" "a nie może być po prostu Wyroby z Alpaki?" "no może... podwawelska, śląska... salceson też??? To może od razu Podroby z tej Alpaki niech będą..." Wymyśliliśmy: 9. Skarby Alpalki 10. Made in Alpaka 11. Alpakowe Impresje 12. Alpaka Dream's 13. Dary Alpaki 14. Czar Alpaki albo lepiej 15. Alpaki Czar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 16. Alpak Szyk 17. Alpak Styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts