braza 27.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Oby się spełniły prognozy ocieplenia, bo ja muszę szambo otwierać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.01.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ty się Brazunia tak nie spiesz do tego otwierania, czasem lepiej NIE WIEDZIEĆ...A jak tam Ahmed dalej siedzi to lepiej bez tego, co Ci Jamles u DPSi zostawił, nie podchodź..:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No ale jak podejdzie do szamba z TYM, to dopiero się porobi... smród wokół sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.01.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 będzie gaz z Iraku ... i okrzyk.. "I'll kill you!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hmmm... czy aby na pewno z Iraku....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Braza olśniło mnie!!!!! To może być tylko podciśnienie!!! Masz po drodze do szamba kominek??? odpowietrzacz??? Jak nie to przy szczelnie zamkniętej, zalodzonej pokrywie powietrze nie ma się jak wydostawać. Dlatego spirala nic nie znalazła, bo nic nie ma, a przy spuszczaniu wody musi Ahmed bulgotać bo mu od ciśnienia oczy na wierzch wyłażą... no którędyś musi to powietrze wyleźć... a jak już zabulgocze gdzieś to szambem nie wali wtedy??? Następnym razem nie zamykaj tak dokładnie szamba;)... jak już go otworzysz:p Pamiętam akcję kilka lat temu jak się somsiadom przepełniło i za cholerę nie mogli pokrywy zdjąć, przymarzła na amen. Ognisko palili na pokrywie... nam zresztą też się zdarzało:p Rozpal ognicho, rozszczelnij pokrywę, Ahmed wyfrunie i zniknie jak zły koszmar;)... i jak dobrze pójdzie to nawet nic nie killnie po drodze:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no no no... nie wpadłabym ale faktycznie u rodziców kiedyś też tak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.01.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Fucktycznie, to może być brak odpowietrzenia, no przecież!!! Jednak myślenie to ma wieeelką przyszłość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.01.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 brak odpowietrzania może być niezdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Espumisan dla Ahmeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 brak odpowietrzania może być niezdrowy ...dziurę w boku wyrwać może;) Espumisan dla Ahmeda po espumisanie też którędyś wyleźć musi:p... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ale jak to, to ona nie ma kominka z szamba? U mnie to jest takie cuś i wcale mi się nie podobało, ale jeśli to spełnia taką funkcję, że mi się Ahmed nie zadomowi w rurach, to ja się baardzo cieszę, żę go mam (tego kominka znaczy się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja się z temi gooownami już ogarnąć nie mogę ... myślałam, że jestem u Brazy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.01.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja się z temi gooownami już ogarnąć nie mogę ... myślałam, że jestem u Brazy ! :rotfl:gdzie się nie pójdzie to o goownach gadajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Aga.. poturlałam się ze śmiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Na zdrowie dziewczynki ! Na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.01.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Bo jakby na to nie patrzeć, gówno rządzi nami bezapelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.01.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Arctica, no na to bym nie wpadła!!! Za cholerę jednak nie moge połączyc kominka z szambem .... nijak mi to połączenie wychodzi .... Wygląda na to, że one wspólnego nic ze sobą nie mają, ale sprawdzić nie zawadzi! Po zabulgotaniu w rurach nic nie waniajet, wiem co mówię, na smród jestem cholernie uczulona!!! Cieplej się zrobiło, to i pokrywe odkopać można, zobaczymy co z tego będzie, oby nie było to nic fa©ktycznego:D No dżówniana sprawa, jakby nie patrzył .... Idę do Depsi, zobaczę co mi Jamlesik zostawił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.01.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ale jak to, to ona nie ma kominka z szamba? U mnie to jest takie cuś i wcale mi się nie podobało, ale jeśli to spełnia taką funkcję, że mi się Ahmed nie zadomowi w rurach, to ja się baardzo cieszę, żę go mam (tego kominka znaczy się) ja tez nie mam, nie chcialam bo szpecilby rabate , za to pokrywe mam nieszczelna, zeliwna z dziurkami to jakies odpowietrzenie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Arctica, no na to bym nie wpadła!!! Za cholerę jednak nie moge połączyc kominka z szambem .... nijak mi to połączenie wychodzi ...... braza o czym piszesz??? Czy Arctica nie miała na myśli kominka wentylacyjnego? No, dziury na drodze płynięcia gooowna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts