Arctica 08.01.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Wiesz co Osia??? Ja też nie wiem:sick:... Moja męska krowa podczas rui którejś z panienek jest baaaaaaardzo zaabsorbowany. Nie przy wszystkich, ale niektóre szczególnie adoruje... jakby kreskówkę z tego zrobić to musiał by pęki kwiatków w mordzie nosić, do raciczek rzucać i nochem podpychać coby zjadły... Tyle, że całe zaloty trwają max. 24 godziny. Po sprawie udaje, że nie zna tej pani:rolleyes:... i apetyt wraca natentychmiast:lol: a mi pozostaje zapamiętać datę i zacząć odliczać 9 miesięcy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Tyle, że całe zaloty trwają max. 24 godziny. Po sprawie udaje, że nie zna tej pani:rolleyes:... i apetyt wraca natentychmiast:lol: a mi pozostaje zapamiętać datę i zacząć odliczać 9 miesięcy:p Moja nieżyjąca już Babcia miała takie przysłowie..."przysięgał jak sięgał, jak dostał to przestał" Myślisz, że chodziło jej o byki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 O byki .... i o te inne byki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Tiaaa.... te ludzkie też... Nelson to chociaż w jednej kwaterce musi z babami przez resztę roku się "męczyć", a takie ludzkie??? wyfrunom i nawet nie zadzwoniom To tyle ma moje bysiątko pracy:wiggle:, całe osiem dni w roku:rolleyes:... chyba mu pensję obetnę Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jakoś tak mam w sobie przekonanie, że i Nelsio by nie zadzwonił, tylko nie ma jak wyfrunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 A gdyby Nelsio miał skrzydła .... to jakby się nazywał .... Koń ze skrzydłami to Pegaz, a byczek ..... Ciekawe ..... (psia krew, czy ja nie mam większych problemów ......:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (psia krew, czy ja nie mam większych problemów ......:D) No właśnie... jak gnida??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Próbuję znaleźć znaleźć w tym PE-GA-ZIE jakieś końskie czynniki coby je na bycze zamienić i jakoś nie widzę Dobra ta zima... zamówiłam sobie 10 szt. świdośliwy (mniammm!!!), jakieś tam jeszcze pirdółki... dzisiaj przyszły i wsio posadziliśmy... przypomnę mamy połowę stycznia!!! Ale już coś o prawdziwnej zimie przebąkują... mam nadzieję tylko, że nie zostanie do maja:sick: Pokażę Klusię... dawno jej nie było, a "troszkę" urosła:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 jednak Klusia zostaje na stale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Arctica gdzie zamawialas te swidosliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jak znajdę godnego zaufania chętnego na nią to nie:p... ale ogłoszenia "oddam kota w dobre ręce" nigdy i nigdzie nie zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Arctica gdzie zamawialas te swidosliwy? Na All u flora-top... kopane. Nie za wielkie może, ale superowy system korzeniowy mają i co najważniejsze TERAZ mi wysłali bo większość szkółkarzy pod koniec marca zaczyna wysyłki. Ładne, zdrowe, przesyłka błyskawiczna, super zabezpieczona... ze spokojem ducha mogę polecić. Tylko wcześniej dryndnij, że też chcesz teraz... jakbyś kciała i zamawiała, bo to nie standard;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Niezwykle elegancka kocica... jak porcelana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Klusia śliczności, ale porcelana...!!! Cudności, kochana, aż chce się patrzyć i patrzyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.01.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Niezwykle elegancka kocica... jak porcelana Klusia śliczności, ale porcelana...!!! Cudności, kochana, aż chce się patrzyć i patrzyć!!! Kluska dziękować... a Ty Depsia weź przestań, przecież to mój codzienny, podręczny garniturek:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Klucha piękna i taka "dorosła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Domagam się wobec tego szczegółowych fotoportretów Twojej porcelany, tej codziennej i tej paradnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Klucha piękna i taka "dorosła" A gdzie tam dorosła... nadal o połowę mniejsza od matki i ciotki, ale ma potencjał, dłuuugie nogi i takoż ogon:D tylko chuuuuda jak przecinek... jak mój młody:p:sick: Domagam się wobec tego szczegółowych fotoportretów Twojej porcelany, tej codziennej i tej paradnej! Przecież już u Ciebie mówiłam jak piałyście do tej porcelany co to ją na wyjeździe oglądałaś... mnie skorupy nie rajcują Na co dzień używamy Ćmielowego Rococo, z delikatnym tylko złotym paseczkiem, o takiej http://porcelana-cmielow.com/templates/images/files/370/porcelana-rococo-obiad-d3604.jpg drugi taki z różyczkami mamy, od teściów dostałam chyba Iwona się nazywa... i tyle... parę stareńkich śniadaniówek dla duszy... skorupki mnie nie rajcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts