Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Wiesz co Osia??? Ja też nie wiem:sick:...

Moja męska krowa podczas rui którejś z panienek jest baaaaaaardzo zaabsorbowany. Nie przy wszystkich, ale niektóre szczególnie adoruje... jakby kreskówkę z tego zrobić to musiał by pęki kwiatków w mordzie nosić, do raciczek rzucać i nochem podpychać coby zjadły...

Tyle, że całe zaloty trwają max. 24 godziny. Po sprawie udaje, że nie zna tej pani:rolleyes:... i apetyt wraca natentychmiast:lol:

a mi pozostaje zapamiętać datę i zacząć odliczać 9 miesięcy:p

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tyle, że całe zaloty trwają max. 24 godziny. Po sprawie udaje, że nie zna tej pani:rolleyes:... i apetyt wraca natentychmiast:lol:

a mi pozostaje zapamiętać datę i zacząć odliczać 9 miesięcy:p

Moja nieżyjąca już Babcia miała takie przysłowie..."przysięgał jak sięgał, jak dostał to przestał"

Myślisz, że chodziło jej o byki???:rotfl:

Tiaaa.... te ludzkie też:rolleyes:... Nelson to chociaż w jednej kwaterce musi z babami przez resztę roku się "męczyć", a takie ludzkie??? wyfrunom i nawet nie zadzwoniom:mad:

To tyle ma moje bysiątko pracy:wiggle:, całe osiem dni w roku:rolleyes:... chyba mu pensję obetnę:p

Edytowane przez Arctica

Próbuję znaleźć znaleźć w tym PE-GA-ZIE jakieś końskie czynniki coby je na bycze zamienić i jakoś nie widzę:rolleyes:

Dobra ta zima... zamówiłam sobie 10 szt. świdośliwy (mniammm!!!), jakieś tam jeszcze pirdółki... dzisiaj przyszły i wsio posadziliśmy... przypomnę mamy połowę stycznia!!! Ale już coś o prawdziwnej zimie przebąkują... mam nadzieję tylko, że nie zostanie do maja:sick:

Pokażę Klusię... dawno jej nie było, a "troszkę" urosła:p

P1020461.JPG

Arctica gdzie zamawialas te swidosliwy?

Na All u flora-top... kopane. Nie za wielkie może, ale superowy system korzeniowy mają i co najważniejsze TERAZ mi wysłali bo większość szkółkarzy pod koniec marca zaczyna wysyłki. Ładne, zdrowe, przesyłka błyskawiczna, super zabezpieczona... ze spokojem ducha mogę polecić. Tylko wcześniej dryndnij, że też chcesz teraz... jakbyś kciała i zamawiała, bo to nie standard;)

Klucha piękna i taka "dorosła" :bye:

A gdzie tam dorosła... nadal o połowę mniejsza od matki i ciotki, ale ma potencjał, dłuuugie nogi i takoż ogon:D

tylko chuuuuda jak przecinek... jak mój młody:p:sick:

Domagam się wobec tego szczegółowych fotoportretów Twojej porcelany, tej codziennej i tej paradnej!

Przecież już u Ciebie mówiłam jak piałyście do tej porcelany co to ją na wyjeździe oglądałaś... mnie skorupy nie rajcują:no:

Na co dzień używamy Ćmielowego Rococo, z delikatnym tylko złotym paseczkiem, o takiej

http://porcelana-cmielow.com/templates/images/files/370/porcelana-rococo-obiad-d3604.jpg

drugi taki z różyczkami mamy, od teściów dostałam chyba Iwona się nazywa... i tyle...

parę stareńkich śniadaniówek dla duszy...

skorupki mnie nie rajcują:no: