Arctica 05.01.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dobre, dobre!!!Synuś przed chwilunią wydumał 18. ALPAKUS z telefonu piszę nie umiem wytłuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.01.2014 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Jeśli już, to 10. Made BY Alpaka ("in" stosujemy dla nazw miejscowych, geograficznych). Póki co, nieskromnie powiem, że Alpaka First najbardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 AlpakaStyle - do jest dobre!! Ponieważ jakby nie patrzył Alpaka z Ameryki Płd. pochodzi a rzeczona Ameryka to tropiki to może AlpakaTropik ...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 AlpakaStyle - do jest dobre!! Ponieważ jakby nie patrzył Alpaka z Ameryki Płd. pochodzi a rzeczona Ameryka to tropiki to może 20.)AlpakaTropik ...??? 21.) The Luxury Alpaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 1. Taka-alpaka. 2. Alpaka Premium.3. Alpaka Lux.4. Alpaka First. 5. Alpaka de Lux 6. ALPA-(k)-TRIM 7. Alpaka-Arct 8. ALPAKA-TEAM9. Skarby Alpalki 10. Made by Alpaka 11. Alpakowe Impresje 12. Alpaka Dream's 13. Dary Alpaki 14. Czar Alpaki 15. Alpaki Czar... 16. Alpak Szyk 17. Alpak Styl 18. ALPAKUS19. AlpakaTropik 20. The Luxury Alpaka 21. AlPacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 1. Taka-alpaka. 2. Alpaka Premium. 3. Alpaka Lux. 4. Alpaka First. 5. Alpaka de Lux 6. ALPA-(k)-TRIM 7. Alpaka-Arct 8. ALPAKA-TEAM 9. Skarby Alpalki 10. Made by Alpaka 11. Alpakowe Impresje 12. Alpaka Dream's 13. Dary Alpaki 14. Czar Alpaki 15. Alpaki Czar... 16. Alpak Szyk 17. Alpak Styl 18. ALPAKUS 19. AlpakaTropik 20. The Luxury Alpaka 21. AlPacone Teraz można tylko cytować i dopisywać pomysły:p Mi najbardziej podoba się... nie powiem bo by nie było zabawy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 dajcie spokój ... niech będzie ALPAGA i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No nie wiem czy znajdziesz chętnego na ww. za 260 zeta:rolleyes: Myśl... myśl... Ty jako płeć inniejsza powinieneś mieć inniejsze pomysły AAAA!!! No właśnie miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ja tak sobie troszkę przemyślałem te"zawody" i tak sobie myślę nieśmiało, że...... kurczowe trzymanie się nazwy "alpak" może być ... komercyjnie chybione Jakoś tak nijak ... ... No nie wiem, nie chcę Was zniechęcać ... może lepiej poszukać innego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.01.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Alpaka-Art nie Arct ale Art. Artystyczne wyroby z alpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 ja tak sobie troszkę przemyślałem te"zawody" i tak sobie myślę nieśmiało, że...... kurczowe trzymanie się nazwy "alpak" może być ... komercyjnie chybione Jakoś tak nijak ... ... No nie wiem, nie chcę Was zniechęcać ... może lepiej poszukać innego rozwiązania Jakiś konkret przykład:wiggle: Wydaje mi się, że to kwintesencja cała... alpacza wełna jest na tyle jeszcze u nas unikatowa, że wszystkie woale mogą być murem zaporowym. Alpaka-Art nie Arct ale Art. Artystyczne wyroby z alpaki Już dopisuję 1. Taka-alpaka. 2. Alpaka Premium. 3. Alpaka Lux. 4. Alpaka First. 5. Alpaka de Lux 6. ALPA-(k)-TRIM 7. Alpaka-Arct 8. ALPAKA-TEAM 9. Skarby Alpalki 10. Made by Alpaka 11. Alpakowe Impresje 12. Alpaka Dream's 13. Dary Alpaki 14. Czar Alpaki 15. Alpaki Czar... 16. Alpak Szyk 17. Alpak Styl 18. ALPAKUS 19. AlpakaTropik 20. The Luxury Alpaka 21. AlPacone 22. Alpaka-Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 (edytowane) AlpAgaidąc śladem GwoździkaAni Alpaka ps... miałam właśnie naklikać AlpAnia Edytowane 5 Stycznia 2014 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No Gwoździk mówi, że ma nie być Alpaki:rolleyes: Ani Alpaka... ani nic;) 1. Taka-alpaka. 2. Alpaka Premium. 3. Alpaka Lux. 4. Alpaka First. 5. Alpaka de Lux 6. ALPA-(k)-TRIM 7. Alpaka-Arct 8. ALPAKA-TEAM 9. Skarby Alpalki 10. Made by Alpaka 11. Alpakowe Impresje 12. Alpaka Dream's 13. Dary Alpaki 14. Czar Alpaki 15. Alpaki Czar... 16. Alpak Szyk 17. Alpak Styl 18. ALPAKUS 19. AlpakaTropik 20. The Luxury Alpaka 21. AlPacone 22. Ani Alpaka 23. AlpakAni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 można by pokusić się o nazwę tylko dla arabskich klientów: al Alpak ... czyli ten jedyny Alpak Nie,jednak nie... tak jak pisałem wyżej.... trudno o sukces medialny z takim tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.01.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Al to Capone był to 21. AlPacone jest... może być??? no i jaki "sukces medialny"... ja tylko zwierza oskalpować zamierzam, futro w śnurek skręcić i skarpety wydziurgać, Ty mi tu z mediami nie wyskakuj:-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.01.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 dzien dobry, ja tu przechodziłam , tak przypadkiem , z tragarzami wszystkie premium i lux z wyrobem monopolowym mi się kojarzą - alpaka w płynie jakby a może iść w dosłowność - coś jak : miękkość alpaki wełna alpaki ciepło alpaki dotyk alpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 albo alpakowy szpan ... sorry, wygłupiam się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.01.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 akurat to może chwycić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.01.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 dwupaki z alpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 dzien dobry, ja tu przechodziłam , tak przypadkiem , z tragarzami wszystkie premium i lux z wyrobem monopolowym mi się kojarzą - alpaka w płynie jakby a może iść w dosłowność - coś jak : miękkość alpaki wełna alpaki ciepło alpaki dotyk alpaki Fajnie, że przechodziłaś... i nawet znak tego zostawiłaś, bardzo miło Cię gościć Myślałam nad Alpak Wool... ale może faktycznie za dużo tych zagramaniczności:rolleyes:... Propozycje wpisuję na listę... najbardziej mi Dotyk Alpaki przypadł albo alpakowy szpan ... sorry, wygłupiam się .... akurat to może chwycić ... dwupaki z alpaki Jak trza będzie to i czteropak się skręci... Gwoździk musisz pamiętać, że japiszony raczej nie będą chodziły w ręcznie dziurganych skarpetach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts