EZS 31.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 To jak ze wszystkimi proroctwami - po czasie to wszystko można dopasować. siętak mówi Ale on mi napisał, że jedyne dobra zgomadzę drogą spadku i pożyczek i co? Fakt, jedyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 31.01.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) ooo, to wszyscy tak mają .....no oprócz mojego męża , bo jemu spadek gwizdnęła sprzed nosa rezolutna siostrzenica a mnie kiedyś cyganka wróżyła ,że wyjdę za marynarza i będę mieszkać nad morzem ....i co? .....siedzę w centralnej , a marynarza miałam 5 minut Edytowane 31 Stycznia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.02.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Trza było 3mać jak miałaś... nie cyganki wina, że przegoniłaś swojego marynarza:p Mi nigdy nikt nie wróżył... tylko nie jestem pewna czy to dobrze, czy źle:rolleyes: Miało być -2, jest -6... rano -8 było... dodatkowo znów lodem wszystko polane... a ja dzisiaj mam taaaaaakiego lenia... że nie pamiętam kiedy tak miałam:sick:... chyba pójdę się zdrzemnąć... wstałam po 9:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.02.2014 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Lepiej:D Zamiast do wyrka do potworków polazłam:p Ładną zimę mamy, jak już musi jeszcze u nas siedzieć, to niech będzie tak jak dziś... świeci słonko i jest prawie zero, z dachu nie kapie, ale na samochodzie się roztopiło... Krowinki wygrzewają się w słonku, stajnię otworzyłam bo na zewnątrz cieplej... JEST CUDOWNIE!!! Tylko Kalinka jeszcze kożucha nie zrzuca, Karolcię można by chyba do naga wyskubać, młody mniej, ale też... jutro już trymer zabiorę do stajni. Oglądałam po raz xxx zebrę z klasą... tradycyjnie spłakałam się jak bóbr... to po dziadku mam:oops: Kucyś identyczny jak moja Kalina! No wypisz - wymaluj:D... i wiecie co???? Jak poprzednio oglądałam ten film to tylko marzyłam:p... a teraz mam:wiggle: Marzcie... marzcie...marzenia się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.02.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 U nas dziś -2, jutro ma być cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.02.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Wyglądający zza drzewa właśnie nas opuścił niestety mam nieodparte wrażenie, że może nie niebawem ale w ciągu paru lat stanie się befsztykiem wiem... TO JEST BYDŁO MIĘSNE!!! :( idę się upić... pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 co oznacza opuścił ??? uciekł ? ... czy go sprzedałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.02.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 gwoździk czasem mam ochotę zostać wegetarianką ale nie dam rady rozumiem Cię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.02.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 niestety mam nieodparte wrażenie, że może nie niebawem ale w ciągu paru lat stanie się befsztykiem ten tekst wyraźnie wskazuje, że na razie nic mu się nie stało ... ... tylko zmienił właściciela .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.02.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Życie... może go nie zeżrą Arctinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Pewnie jeszcze długo pożyje, nie smutkaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Masz kaca??? Arcti, no c'est la vie... Ja bym się jednak nie zamartwiała na zapas .... Odpowiadając na pytanie z poprzedniej strony .... urodziłam się pod znakiem Barana ale jaki ascendent to za cholerę nie wiem. Czy ktoś wie, jak można ten ascendent (rany, ale trudne słowo:o) wyliczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 pewnie ma ... bo takie rozstania nie są miłe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 co oznacza opuścił ??? uciekł ? ... czy go sprzedałaś ? No dowal mi jeszcze:P Sprzedałam... sprzedałam... Karolci do obwożenia MCdonaldowskich zapaślaków nie sprzedałam, ale to są krowy... bydło mięsne... nie pieski czy kotki coby im przyszłe domy wybierać i umowy adopcyjne podpisywać... sprzedałam... i źle mi z tym:-x gwoździk czasem mam ochotę zostać wegetarianką ale nie dam rady rozumiem Cię.... Ja też nie dam rady... ale mięsa jem mało... właściwie tylko karkówka i schab, krowiny nie tknę... bo mam:p najwięcej drobiu... byle nie mojego:lol: chłopaki też mączno-makaronowe. Właśnie przed chwilunią była awantura, że znowu mięcha to oni jeść nie będą... cycki kurowe do zamrażarki, a oni naleśniki chcą... z moim truskawkowo-różanym cudem i z bitą śmietaną Życie... może go nie zeżrą Arctinko Pewnie jeszcze długo pożyje, nie smutkaj się Masz kaca??? Arcti, no c'est la vie... Ja bym się jednak nie zamartwiała na zapas .... Odpowiadając na pytanie z poprzedniej strony .... urodziłam się pod znakiem Barana ale jaki ascendent to za cholerę nie wiem. Czy ktoś wie, jak można ten ascendent (rany, ale trudne słowo:o) wyliczyć??? Jak tu się upić jak w barku same procenty:confused: ani soku jabłkowego, ani toniku... jak lekarstwo wodą zapijać??? eeee:no: o tym ascecośtam nie mam pojęcia, wuja Googla zapytaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No dowal mi jeszcze:P to nie było zamierzone .... wybacz delikatność słonia:hug: po prostu pierwsze zdanie twojego postu brzmiało tak, że zachorował i zdechł ... a potem nic mi się nie zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.02.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 nio Arktusia :Djak sie tak emocjonalnie podchodzi do gadziny ( :ptak moja 95 letnia ciotka mówiła na moją pudlicę .i inne zwierzaki:lol2: ) nadaję się imiona , mizia , wystawia nam co by my się zachwycali i tyż emocjonalnie z nią wiązali .......to potem boli .....i jesce trochę poboli ( ja po mojej kozie z pół roku miałam tęsknotę i wyrzuty sumienia .. choć ona pewno szybko zapomniała ,że jadła z pancią czekoladę ) no ale dlaczego go sprzedałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Relcia, daj Jej spokój, co .... no zlituj się, nie dowalaj Jej!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2014 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Gwoździk... no aż tak źle to nie było;) Braza... spoko dam radę... klatę niemałą mam to przyjmę Relcia... dlaczego sprzedałam??? ano dlatego, że w stadzie może być tylko jeden byk, i Nelsia z siodła nie wysadzę Mógłby u nas urosnąć i wtedy musieli byśmy go sprzedać... ale wtedy to już prościutko pod kiesierę... tak, że dla siebie wybrałam mniejsze zło:p Nie rozpaczam dlatego, że nas opuścił, tylko nad jego niechybnym losem:(. Zawsze przyjemniej żyć ze świadomością, że tak jak przy poprzedniej sprzedaży zwierze czeka przyjemne życie do starości... ale przecież TO JEST BYDŁO MIĘSNE... nie wszystkie będą robiły za maskotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Oglądacie "Avatara"?? Ja mam w 3D na dvd ... nooo, nawet w domu na TV robi wrażenie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 nie oglądamy ...a gdzie leci ?........no poza twoim tv ..........obejrzałbym jeszcze raz ................... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts