Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Jak nie zrozumiałaś:rolleyes:

robisz krzyżyk, zaczynasz albo od górnego prawego rożka i lecisz do lewego dolnego, albo odwrotnie od dołu do góry, nieee???

teraz druga strona krzyżyka, to na górze... robisz to albo od górnego lewego rogu albo od dolnego prawego, nieee???

to prawdopodobnie równiej by wychodziło jakbyś zawsze zaczynała od góry...

a jak dwa krzyżyki obok siebie są to bynajmniej ja robię szeregowo, znaczy najpierw spody, później wszystkie wierzchy w danej linijce... a prawdopodobniej równiej by było jakby robić każdy oddzielnie...

Enooo :mad: teraz to ja zgłupiałam :yes:

To wy nie robicie każdego krzyżyka całego i następny i następny tylko najpierw wszystkie w kolorze nazwijmy to "lewe laseczki od krzyżyka" a potem "prawe laseczki"?

:jawdrop:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piekne są!!!!! Kocham wszystkie konie, bez względu na wzrost, ale jeździć lubię na tych większych :yes:

Zgadzam się z przedmówczynią w stu procentach!

Ale Braza spróbuj kiedyś przejażdżki na kucach islandzkich. Żaden duży koń nie nosi tak cudownie płynnie jak islander! Herbatkę można pić i nie uronić ani kropli :D

Wcale się nie dziwię, mój Tyrionek ma głowę na tej samej wysokości:D Piekne są!!!!! Kocham wszystkie konie, bez względu na wzrost, ale jeździć lubię na tych większych :yes:

Ja też kocham wszystkie... ZWIERZAKI:lol::oops:

Taka już po... nieteges jestem, że nawet naszego kreta (:evil::mad:) nie dam ukatrupić:p

hmmmm... chyba tylko z pająkami nie mam oporów, instynkt wdepny natentychmiast mi się włącza:p

ale jeździć na koniach nie lubię... nie polubiłam... jakoś nie mogę się przekonać, że to dla nich przyjemne, bo swoją wagę znam:sick:

Arctica, Ty musisz byc przemiłą Kobietą, masz uśmiech podobny do mojej Mamy ....

dopóki mi ktoś na odciska nie nadepnie:rolleyes:

bardzo typowy skorpion jestem, jak kocham to na zabój, jak nienawidzę... hmmm... no nie chciała bym mieć z siebie wroga:lol:

Enooo :mad: teraz to ja zgłupiałam :yes:

To wy nie robicie każdego krzyżyka całego i następny i następny tylko najpierw wszystkie w kolorze nazwijmy to "lewe laseczki od krzyżyka" a potem "prawe laseczki"?

:jawdrop:

:rotfl:

już Ci przez fonka wytłumaczyłam... mam nadzieję:p

jak pojedyncze krzyżyki to całe na raz, a jak ciągi (linijki) to najpierw lewe, później prawe:D

Fotkę , fotkę :sick: a kto mi je za ogon przytrzyma ...one robią fru....

:lol2:

z przyczajki trza... ja najpierw wystawiam rękę z aparatem, jak się przyzwyczają to i zumowanie ich nie płoszy:)

jakby kot tak polował to by głodny spać chadzał... chyba, że by Pańcia cuś sypnęła;)

Iza popłakałam się ze śmiechu na widok reakcji Kluski na Twojego geparda:rotfl:

Pisze ze mną, najpierw atakowała kursora, później tulgającą mordkę... ale na widok Twojego avatara łebek o 180 stopni przekręciła raz w jedną, potem w drugą... potem gepard łapą dostał, a że jakiś taki płaski to obrażona poszła na grzejnik:p

J

dopóki mi ktoś na odciska nie nadepnie:rolleyes:

bardzo typowy skorpion jestem, jak kocham to na zabój, jak nienawidzę... hmmm... no nie chciała bym mieć z siebie wroga:lol:

Już teraz wiem dlaczego od razu poczułam do Ciebie sympatię :yes:

Ale Tytusa Romka i Atomka to znasz co nie:rolleyes:

Ja znam i nawet komiksy jeszcze mamy :)

Ja bliźniak z ascendentem skorpiona :)

Kiedyś mi kolega postawił horoskop. Kolega zdolny był. Ten jego horoskop przez 20 lat się sprawdza. Ja o nim szybko zapomniałam a potem po 15 latach znalazłam w szufladzie i z podziwu wyjść nie mogę. Skąd on wiedział?

Ja bliźniak z ascendentem skorpiona :)

Kiedyś mi kolega postawił horoskop. Kolega zdolny był. Ten jego horoskop przez 20 lat się sprawdza. Ja o nim szybko zapomniałam a potem po 15 latach znalazłam w szufladzie i z podziwu wyjść nie mogę. Skąd on wiedział?

ja tez blizniak :D ale jaki ascendent to nie mam zielonego:rolleyes: