Arctica 06.01.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) 1. Taka-alpaka. 2. Alpaka Premium.3. Alpaka Lux.4. Alpaka First. 5. Alpaka de Lux 6. ALPA-(k)-TRIM 7. Alpaka-Arct 8. ALPAKA-TEAM9. Skarby Alpalki 10. Made by Alpaka 11. Alpakowe Impresje 12. Alpaka Dream's 13. Dary Alpaki 14. Czar Alpaki 15. Alpaki Czar... 16. Alpak Szyk 17. Alpak Styl 18. ALPAKUS19. AlpakaTropik 20. The Luxury Alpaka 21. AlPacone22. Alpaka-Art 23. Miękkość Alpaki24. Wełna Alpaki25. Ciepło Alpaki26. Dotyk Alpaki 27. The best of Alpaca 28. ALPAKART 29. AleAlpaka 30. Alpaca Head Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.01.2014 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 27. The best of Alpaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.01.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 1. Uproszczona wersja Alpaka-Art i Alpaka-Arct czyli ALPAKART (nieco PRL-owskie niestety skojarzenia...) 2. Al-PACZKA 3. ...Al-PACINO...? 27. mnie się bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.01.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 A może tak trochę zaprzeczalnie Arktyczne Ciepło Alpak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Nawet można by z tego skrót zrobić ACA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Właśnie mi przyszło do głowy: AleAlpaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Mega(l)paka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Trza by się zastanowić czy nazwa ma być tylko po polsku i na polski rynek, czy dopuszczasz też możliwość, że gdzieś zobaczy te wyroby ktoś z zagranicy i także zechce je nabyć.Jesli nie ograniczać się tylko do PL, to lepsza będzie nazwa angielskojęzyczna, krótka, dla każdego w miarę zrozumiała.I wtedy lepiej, żeby słowo "alpaka" zostało zastąpione słowem "alpaca".Grą słów byłaby np. nazwa Alpaca Heat, bo fonetycznie mamy tutaj podwójne znaczenie: ciepło alpaki i przebój alpaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nooo Depsia, dobre!!! Podoba mi się ....AlpacaHeat .... dobre!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Gagaciu... dopisałam, ALPAKART mógłby chyba chwycić, Al pacino... AlPacone jest 21:wiggle: Izulka... jakoś się z zimnem kojarzy to arktyczne... a kto będzie wiedział, że Arctica to ta dłubiąca:lol: Braza... dopisałam na listę Gwoździu... typowo męskie:rolleyes:... czteropak Bronka i mega paka chipsów:rolleyes: Depsia... nie wiem... nic nie wiem:confused:... wydaje mi się, że in Polish będzie lepiej... sporo ludków jednak nie kuma po inszemu... a w ogóle to powiedz mi, jak ja powinnam się reklamować? pewnie jakąś domenę trzeba będzie nabyć, koniecznie??? a blog na ten przykład by nie wystarczył... doradź bo doświadczenie masz ogromne... a ja na www się kompletnie nie wyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Zadzwoń, kochana, to pogadamy, bo pisać to by rozprawkę całą trzeba. Na naszej stronce agro masz nr tel do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2014 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jak się coś bardziej skrystalizuje to nie omieszkam, dzięki:hug: A tel. to mi sama łosobiście podałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Heh, mógł Ci się zapodziać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Czy ta zima w końcu przyjdzie??? Krowy mi się topią! Wodery im chyba kupię... albo kajaki od razu:sick: Nelsio dzisiaj biedaczek prawie cały dzień nic nie jadł... jedna z panienek ruję ma... pilnować musi;) albo nadmiar testosteronu na apetyt źle działa:rolleyes: Zimy nie widać, na wiosnę za wcześnie... do chałupy się wracać nie chce. Koninkom dzisiaj kopytka przebiegłam... allle radocha była. Nie wiedziałam, że koń potrafi odbijając się ze wszystkich czterech kopyt skoczyć ponad metr w górę... i to mój koń, Kalina dokładniej... taki kurduplasty koń kieszonkowy:D Od jutra, jak nie przyjdzie... że zima ma się rozumieć biorę się za czyszczenie kwaterki dla tych na "a". Głośno nie napiszę coby nie zapeszyć. Liście już trochę grabiłam, ale durnym zajęciem mi się to wydaje. Nigdy wcześniej nie grabiłam i trawa normalnie wiosną (prawdziwą!) rosła. Ale trochę jeszcze pograbię... porządnicka będę, a co:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 z tymi na a uważaj, bo był tu kiedyś chłopak, który pisywał o swoim zwierzątku... domowym. Kanapowym dokładniej Właśnie na a.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Że też Wam nijak się nie dogodzi! Jak w zeszłym roku cieszyłam się, że taka fajna zima, że śnieg, to wszyscy mnie od czci i wiary odsądzali i zimy nie chcieli. No to cierp ciało, coś chciało... Koninka musiała przekomicznie wyglądać w tych podskokach - szkoda, że nie uwieczniłaś... A może jednak uwieczniłaś i pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2014 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A mnie się ta zima podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nieee... noooo... mi też się taka zima podoba... jakbym wiedziała, jakbym pewność miała, że jednak prawdziwsza nie przyjdzie to bym cała szczęśliwa była:rolleyes:... wcześniej bym zimową kwaterkę zaplanowała tak, żeby krowy się nie musiały uczyć pływać... już bym sobie w ogrodzie poszalała... a tak??? w rozkroku człowiek stoi bo i nie wiosna przecież, a i jeszcze nie zima... a takim półprzysiadzie... no ileż można:sick: Nie uwieczniłam... nie chciało mi się po aparat lecieć, a zresztą za chwilę to ich nie było... dobrze, że mokro i błotniście to siwego dymu nie było;) Na łące tylne kopytka, Vitusiowe szczególnie to na ponad dwa metry fikały:lol: Ewa nic nie wiem o kanapowcach na "a", słyszałam ale tu na forum nie wlazłam na nie. Przed koniami drzwi zamykałam to i przed nimi zamknę jakby co. Zresztą na razie nie będą miały dostępu do domu, muszę najpierw sprawdzić co im smakuje, w sensie co mi pożrą po drodze do drzwi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ale wieść gminna niesie, że tylko odrobine pomrozi, może trochę poprószy, i znowu wiosna .... mam nadzieję, że to prawda! Niejedzeniem Nelsia to się nie przejmuj, jak mu zdrowy głód do d...y zajrzy to i panienkę sobie dopuści ... na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Dopiero po cieczce ( bo nie wiem jak się to u krów nazywa ) odpuści i żreć zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts