Moose 17.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Rano miałam zimę a teraz mam porę deszczową... leje jak złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 u nas zima, jesli mroz sie utrzyma to bedzie nadal ladnie. jesli zacznie padac to bedzie znowu buro a ja bede sie martwic o moje cebulinki, dziwna ta zima a niby mialy byc takie sniegi i siarczyste mrozy - ruskim i amerykancom wierzyc nie nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Tera za karę dawej więcej tych fot zimowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.01.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jak białe wytrzyma do niedzieli to będzie:yes: W przyszłym tygodniu jeszcze dopada i ma być w dzień na minusie... niewiele, nawet w nocy na jednocyfrowym...to tyle z wieści dla środka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.01.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Tera za karę dawej więcej tych fot zimowych. Jutro Ci dorzucę cuś bo już mi się nie kce telefona abarot zakablać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 U nas już po śniegu. Rano było ślicznie a po południu padał deszcz. I dobrze, ja tam za zimą nie tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 e tam zima i tak jest wiec niech chociaz pozytywnie biala jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ciekawe jak długo u mnie śnieg wytrzyma, jeszcze go mam!!! Widze Arctica, że Ty podobnie jak bardziej do wywijania odnóżami talent przejawiasz niż do wycia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 U mnie dzisiaj wiosna. Pełną gębą! Błękit nieba, sucho wokół, słońce i w ogóle! A mogło byc tak pięknie, gdyby wczoraj spadło choć trochę śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 "Jak jest zima to musi być zimno" a skoro musi być zimno to niech chociaż i ładnie będzie... w zeszłym roku mieliśmy zdecydowany przesyt... ZA długo było... teraz jest ładnie, biało... wczoraj trochę wodą lało, ale tylko politurka się na wierzchu zrobiła, w nocy mróz, dzisiaj w dzień mrozek... daję jej jeszcze miesiąc, max. półtora... później niech się zwija:wiggle: For Depsia... nielubiące białego g... zobaczcie jak ładnie:lol: i na słonince miałam dziś niesikorczego gościa:wiggle: Pan dzięcioł nas odwiedza... pani też a wieczorem przy krośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ja tam nie chcę być niegrzeczna, ale biedronce to się równo po....o;) Dworek wygląda naprawdę bajkowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2014 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A Ty wiesz jaka żwawa była ??? Ledwie jedną focię czasnęłam i sru... fruuu właściwie tyle ją widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ooo, dziękować, od razu świat piękniej mi wygląda! Szkoda tylko, że u nas tak nie ma, buuuu... Biedronka bardzo ładnie wygląda, pasuje kolorystycznie do nici na tym kawałku obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.01.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 U mnie ciepło, śniegu ani grama już nie ma... Jakieś cebuliniaki mi z ziemi wyłażą powolutku... przyjdzie mróz i je szlag trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 u nas rownie bialo jak u Arctici, mrozek lekki trzyma wiec jest nadzieja na przezycie cebulek. jutro ma byc tak samo tylko slonka wiecej i do -5. chcemy jechac do naszego lasu z bialasami. malemu snieg nadal sie nie podoba:rolleyes: a duzy jest zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.01.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 acha, małż dzisiaj jakąś prognozę na przyszły tydzień wynalazł - ma być w nocy do -20 a w dzień marne 14. Minus. Wszystko, co wylazło, szlak trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 pozostaje tylko mieć nadzieję, że wynaleziona przez Twojego Małza prognoza tak się ziści jak i wygrana naszych piłkarzy na Mundialu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 U nas naswet długoterminowe jak na razie nie przewidują więcej niż 5 na minusie.I całe szczęście przy tym braku śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Eee tam... długoterminowe to wróżenie z fusów jest... tak główny meteorolog powiedział, sama słyszałam:wiggle: w przyszłym tygodniu ma troszkę w dzień mrozić, ale tak jak napisałam TROSZKĘ! Mały minusik... no i śnieg do tego ma padać dobrze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Oby nam się sprawdziły te, które mówią, że we wtorek trochę śniegu nam spadnie. Potem to już zawsze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts