DPS 03.02.2014 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Bynio czas jakiś jeszcze na pewno będzie sobie beztrosko żył, kochana, a potem - miejmy nadzieję, że będzie mu się to udawało jak najdłużej! Dzień dobry mówię po powrocie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Dzięki Pierwszej Miłości mojej Córci mam wszystkie sezony Teorii ... Maraton mam za sobą, teraz jak mam dość powagi włączam obojętnie który i ... płaczę ze śmiechu.Arctica, Teoria leci na Comedy Central ale nie mam pojęcia, kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 T Ostatnio Hipnotyzera oglądałam, skandynawski kryminał... nawet niezły:rolleyes: Skandynawskie kryminały uwielbiam... A amerykańszczyzna mnie tak samo męczy jak i Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 właśnie poszłam do tv i włączyłam nagrywanie - dziś cztery odcinki, pewno każdy z innej serii? Kiedyś jakiś fragment widziałam i faktycznie uśmiałam się do łez http://www.teleman.pl/search?q=The+Big+Bang+Theory+&page=2 Moose znasz Asa Larsson? dopiero co ją ,,odkryłam" - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Nie czytałam "Millenium", nawet go w ręku nie miałam .... mam się wstydzić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Ostatnio Hipnotyzera oglądałam, skandynawski kryminał... nawet niezły:rolleyes: O ! A to zbieg okoliczności, bo ja tak samo niedawno go oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 millenium zaczelam ponad rok temu i ciezko mi idzie, po paru przeczytanych kartkach odkladam na kilka tygodni - co bardzo dziwne, taka ksiazke lykam w 2 wieczory. ostatnio ten sam problem mialam z trafnym wyborem rowling (tej od harrego pottera) czytalam te ksiazke pare miesiecy:sick: i jakos mnie nie zachwycila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Moose znasz Asa Larsson? dopiero co ją ,,odkryłam" - polecam Nie znam... zainteresuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Asa Larsson to nie Stieg Larsson od Millenium Nesbo polecam ze skandynawskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2014 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Bynio czas jakiś jeszcze na pewno będzie sobie beztrosko żył, kochana, a potem - miejmy nadzieję, że będzie mu się to udawało jak najdłużej! Dzień dobry mówię po powrocie do domu. Dobrze, że już jesteś Dzięki Pierwszej Miłości mojej Córci mam wszystkie sezony Teorii ... Maraton mam za sobą, teraz jak mam dość powagi włączam obojętnie który i ... płaczę ze śmiechu. Arctica, Teoria leci na Comedy Central ale nie mam pojęcia, kiedy. Jak dotrę do TV to zalukam... bo na CC chyba jeszcze nigdy nic nie oglądałam:p Skandynawskie kryminały uwielbiam... A amerykańszczyzna mnie tak samo męczy jak i Ciebie to my z jednej gliny Siostro:hug: O ! A to zbieg okoliczności, bo ja tak samo niedawno go oglądałam Bo niedawno premiera na Canal+ była;)... i jak wrażenia??? millenium zaczelam ponad rok temu i ciezko mi idzie, po paru przeczytanych kartkach odkladam na kilka tygodni - co bardzo dziwne, taka ksiazke lykam w 2 wieczory. ostatnio ten sam problem mialam z trafnym wyborem rowling (tej od harrego pottera) czytalam te ksiazke pare miesiecy:sick: i jakos mnie nie zachwycila Zawsze książce daję 100 stron na rozpęd... no chyba, że styl mnie odrzuci na początku:p Rowling dla dorosłych przemęczyłam te 100 stron... czuć wspaniały warsztat literacki, przyjemnie się czyta... ale z rozlazłością akcji zdecydowanie przesadziła... po 100 stronach odłożyłam i już nie wrócę, nuuuuuudyyyyyyy!!!! Asa Larsson to nie Stieg Larsson od Millenium Nesbo polecam ze skandynawskiej Sobie zapamiętam, jutro do biblioteki skoczę Właśnie zaprenumerowaliśmy Czarną Serię... http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/kolekcja-kryminalow-czarna-seria-od-edipresse-polska Nie wiem jaka będzie jakość wydania, ale cena baaaardzo przystępna... 10 zeta za książkę to przecież mniej niż paczka fajek... nie palimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.02.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To ja też się wypowiem, bo sporo ostatnio czytam.Millenium, czytałam pierwszą część. Nie mój klimat.Trafny wybór Rowling - nuuuudaaaa. Ostatnio mam fazę na Chmielewską. Dziś skończyłam Krokodyla z kraju Karoliny, a teraz zaczęłam Romans Wszechczasów. 7 tomów autobiografii też przeczytałam. Uwielbiam jej poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 W dziedzinie kryminałów to ja jestem oczywiście też staroświecka i zaściankowa. Wierna fanka Agathy Christie i Kena Folleta. No dobra, Chmielewskiej też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.02.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 teraz czytam charlotte link taki kryminal ale z mocnym obyczajowym watkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 qrcze jak bym chciala trafic na super ksiazke, ktora mnie zaczaruje i bede chciala do niej wracac i kazde ponowne czytanie bedzie frajda. a nie ksiazki "na raz" czytam i zapominam, moze fajne, moze ciekawe ale nie magiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.02.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Chmielewską przerobiłam w całości i lubię Szkoda, że już nic nie napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Chmielewska nalezy do tych "magicznych", nigdy sie nie nudzi, z checia tez wracam do HP, GOT, do niektorych ksiazek cusslera, szklarskiego i jeszcze paru nielicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.02.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To prawda, szkoda Chmielewskiej. Ale dzięki książkom pozostaje nieśmiertelna. Cusslera też bardzo lubie, zbieram jego książki. Tak, tak, w domu planuje biblioteke koniecznie z wygodnym szezlongiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.02.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Za Chmielewską to i ja tęsknię, też żałuję, że już niczego nie napisze .... Kocham Jej książki, wprowadzają mnie w doskonały nastrój i jeśli znam siebie dobrze, to wierna Jej będę do końca dni swoich! TAR-cia, ja wracam do Władcy Pierścieni .... co chwila wracam ... no uwielbiam to czytać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.02.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 kurde wladcy pierdzieli nie strawilam, nuuuuuudaaaaa, flaki z olejem, ciagnelo sie jak guma w gaciach. dalam rade hobbita i 1,5 tomu reszte poddalam walkowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 To tutaj się różnimy Osia... znów odludek jestem:razz: nie lubię Chmielewskiej... nie lubię i już! Jakoś nie potrafię znaleźć śmieszności w np. trupie w ogródku, nawet jak nie wiadomo jak obcy ten trup jest:sick:... no nie śmieszy mnie Christie... owszem ale pierwsze pozycje, ostatnio się nacięłam... niby wszystko się zgadza (autorka) ale całkiem inne pióro... no i troszkę mi przeszkadza jednowątkowość jej kryminałków... Folleta to mamy kilka pierwszych wydań... jeszcze z czasów kiedy to się za książkami w kolejkach stało:rolleyes:... i wszystkie Maclean-y... ale to mężowskie książki... ja kilka razy mogę Coelho czytać... wszystkie!!! SF nie lubię, ani filmu... no może poza Avatarem... ani książki... A!!! No i uwielbiam naszą Michalak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts