relek 25.01.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 (edytowane) a na szybie od kominka co tam Klusia łypie , M B się czasem nie objawiła ...bo jakaś zjawa się mieni Arctusia po poradę przyszła jako do doświadczonej , Swojem okiem uzdolnionym zerknij łaskawie i podpowiedz http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/k060.gif skończyłam moją osdupkę do kuchni ....holenderski kafelek zadobyłam dziś ramkę ze szkłem, cobym prać nie musiała i tak sie głowię .....to surowe drewno , jaśniejsze niż na zdjątku ...w kuchni mam ozdóbki w brązowych, takie wenge a jedną w białej .......skłaniam się do pomalowania ramki na biało ...inne takie kafle, haftowane czy ceramiczne , mam w brązowych ramach ...co Twoje artystyczne oko mi podpowie ?http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n030.gif a pisałam ,że nie umiem jeszcze obrazków dopieszczać? te badyle na skrzydłach zrobiłam w trzy nici , chyba za grubo , co? moja kota wyszłą wczorajszego dnia ok godz 16 i wróciła dziś kole 10 ...już myślałam że ją dożarło to co zaczęło parę dni temu a ona nieśpiesznym krokiem weszła na salony przez drzwi tarasowe, w futrze jakby angory zdarła , powiedziała miau i poszła z powrotem zdążyłam tylko za nią krzyknąć czy wie ile stopni na dworze .....nie odpowiedziała... a i jeszcze z ostatniej chwili Kret józiolił przed kwilą ,że do Warszawy idą mrozy 35 stopniowe :mad: Edytowane 25 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Masz syberyjskiego kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ech te nasze dzieciaki............................. nic im nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Popłakałam się ze śmiechu przy scenkach kocich naparzanek psiego pyska ... na miejscu psów podałabym sprawę do sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.01.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 psom i kotom odbija w takie mrozy nasza Danka - Spanielka siada codziennie przed telewizorem i ogląda Zaklinacza psów i .......się wychowała już nie gryzie ręki , która ją karmi i jest posłuszna , miła i nie warrrrczy jak głupia na każdego zbliżającego się do jej miski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Sypiasz na oparciu sofy do góry kołami??? ... czyżby mój kolejny coming out ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.01.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 jakbym siebie widział Khmmm... Gomorcia nabiału nie ma:rolleyes: a na szybie od kominka co tam Klusia łypie , M B się czasem nie objawiła ...bo jakaś zjawa się mieni może się o objawiła... ale do tej pory to i usmolić się do cna usmoliła:rolleyes: Arctusia po poradę przyszła jako do doświadczonej , Swojem okiem uzdolnionym zerknij łaskawie i podpowiedz http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/k060.gif [ATTACH=CONFIG]237424[/ATTACH] skończyłam moją osdupkę do kuchni ....holenderski kafelek zadobyłam dziś ramkę ze szkłem, cobym prać nie musiała i tak sie głowię .....to surowe drewno , jaśniejsze niż na zdjątku ...w kuchni mam ozdóbki w brązowych, takie wenge a jedną w białej .......skłaniam się do pomalowania ramki na biało ...inne takie kafle, haftowane czy ceramiczne , mam w brązowych ramach ...co Twoje artystyczne oko mi podpowie ?http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n030.gif a pisałam ,że nie umiem jeszcze obrazków dopieszczać? te badyle na skrzydłach zrobiłam w trzy nici , chyba za grubo , co? moja kota wyszłą wczorajszego dnia ok godz 16 i wróciła dziś kole 10 ...już myślałam że ją dożarło to co zaczęło parę dni temu a ona nieśpiesznym krokiem weszła na salony przez drzwi tarasowe, w futrze jakby angory zdarła , powiedziała miau i poszła z powrotem zdążyłam tylko za nią krzyknąć czy wie ile stopni na dworze .....nie odpowiedziała... a i jeszcze z ostatniej chwili Kret józiolił przed kwilą ,że do Warszawy idą mrozy 35 stopniowe :mad: Badylki fakstycznie ciut za grube, następne dasz cieńsze;) a ramka... jak dla mnie to aż się prosi biała, ale jak wszystko masz wenge i jeszcze inne dorobisz to też możesz na ciemno czasnąć... ale osobiście bym bieliła:p A kota Twoja sterylizowana??? Bo może jej się marzec przyśpieszył Kret mam nadzieję na głowę upadł i goopoty gada:sick: psom i kotom odbija w takie mrozy nasza Danka - Spanielka siada codziennie przed telewizorem i ogląda Zaklinacza psów i .......się wychowała już nie gryzie ręki , która ją karmi i jest posłuszna , miła i nie warrrrczy jak głupia na każdego zbliżającego się do jej miski Widzicie!!! Nie trzeba wprowadzać w życie Cezarowych porad! Wystarczy posadzić psa przed tv i sam się nauczy:lol2: Karol, Tyrion, Grey, Bazylia, Vito ze starszym kumplem... pn - pt o 16 przed telewizor zapraszamy:lol: a! moje panny też posadzę ale one mało kumate:sick: Ciekwym jest to, że na niektóre szczekania w tv reagują, a na niektóre wcale... jakieś ich fale czy co??? Za to Klucha namiętnie ogląda wszystko co się rusza... a rzebyście widzieli jak ją fascynuje Sipatkowy gepardzik:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Karol też z nami ogląda, Tomcio się śmieje a ja mówię, że się psiak chce nauczyć i pilnie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Khmmm... Gomorcia nabiału nie ma:rolleyes: tak myślałem ... ale jak już się "kamingować" to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Wiedziałam jakiego nicka wybrać....................................... dla zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dzięki za poradę http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a075.gif będzie biała Moja Mama miała czarnego jak kominiarz pieska z białą krawatką i długim futerkiem , nawet ślipka miała czarne kundel wielkości spaniela ...bestia mądra i przywiązana do mojej Mamy jak rzep przysłowiowy. Był czas ,że Mama chodziła na popołudnie do pracy w przychodni i pies był zamykany , by ona mogła swobodnie wyjść ....można go było wypuścić nawet po godzinie i tak natychmiast obierał azymut na przychodnię ....po drodze wpadał na piętro do Mamy koleżanki , bo tam czasem wstępowała na kawę , sprawdzał czy Jej nie ma i leciał dalej do celu ....nic nie pomagało by go oduczyć od tych zwyczajów....... i on powinien być nagrodzony ( albo i nie jeszcze historia tego nie oceniła ) bo był pierwszym, który poznał się na Gomółce ...w tv transmitowali przemówienie sekretarza , pies nigdy nie zwracał uwagi na grający telewizor, tym razem jednak coś przykuło jego uwagę , zaczął się przyglądać, po czym przeszedł do takiego ujadania ,że nie można go było uspokoić i odgonić od telewizora ....wkrótce po tym zdarzeniu towarzysza zrzucili ze stołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Popłakałam się przy scenkach naparzania psich pysków ... na miejscu psów pomyślałabym powaznie o sprawie sądowej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dzisiaj dopiero mój net wczytał. Popłakałam się przy kocich dżwiękach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.01.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 a propos trzydziestopięciowych mrozów co Kret krakał .....:rolleyes:mam w telefonie pogodę która pokazuje okoliczne od Warszawy miejscówki ...dziś pokazała Pruszków i w tym Pruszkowie w sobotę ma być w dzień 23 a w nocy 30 ....w ogóle jest tendencja wzrostowa przez cały tydzień ......cały czas żyję nadzieją , że im się pomerdało cóś jak mojej Kocie ...kawaler ją dziś odprowadził pod drzwi :rolleyes:chyba całą noc była na balu karnawałowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 U mnie -8, 4 z tendencją wzrostową Niestety piździ jak w kieleckim i śniegiem sypie... wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Chwilowo nikt nie wieszczy w okolicy mrozów dużych, rano było -9C i sypie, drobniutki śnieżek ale ciągle go przybywa tu bardzo sympatycznie http://www.pogodynka.pl/polska/warszawa_warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.01.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 U nas nie sypie ale chmury się zbierają więc możliwe że po południu coś popada. Właśnie chmurki zasłoniły słoneczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.01.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 tu bardzo sympatycznie http://www.pogodynka.pl/polska/warszawa_warszawa I TEJ WERSJI BĘDZIEMY SIĘ TRZYMAĆ DO KOŃCA! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.01.2014 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ZDECYDOWANIE!!! Kretowi mówimy stanowcze NIE!!! Parówkowym skrytożercom też Braza moje małe kocię pozwala sobie tak czasami do Salemki... ale ZAWSZE pazurki są schowane:rolleyes: Relcia... znaczy będziesz kluski miała:lol: Rano -10 na termometrze... idzie przeżyć... toż to zima przecie:rolleyes:... byle by białego już nie dawało:sick: wiem, wiem... nowa dostawa się szykuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 U nas już wieszczą ocieplenie coraz większe, ponoć za tydzień już 0*C, a za dwa tydnie +7. No i dobrze, może być, jak wiosna, to wiosna, niech w marcu przyjdzie jak się należy! Relka, Ty szykuj koszyk na małe klusięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts