Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

skoro Ty lubisz ... to muszę sprawdzić i obejrzeć ..

obejrzyj, na pewno mozna sie posmiac a nie jest az tak durny jak wiekszosc amerykanskich sitcomow

moi ulubiency to Sheldon i Amy (pojawila sie chyba od 3 sezonu)

Edytowane przez TAR

Arctusia , no o to mi chodzi cały czas :rolleyes: o tę świadomość ....czy to nasze upieszczone będzie gdzieś tam miało jak u "mamy" czyli u wariatki co by zwierze trzymała pod kołdrą :lol2: ;) dlatego ja się na rolnika lubo hodowcę nie nadaję :no: ale jak mus to mus , 3maj się :bye:

Ja ostatnio byłam na Hobicie 3d :p też mi się podobał , a Awatar mi się przejadł ...zresztą ja taki typ ,że film moge oglądnąć raz no góra dwa razy :p do innego gatunku należy mój lokator drugiej połówki łóżka :lol2: on rambo i rocki ogląda za każdym razem jak powtarzają gdziekolwiek ....no zboczeniec

a oglądacie serial "Świat bez końca"? mnie się podoba, ale nie mogę oglądać , bo świadomość ,że tak w średniowieczu mieli by traktować kobiety :sick:przyprawia mnie o słabość :rolleyes:

To będę odmieńcem... nie pierwszy raz:p:sick::wiggle::rolleyes:

nie cierpię telewizji:lol:

może dla mnie nie istnieć:rolleyes:

a wszystkie amerykańskie programy wywołują u mnie konwulsje:sick:

Kilka razy to mogę oglądać... kreskówki, Franka Dolasa i Sami Swoi... tylko nie ci z Ameryki:p... wychodzi na to, że AA jestem... Anty Amerykańska... bez skojarzeń proszę:rolleyes:... qźwa w życiu bym nie przypuszczała, że z naczelnym karłem mam wspólny pogląd:sick:

Ale jak już tak zachwalacie to zobaczę co to to TBBT... przypomnijcie jak będzie leciało...

Ostatnio Hipnotyzera oglądałam, skandynawski kryminał... nawet niezły:rolleyes: