sipatka 31.01.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Jak nie zrozumiałaś robisz krzyżyk, zaczynasz albo od górnego prawego rożka i lecisz do lewego dolnego, albo odwrotnie od dołu do góry, nieee??? teraz druga strona krzyżyka, to na górze... robisz to albo od górnego lewego rogu albo od dolnego prawego, nieee??? to prawdopodobnie równiej by wychodziło jakbyś zawsze zaczynała od góry... a jak dwa krzyżyki obok siebie są to bynajmniej ja robię szeregowo, znaczy najpierw spody, później wszystkie wierzchy w danej linijce... a prawdopodobniej równiej by było jakby robić każdy oddzielnie... Enooo teraz to ja zgłupiałam To wy nie robicie każdego krzyżyka całego i następny i następny tylko najpierw wszystkie w kolorze nazwijmy to "lewe laseczki od krzyżyka" a potem "prawe laseczki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 31.01.2014 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Piekne są!!!!! Kocham wszystkie konie, bez względu na wzrost, ale jeździć lubię na tych większych Zgadzam się z przedmówczynią w stu procentach! Ale Braza spróbuj kiedyś przejażdżki na kucach islandzkich. Żaden duży koń nie nosi tak cudownie płynnie jak islander! Herbatkę można pić i nie uronić ani kropli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Arctica, ale fajnie, że przypomniałaś te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Sipatka :Dnie mąć mi z tymi laseczkami , dobrze? ja i tak mam zmącone Fotkę , fotkę a kto mi je za ogon przytrzyma ...one robią fru.... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.01.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Wcale się nie dziwię, mój Tyrionek ma głowę na tej samej wysokości:D Piekne są!!!!! Kocham wszystkie konie, bez względu na wzrost, ale jeździć lubię na tych większych Ja też kocham wszystkie... ZWIERZAKI:lol: Taka już po... nieteges jestem, że nawet naszego kreta () nie dam ukatrupić hmmmm... chyba tylko z pająkami nie mam oporów, instynkt wdepny natentychmiast mi się włącza:p ale jeździć na koniach nie lubię... nie polubiłam... jakoś nie mogę się przekonać, że to dla nich przyjemne, bo swoją wagę znam:sick: Arctica, Ty musisz byc przemiłą Kobietą, masz uśmiech podobny do mojej Mamy .... dopóki mi ktoś na odciska nie nadepnie:rolleyes: bardzo typowy skorpion jestem, jak kocham to na zabój, jak nienawidzę... hmmm... no nie chciała bym mieć z siebie wroga:lol: Enooo teraz to ja zgłupiałam To wy nie robicie każdego krzyżyka całego i następny i następny tylko najpierw wszystkie w kolorze nazwijmy to "lewe laseczki od krzyżyka" a potem "prawe laseczki"? już Ci przez fonka wytłumaczyłam... mam nadzieję jak pojedyncze krzyżyki to całe na raz, a jak ciągi (linijki) to najpierw lewe, później prawe:D Fotkę , fotkę a kto mi je za ogon przytrzyma ...one robią fru.... z przyczajki trza... ja najpierw wystawiam rękę z aparatem, jak się przyzwyczają to i zumowanie ich nie płoszy:) jakby kot tak polował to by głodny spać chadzał... chyba, że by Pańcia cuś sypnęła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Sipatka :Dnie mąć mi z tymi laseczkami , dobrze? ja i tak mam zmącone Postaram się Ale jak będziecie dalej takimi szyframi mówiły to nie ręczę za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.01.2014 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Iza popłakałam się ze śmiechu na widok reakcji Kluski na Twojego geparda:rotfl: Pisze ze mną, najpierw atakowała kursora, później tulgającą mordkę... ale na widok Twojego avatara łebek o 180 stopni przekręciła raz w jedną, potem w drugą... potem gepard łapą dostał, a że jakiś taki płaski to obrażona poszła na grzejnik:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Cóż, musisz mu trójwymiarowe okulary założyć to jak Tytus do filmu - on wskoczy do laptopa. Ale Tytusa Romka i Atomka to znasz co nie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 J dopóki mi ktoś na odciska nie nadepnie:rolleyes: bardzo typowy skorpion jestem, jak kocham to na zabój, jak nienawidzę... hmmm... no nie chciała bym mieć z siebie wroga:lol: Już teraz wiem dlaczego od razu poczułam do Ciebie sympatię Ale Tytusa Romka i Atomka to znasz co nie:rolleyes: Ja znam i nawet komiksy jeszcze mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Drimeth, kiedyś na pewno spróbuję!!!! Wiesz co Arctica, ja tam Skorpion nie jestem, a też nie chciałabym być swoim wrogiem jak już się wnerwię .... Mam kilka osób znajomych spod tego znaku i jakoś sobie radzimy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 A jakim jesteś znakiem brazunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 31.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Braza, polecam. Niestety mało jest jeszcze tych koni w PL. Wiem o 5 sztukach w Potoku Złotym pod Częstochową. Na tych właśnie jeździłam. Arctica, co za zbieg okoliczności! Ja też skorpion Osia, a czemu Ty tak lubisz skorpiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Bom skorpion całą gembom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 31.01.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Bom skorpion całą gembom To chyba jakiś klub założyć musimy Sporo się nas uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Drimeth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ja nie skorpek ale jakos z nimi zawsze dobrze zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja do tej pory tylko z jednym skorpionem miałam kłopoty a tak to same moje dobre koleżanki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 31.01.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja bliźniak z ascendentem skorpiona Kiedyś mi kolega postawił horoskop. Kolega zdolny był. Ten jego horoskop przez 20 lat się sprawdza. Ja o nim szybko zapomniałam a potem po 15 latach znalazłam w szufladzie i z podziwu wyjść nie mogę. Skąd on wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 To jak ze wszystkimi proroctwami - po czasie to wszystko można dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Ja bliźniak z ascendentem skorpiona Kiedyś mi kolega postawił horoskop. Kolega zdolny był. Ten jego horoskop przez 20 lat się sprawdza. Ja o nim szybko zapomniałam a potem po 15 latach znalazłam w szufladzie i z podziwu wyjść nie mogę. Skąd on wiedział? ja tez blizniak ale jaki ascendent to nie mam zielonego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts