TAR 02.02.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 na polsat film do 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Kiedyś oglądałam... teraz nie.. bo nie mam takiego programu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ja mam nc+ ...Polsatu Film nie mam ..ale nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 a ja mam ale tez nie ogladam u nas teraz odmozdzacz leci TBBT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ... u nas teraz odmozdzacz leci TBBT co to znaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 The Big Bang Theory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 nie chce mi się szukać ... proszę, napisz mi kilka zdań o tym wymóżdżaczu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 serial komediowy o nerdach z roznymi kompleksami i psychozami, czasem niezly zart sytuacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 nerd ..... mówisz .... ... a kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/Nerd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 to już wcześniej sprawdziłem ... chciałem poznać twoje zdanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 02.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Tarcia, odmóżdżacz mówisz? Strasznie śmieszni są doktorowie fizyki z problemami jak żyć w społeczeństwie. Sheldon jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 no odmożdzacz na niedzielny wieczor przed calym tygodniem pracy jak znalazl, troche smiechu wlasnie zaczal sie 7 sezon na CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 to już wcześniej sprawdziłem ... chciałem poznać twoje zdanie ... hmm lubie nerdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 skoro Ty lubisz ... to muszę sprawdzić i obejrzeć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) skoro Ty lubisz ... to muszę sprawdzić i obejrzeć .. obejrzyj, na pewno mozna sie posmiac a nie jest az tak durny jak wiekszosc amerykanskich sitcomow moi ulubiency to Sheldon i Amy (pojawila sie chyba od 3 sezonu) Edytowane 2 Lutego 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Arctusia , no o to mi chodzi cały czas o tę świadomość ....czy to nasze upieszczone będzie gdzieś tam miało jak u "mamy" czyli u wariatki co by zwierze trzymała pod kołdrą dlatego ja się na rolnika lubo hodowcę nie nadaję ale jak mus to mus , 3maj się Ja ostatnio byłam na Hobicie 3d też mi się podobał , a Awatar mi się przejadł ...zresztą ja taki typ ,że film moge oglądnąć raz no góra dwa razy do innego gatunku należy mój lokator drugiej połówki łóżka on rambo i rocki ogląda za każdym razem jak powtarzają gdziekolwiek ....no zboczeniec a oglądacie serial "Świat bez końca"? mnie się podoba, ale nie mogę oglądać , bo świadomość ,że tak w średniowieczu mieli by traktować kobiety :sick:przyprawia mnie o słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Uwielbiam TBBT a Sheldon jest idolem i moim i mojej Córci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 własnie sie popłakalismy ze smiechu na 2 odcinku 7 serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To będę odmieńcem... nie pierwszy raz:p:sick: nie cierpię telewizji:lol: może dla mnie nie istnieć a wszystkie amerykańskie programy wywołują u mnie konwulsje:sick: Kilka razy to mogę oglądać... kreskówki, Franka Dolasa i Sami Swoi... tylko nie ci z Ameryki:p... wychodzi na to, że AA jestem... Anty Amerykańska... bez skojarzeń proszę... qźwa w życiu bym nie przypuszczała, że z naczelnym karłem mam wspólny pogląd:sick: Ale jak już tak zachwalacie to zobaczę co to to TBBT... przypomnijcie jak będzie leciało... Ostatnio Hipnotyzera oglądałam, skandynawski kryminał... nawet niezły:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts