Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Bynio czas jakiś jeszcze na pewno będzie sobie beztrosko żył, kochana, a potem - miejmy nadzieję, że będzie mu się to udawało jak najdłużej!

Dzień dobry mówię po powrocie do domu. :D

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Pierwszej Miłości mojej Córci mam wszystkie sezony Teorii ... Maraton mam za sobą, teraz jak mam dość powagi włączam obojętnie który i ... płaczę ze śmiechu.

Arctica, Teoria leci na Comedy Central ale nie mam pojęcia, kiedy.

właśnie poszłam do tv i włączyłam nagrywanie - dziś cztery odcinki, pewno każdy z innej serii? Kiedyś jakiś fragment widziałam i faktycznie uśmiałam się do łez

http://www.teleman.pl/search?q=The+Big+Bang+Theory+&page=2

Moose znasz Asa Larsson? dopiero co ją ,,odkryłam" - polecam

millenium zaczelam ponad rok temu i ciezko mi idzie, po paru przeczytanych kartkach odkladam na kilka tygodni - co bardzo dziwne, taka ksiazke lykam w 2 wieczory. ostatnio ten sam problem mialam z trafnym wyborem rowling (tej od harrego pottera) czytalam te ksiazke pare miesiecy:sick: i jakos mnie nie zachwycila

Bynio czas jakiś jeszcze na pewno będzie sobie beztrosko żył, kochana, a potem - miejmy nadzieję, że będzie mu się to udawało jak najdłużej!

Dzień dobry mówię po powrocie do domu. :D

:hug:

Dobrze, że już jesteś:)

Dzięki Pierwszej Miłości mojej Córci mam wszystkie sezony Teorii ... Maraton mam za sobą, teraz jak mam dość powagi włączam obojętnie który i ... płaczę ze śmiechu.

Arctica, Teoria leci na Comedy Central ale nie mam pojęcia, kiedy.

Jak dotrę do TV to zalukam... bo na CC chyba jeszcze nigdy nic nie oglądałam:p

Skandynawskie kryminały uwielbiam...

A amerykańszczyzna mnie tak samo męczy jak i Ciebie :rolleyes:

:D to my z jednej gliny Siostro:hug:

O ! A to zbieg okoliczności, bo ja tak samo niedawno go oglądałam :yes:

Bo niedawno premiera na Canal+ była;)...

i jak wrażenia???

millenium zaczelam ponad rok temu i ciezko mi idzie, po paru przeczytanych kartkach odkladam na kilka tygodni - co bardzo dziwne, taka ksiazke lykam w 2 wieczory. ostatnio ten sam problem mialam z trafnym wyborem rowling (tej od harrego pottera) czytalam te ksiazke pare miesiecy:sick: i jakos mnie nie zachwycila

Zawsze książce daję 100 stron na rozpęd... no chyba, że styl mnie odrzuci na początku:p

Rowling dla dorosłych przemęczyłam te 100 stron... czuć wspaniały warsztat literacki, przyjemnie się czyta... ale z rozlazłością akcji zdecydowanie przesadziła... po 100 stronach odłożyłam i już nie wrócę, nuuuuuudyyyyyyy!!!!

Asa Larsson to nie Stieg Larsson od Millenium :)

Nesbo polecam ze skandynawskiej :)

Sobie zapamiętam, jutro do biblioteki skoczę:p

Właśnie zaprenumerowaliśmy Czarną Serię:D...

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kolekcja-kryminalow-czarna-seria-od-edipresse-polska

Nie wiem jaka będzie jakość wydania, ale cena baaaardzo przystępna... 10 zeta za książkę to przecież mniej niż paczka fajek... nie palimy;)

To ja też się wypowiem, bo sporo ostatnio czytam.

Millenium, czytałam pierwszą część. Nie mój klimat.

Trafny wybór Rowling - nuuuudaaaa.

Ostatnio mam fazę na Chmielewską. Dziś skończyłam Krokodyla z kraju Karoliny, a teraz zaczęłam Romans Wszechczasów. 7 tomów autobiografii też przeczytałam. Uwielbiam jej poczucie humoru.

Za Chmielewską to i ja tęsknię, też żałuję, że już niczego nie napisze .... Kocham Jej książki, wprowadzają mnie w doskonały nastrój i jeśli znam siebie dobrze, to wierna Jej będę do końca dni swoich!

TAR-cia, ja wracam do Władcy Pierścieni .... co chwila wracam ... no uwielbiam to czytać!!!!

To tutaj się różnimy Osia... znów odludek jestem:razz:

nie lubię Chmielewskiej... nie lubię i już!

Jakoś nie potrafię znaleźć śmieszności w np. trupie w ogródku, nawet jak nie wiadomo jak obcy ten trup jest:sick:... no nie śmieszy mnie :rolleyes:

Christie... owszem ale pierwsze pozycje, ostatnio się nacięłam... niby wszystko się zgadza (autorka) ale całkiem inne pióro...

no i troszkę mi przeszkadza jednowątkowość jej kryminałków...

Folleta to mamy kilka pierwszych wydań... jeszcze z czasów kiedy to się za książkami w kolejkach stało:rolleyes:... i wszystkie Maclean-y... ale to mężowskie książki...

ja kilka razy mogę Coelho czytać... wszystkie!!!

SF nie lubię, ani filmu... no może poza Avatarem... ani książki...

A!!! No i uwielbiam naszą Michalak...