Arctica 22.11.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie napisałam, że na podmurówce taż polniak będzie... a schody będą z łupanego a nie ciętego kamienia polnego... takie są bardziej naturalne Idę do Ciebie szukać kamiennych podjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie pamiętam, na której stronie dzinnika, ale chyba 3 lub 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No tak i przeoczyłam Spóźnione ale BAAAARDZO SZCZERE! 100 LAT! 100 LAT! Wszystkiego naj naj naj Szybkiej przeprowadzki do pięknego domku i czego tylko sobie życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie pamiętam, na której stronie dzinnika, ale chyba 3 lub 4 Na 3 , i jeszcze kącik biesiadny ukradłam ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie pamiętam, na której stronie dzinnika, ale chyba 3 lub 4 Na 3 , i jeszcze kącik biesiadny ukradłam ku pamięci Kącik biesiadny już mamy wytyczony, nawet składzik drewna powstał i tam grillujemy, palimy ogniska, ale niestety ściany kącika i kamienny grill powstanie dopiero po zakończeniu domu. Będzie dokładnie w tej formie, co na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.11.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam:) Fakt zapomniałam o zwierzakach - a to one tak sobie będą spacerowały? Nie w zagrodzie? Asaf piekne te zdjęcie wkleiłeś a raczej te ala rondo Piekna pogoda dzisiaj - wiosna wokoło wieje wiatr -wiosna... la la la la la... Ups toz to jesień Własnie oglądałam ot tak sobie kuchnie rustykalne, kalsyczne i inne... nie wszystkie mi się podobają ale pomarzyć mozna. Pozdrawiam w NIEDZIELNE POPOŁUDNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej Kobitko, to ja urodziny przegapiłam 100LAT!!!!!!! I buduj nam w zdrowiu i szczęściu!!!! A czym wyrysowałaś ten podjazd na ziemi??? Wapnem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No tak i przeoczyłam Spóźnione ale BAAAARDZO SZCZERE! 100 LAT! 100 LAT! Wszystkiego naj naj naj Szybkiej przeprowadzki do pięknego domku i czego tylko sobie życzysz Dzięki Chyba muszę spisać listę ... czego sobie tylko życzę... za bardzo pamięć obciążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam:) Fakt zapomniałam o zwierzakach - a to one tak sobie będą spacerowały? Nie w zagrodzie? Asaf piekne te zdjęcie wkleiłeś a raczej te ala rondo Piekna pogoda dzisiaj - wiosna wokoło wieje wiatr -wiosna... la la la la la... Ups toz to jesień Własnie oglądałam ot tak sobie kuchnie rustykalne, kalsyczne i inne... nie wszystkie mi się podobają ale pomarzyć mozna. Pozdrawiam w NIEDZIELNE POPOŁUDNIE Hej Miśka!!! Moim marzeniem jest, aby nasze zwierzęta, nawet te bardziej dzikie, traktowały nas jak członków stada. Na pewno nie będą miały ściśle wydzielonych zagród. Tylko trochę chłop mi się buntuje, że mu ogród zjedzą , dobrze, że są sposoby negocjacji . No sama powiedz, czy jest coś przyjemniejszego niż taki widok http://images40.fotosik.pl/226/9340e4f6d1c04946.jpg zdjęcie z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej Kobitko, to ja urodziny przegapiłam 100LAT!!!!!!! I buduj nam w zdrowiu i szczęściu!!!! A czym wyrysowałaś ten podjazd na ziemi??? Wapnem??? Dzięki za życzenia Podjazd piaskiem rysowany , szkoda łapek do wapna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej!! oglądasz taniec z gwiazdami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.11.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam! Jeszcze mnie tu nie było i jeszcze nie przeczytałam całości,ale zaintrygował mnie tekst "A może by tak jeszcze raz..." :lol: No ładnie - podziwiam Was za taką decyzję ......powiem tak,jak bedziemy mieć kiedyś fundusze i jak już będziemy na miejscu,to kto wie,może i wybudujemy więcej........ale już nie na odległość,bo trzeba spróbować czegoś nowego,co nie? .... No nic,na pewno będzie to ciekawa lektura :wink: Pozdrawiam serdecznie!! i oczywiście również życzę 100 lat :D zaglądałam do dziennika Miśki i dowiedziałam się,że 17 skończyłaś :lol: to szalej szalej,bo w końcu 17 latek ma się.....cały czas,co nie? :lol:..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 22.11.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Też chcieliśmy na początku rondo zrobić, ale właśnie mi bardziej pasowało do domu w stylu dworku... Nasz na początku też miał być dworkowaty, ale się koncepcja zmieniła i z ronda też zrezygnowaliśmy. Ale bruk z kamienia dalej ma być, kamienie już zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej!! oglądasz taniec z gwiazdami?? Zapomniałam , dopiero na wyniki się załapałam... właściwie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... przecież od początku było wiadomo kto będzie tańczył w finale ... Tylko teraz nie wiem kto wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam! Jeszcze mnie tu nie było i jeszcze nie przeczytałam całości,ale zaintrygował mnie tekst "A może by tak jeszcze raz..." :lol: No ładnie - podziwiam Was za taką decyzję ......powiem tak,jak bedziemy mieć kiedyś fundusze i jak już będziemy na miejscu,to kto wie,może i wybudujemy więcej........ale już nie na odległość,bo trzeba spróbować czegoś nowego,co nie? .... No nic,na pewno będzie to ciekawa lektura :wink: Pozdrawiam serdecznie!! i oczywiście również życzę 100 lat :D zaglądałam do dziennika Miśki i dowiedziałam się,że 17 skończyłaś :lol: to szalej szalej,bo w końcu 17 latek ma się.....cały czas,co nie? :lol:..... Witam, witam... Cieszę się, że znalazłaś chwilkę dla mnie, i zgłaszasz ochotę na jeszcze . U nas ten "jeszcze raz" to już trzeci raz, dobrze, że podobno do trzech razy sztuka , tego się trzymajmy . Dzięki za życzenia, taaaak... skończyłam 17 (na jeden boczek), i znowu fajnie, bo do 18 to mi jeszcze dwa latka brakuje ... jak ten czas zwalnia na starość Pozdrawiam serdecznie i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej!! oglądasz taniec z gwiazdami?? Zapomniałam , dopiero na wyniki się załapałam... właściwie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... przecież od początku było wiadomo kto będzie tańczył w finale ... Tylko teraz nie wiem kto wygra wygra Mucha!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Też chcieliśmy na początku rondo zrobić, ale właśnie mi bardziej pasowało do domu w stylu dworku... Nasz na początku też miał być dworkowaty, ale się koncepcja zmieniła i z ronda też zrezygnowaliśmy. Ale bruk z kamienia dalej ma być, kamienie już zbieram Agatko, to nie ma co patrzeć na to co pasuje, tylko co się komu podoba... U mnie koncepcje to średnio dwa razy dziennie się zmieniają, a jak będzie ... tego nie wie nikt Kamieni mamy już sporo, okolica bogata w to dobro. Epoka lodowcowa wiedziała którędy przemaszerować , jak zabraknie zapukamy do sąsiadów . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej!! oglądasz taniec z gwiazdami?? Zapomniałam , dopiero na wyniki się załapałam... właściwie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... przecież od początku było wiadomo kto będzie tańczył w finale ... Tylko teraz nie wiem kto wygra wygra Mucha!! To nie oglądam za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej!! oglądasz taniec z gwiazdami?? Zapomniałam , dopiero na wyniki się załapałam... właściwie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... przecież od początku było wiadomo kto będzie tańczył w finale ... Tylko teraz nie wiem kto wygra wygra Mucha!! To nie oglądam za tydzień wolisz nataszke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hej!! oglądasz taniec z gwiazdami?? Zapomniałam , dopiero na wyniki się załapałam... właściwie to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... przecież od początku było wiadomo kto będzie tańczył w finale ... Tylko teraz nie wiem kto wygra wygra Mucha!! To nie oglądam za tydzień wolisz nataszke??? Właściwie to sama nie wiem... , Natasza na pewno lepiej tańczy, ale to w końcu po części jej zawód. Nie wiem, czy w ogóle powinna być dopuszczona do tego programu. A Mucha... drażni mnie trochę jej osobowość... chyba po prostu nie przepadam za nią , a jak tańczy to skąd mogę wiedzieć, nie znam się przecież... Z dwojga złego wolę patrzeć na Urbańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts