Arctica 09.02.2014 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Allle miałam dziś dzień... schetana jak koń po westernie jestem:sick: Najpierw w nocy doglądać zachorowanego chłopa musiałam... nawet nie tylko katar, NAWET temperaturę ma... ostatni stopień zachorowalnoći męskiej to jest przecie:rolleyes:... Rano zapakowałam w samochód i jak nie jeżdżę (zazwyczaj mąż prowadzi;)) to 250 kilometrów wywiozłam:lol: nie, nie... do lekarza mamy bliżej no i niedziela dzisiaj, lekarze wolne mają... pojechaliśmy zaklepać te na "a"... głośno nie napiszę coby nie zapeszyć Wróciłam na ostatnich oczach:sick:... za stara na takie eskapady jestem... no i po co miałam myć samochód??? i tak by się umorusał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 O matko, i taki zachorowany jechał z Tobą??? Dzielny jest, naprawdę. A Ty - baba bez serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2014 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No przecież samej by mnie nie puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No a co za różnica czy siedział w ciepłym aucie czy przed tv???W wyrku i tak by nie leżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 To on jakiś niemęski. Powinien w łóżku lkeżć i jęczeć boleściwym głosem, że nie ma siły wziąć pilota, trzeba mu podać... Ja jestem bardzo męska, bo tak własnie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nie mamy w sypialni telewizora, "umiera" w fotelu w saloonie...z taboretkiem pod nogami opatulony kołdrusią... zaprochowany, napłynniony z pilotem w dłoni... może być???aaaa... nakarmiony jeszcze bo na apetyt nie narzeka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 eeee to nie jest chory jak tv oglada na siedzaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Prawie dobrze... Ja w łóżeczku, właśnie nie mogę radośnie wykrzykiwać z powodu złota Kamila Stocha... Ale jakże się cieszę z niego!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 aaaa... nakarmiony jeszcze bo na apetyt nie narzeka Znaczy przebrzydle symuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2014 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 :no:bo ciasta tylko połowę podanej porcji zjadł, chory do imentu znaczy:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A w ogóle to jakieś mientkie te moje chłopaki, młody trzy razy już, stary drugi raz zdycha:mad: też bym se poleżała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 To jak Mężowi przejdzie natychmiast Ty się kładź, jakaś sprawiedliwość musi być!!!!! Jak będziesz wiedziała, kiedy "a" będzie do gadaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.02.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Jak się ta biała cholera nie zawróci... i tfu, tfu goownem białym nie sypnie to za dwa-trzy tygodnie:D Wiesz poleżeć to se polegam... poleguję... ale żeby tak jeszcze kto przy mnie tańczył jak ja przy nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Przy mnie Sołtys trochę jest, ale wolałabym wstać... Gardło boli, mokram jak mysz, głowa boli, eeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 :no:bo ciasta tylko połowę podanej porcji zjadł, chory do imentu znaczy:o Jak ciasto pożera i spokojnie w fotelu zalega - będzie żył. Jeż jak kataru dostanie to łazi jak smród z przekrwionymi ślepiami i szuka miejsca do zdechnięcia. Gorzej z gorączką - wtedy ... zdycha faktycznie ... Ale to wszystko jest książkowe. One tak majom te nasz chłopy. Porodu by żaden nie przeżył ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Mój Szanowny to taki umierający jest, że nawet Mu się w takich chwilach narzekać nie chce ... i dobrze, bo już tego bym nie zniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.02.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Mój na szczęście póki co zdrów. Zeszłoroczne wędrujące piaski nerkowe wystarczą na długo. Powiedz na ten tychmiast, jak będą te na "a" bo przeca maluchy popsitulać musim koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 ... Jeż jak kataru dostanie to łazi jak smród z przekrwionymi ślepiami i szuka miejsca do zdechnięcia. Gorzej z gorączką - wtedy ... zdycha faktycznie .... pozdrów Jeża ... swój swojego pozna .... i wcale się tego nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 :no:bo ciasta tylko połowę podanej porcji zjadł, chory do imentu znaczy:o Jak ciasto pożera i spokojnie w fotelu zalega - będzie żył. Jeż jak kataru dostanie to łazi jak smród z przekrwionymi ślepiami i szuka miejsca do zdechnięcia. Gorzej z gorączką - wtedy ... zdycha faktycznie ... Ale to wszystko jest książkowe. One tak majom te nasz chłopy. Porodu by żaden nie przeżył ... Mój Szanowny to taki umierający jest, że nawet Mu się w takich chwilach narzekać nie chce ... i dobrze, bo już tego bym nie zniosła No znów się ubawiłam... przegląd męskich zacho/ro/wań przedni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dzień dobry z osmarkanego i kaszlącego rana. Boli mnie prawe kolano, lewy paluch, kaszlące gardło i osmarkany nos.Buuuuu!!!! Dobra, idę sobie, wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts