Gagata 12.01.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Tu byłam. Matka córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Co do szajsbuka to tyż chronicznie nienawidziłam, byłam zdeklarowaną anty, a już do białej gorączki doprowadzało mnie hasło "jak cie nie ma na fb to nie istniejesz" Dla samej zasady postanowiłam NIE BYĆ. Nawet na www Siedliska napisałam, że nie ma i nie będzie nas na fb. I co - zmieniłam zdanie, min na prośbę moich agrogości (czyli klientów), osób w wieku średnim, dodam. A bezpośrednio przekknana zostałam przez Słoneczko z fm . Naprawdę NIE TRZEBA brać udziału w tych durnych zabawach itp na fb, wystarczy zaznaczyć odpowiednie opcje i już. I masz kontakt tylko z kim chesz tzn np. z Łosią, DPSią, Brazą . Trochę wyluzowałam w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 No. Ja założyłam profil, żeby mieć szybki i darmowy kontakt z synami. Wtedy więcej widzę czym żyją, co sie u nich dzieje. Chociaż oni to... najmniej fejsbukowi z całej naszej trójki! Ja lubię grzebać na fajnych profilach, oglądać piękne foty, śmieszne memy i inne pożyteczności, np. inspiracje i pomysły. No i to, co pisze Gagata: mam bezproblemowy szybki i bieżący kontakt ze znajomymi. Ale nie uważam, że każdy musi być na fb. Ci, którzy chcą, to są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nie taki znów mamisynek... tak mi się wydaje:p i nie taki straszny niejadek, zjada właściwie wszystko... co mu dam:rolleyes:... nad owocami morza grymasi, ale lenistwo wygrywa i zjada... bo jak obiad nie pasuje to zrób se co chcesz;) Że niesamodzielny - fakt... bałaganiarz - fakt... będzie trudno na swoim - mega fakt! To zażądaj śniadanka Chyba bym z głodu zeszła zanim on wstanie:sick: Na szajsbuka się jakoś specjalnie nie zapieram, na razie nie lubię... i nie istnieję pewnie się przekonam... kiedyś Wczoraj przywiozłam kołowrotek... babci mojej, a właściwie to Jej mamusi. znaczy mojej prababci:lol: Trzy godziny dzisiaj go szorowałam... stuletni brud, smar, owczy tłuszcz. lanolinę... łazienkę całą usyfiłam ale trochę doszorowałam... łatwo nie było... O dziwo drewnojady tylko troszkę nóżki napoczęły i pedał od napędu, parę dziurek... mam nadzieję, że już ich tam nie ma:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.01.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Pokaż kobieto ten kołowrotek! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Kołowrotki są piękne, u nas w jadalni stoi ten, na którym Babcia (teściowa moja znaczy) przędła owczą wełnę. Też nie jest jakoś specjalnie zjedzony przez drewnojady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ...hmmm .. to ja jestem matka polka.. chłopakom szykuję jedzenie, ale też nie zawsze.. jak są głodni to niech sobie wezmą albo zrobią co chcą... Potrafią sobie co nie co zrobić... Dużego długo obsługiwałam.. ale od jakiegoś czasu nie szykuję mu śniadanek, jak wstawał wcześnie do pracy to w życiu bym o takiej godz nie wstała... prania nie robię już.. duży jest, pralka pierze... no i pokoi nie sprzątam.. choćby brudem zarośli... ryra mi to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.01.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Co do szajsbuka to tyż chronicznie nienawidziłam, byłam zdeklarowaną anty, a już do białej gorączki doprowadzało mnie hasło "jak cie nie ma na fb to nie istniejesz" Dla samej zasady postanowiłam NIE BYĆ. . To tak jak ja i też zmieniłam zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ja wstaję robię młodemu śniadanie, 3x o 7, 2x o 6... jakoś tak mi głoopio żeby wstawał, szedł do szkoły jak my śpimy... robię kanapeczki, herbatkę... wraca jest obiadek... w później lodówki nie zamykam:no: Sprzątam... czasami... zdarza mi się zapałać potrzebą wysprzątania całej (!) chaty... na szczęście rzadko mi się zdarza;) Gagaciu... to troszkę drewna tylko... pokażę jak wyschnie, dumam czym go zabezpieczyć. Na razie to surowe, wyszorowane wrzątkiem i detergentem drewno... wosk??? lakier??? nic??? nie mam pojęcia:rolleyes: Depsiu??? A jak kiedyś Cię odwiedzę i zginie to się będziesz gniewać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Wydrę z gardła, bo to rodzinny zabytek. Tyle, że... jakoś w ogóle się nie obawiam, bo coś mnie się zdaje, że jeszcze dłuuuugo mnie nie odwiedzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ale za to Ty odwiedzisz mnie:lol: w zwierze nie obrosłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ja tez fb wchodzę od czasu do czasu. Ostatnio byłam całą godzinę, nawet odwiedziłam parę osób ... no dumna byłam z siebie jakniewiemco!!!! Arctica, będziesz śpiewała: "U prząsniczki siedzą ...." ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.01.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 no pewnie:lol: jak się przędnąć naumiem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Naumiesz, naumiesz, co jak co, ale talentów to Ci nie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Filmik z tego chcę, koniecznie! Na stronkę musisz wrzucić, jak siedzisz, przędziesz i śpiewasz wniebogłosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.01.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 W sensie, że się wydzierać ma przy tym kołowrotku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No a jak? Oczywista, że przy kołowrotku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 no pośmiejcie się jeszcze:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 "Poszła Andzia srać w buraki - przylepił się liśc do sraki juuuuh, juuuh, dana, dana, Przylepił się liść do sraki" Inspirację ino zapodałam Bo wiesz, że to na ludowo musi być nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 o prząśniczkach miało być:P:P śmiejcie się jeszcze... idę się zamknąć w sobie:-x "A Jeżowa też srać chciała i kibla wszędzie szukała... nie znalazła kloaki polazła srać w buraki juuuh, juuuh, dana, dana, przylepi się liść do sraki" :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts