Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Arctica - błąd.

Nie WSZYSCY zachwalają Chmielewską.

Tylko pewna grupa (jak widać większość nas tu na FM). Ale błędem byłoby założyć, że MY to WSZYSCY. A to zresztą często popełniany błąd. Jest pewna grupa osób ze specyficznym poczuciem humoru i do nich trafia Chmielewska. I w tym kontekście po prostu dziwi, że do Ciebie nie, bo pasowałabyś do tej grupy :D

Ale i w grupie lubiących Chmielewską są różne podgrupy. Wielu za najlepszą jej książkę uważa Lesia, a ja na ten przykład - nie dałam rady tej pozycji przeczytać. Dla mnie totalne przegięcie :yes:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lesia czytałam, kwiczałam ze śmiechu a raz nawet popełniłam bład straszliwy i wzięłam go ze sobą do pociągu, gdy do Poznania jechałam ... dopiero rzut oka współpasażerów na tytuł książki uwolnił ich od podejrzeń co do mojej osoby ...

Samochód mam tak straszliwie brudny i na zewnątrz i wewnątrz, że nawet opisywac tego nie będę. A sprzątać mi się nie chce, bo jak mówią dziewczyny, służy do jeżdżenia a nie do sprzątania:D

Arctica - błąd.

Nie WSZYSCY zachwalają Chmielewską.

Tylko pewna grupa (jak widać większość nas tu na FM). Ale błędem byłoby założyć, że MY to WSZYSCY. A to zresztą często popełniany błąd. Jest pewna grupa osób ze specyficznym poczuciem humoru i do nich trafia Chmielewska. I w tym kontekście po prostu dziwi, że do Ciebie nie, bo pasowałabyś do tej grupy :D

dobrze powiedziane :D

Moje auto ma kolor śliwkowo-bordowy-latem. Teraz jakiś szarawy .......... jakby.

W środku beżowy .................... teoretycznie. Bo obecnie szarawy .............. jakby.

I reszta czarna ............. jakby ............ obecnie .............. szarawa ???

Nie sprzątam w środku, bo nie mam warunków :no:.

Na dworze nie będę się wypinać, na stacji też nie.

Powiem mężowi, to choć dywaniki wytrzepie ..................... kiedyś

:lol2:

TARcia :cool::popcorn:

Ja zaczynałam jako małolata od tych własnie dla małolatów (Studnia przodków? już nie pamiętam) i to jest chyba własnie to o czym pisałam wyżej - jak się łyknęło bakcyla za młodu to potem człowiek się cieszył, że jest też dla dorosłych. A jak nie zaczął za młodu to potem może już nie wchodzi....

Samochodu nie sprzątam, lubię "swojski bałaganik" (he he).

Mój mąż czasem juz nie wytrzymuje (zbyt chyba swojski się robi..) i on sprząta.

Edytowane przez Gagata

a jak macie małe dzieci, to kupcie im dwie ksiązki o Pafnucym. Chmielewskiej.

Mądra, ciepła książka, czytałam ją dziecku, jak była mała i sama zaczęła wołać o następne. No, następne czytała już sobie sama. Ale po latach mi powiedziała mi, ze Pafnucy zmienił jej stosunek do zwierząt w takim sensie, że zaczęła zauważać świat wokół. Bo wcześniej to były albo nierealne kreskówki albo bajki zwierzęce z morałem. Więc warto, polecam :)