sipatka 10.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Biedna DEPSIA Tylko mnie nie zaraź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 U nas też smarkato... troszeńkę, kaszlato... troszeńkę... temperatura spadła, jeszcze nie do normalności, ale już nie ponad 37... tylko ślepka niesamowicie przekrwione, jak zombie normalnie, całe białka czerwone:o Izulka maleństwa:jawdrop:????????????????????? Tffu, tfu... może nie zapeszę... ale nie mogę się powstrzymać maleństwo:rolleyes: sporo większe od konia mojego... tak dokładnie się nie przymierzałam ale najprawdopodobniej akurat buziaka w pyszczysko będzie można strzelić bez przychylania:lol:... i to z moich 170 cm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Arctica, ale cudo! Pocieszny wyraz pyska To młody osobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 to wybrane przez Ciebie maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 18 miesięczna panna... na zdjęciach mi się nie podobała ale jak zobaczyłam w realu to... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Planujecie tylko jedną? One chyba lubią żyć w grupach rodzinnych. Ciekawa jestem jakie mają charaktery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A czy są różne pododmiany? Bo ja widziałam niższą, taką że ni nawet do ramienia nie sięgała, i biała cała była??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 pięknie umaszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Nie jedną... Minister Finansów na razie urobiony na 2+1... N.A.R.A.Z.I.E. Z tego stada bierzemy dwie panny, tą co pokazałam i całą brązowiutką, chyba ociupinkę jaśniejszą niż ta ze zdjęcia. Nie mam jej zdjęcia, ale bardzo podobna jest do tatusia swego, zaraz poszukam jego zdjęcie. Ta druga jest troszkę niższa... Ewa są dwie rasy, huacaya i suri. Te "moje" to ta pierwsza odmiana, włókno rośnie im prostopadle do skóry i są większe. Suri wyraźnie mniejsze i mają takie jakby dredy, włókno zwisa z nich... nie raz do ziemi, wyglądają jak ogromne mopy sznurkowe:D Toto ze zdjęcia faktycznie jest dość duża, równa z tatą... nie wiem co mi się w niej spodobało... jest taka... hmmm... dystyngowana, elegancka... o mam tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O rany, tę sierść to mają przecudną, zadbane, wyczesane chyba jakieś! Że pychol fajny to i mówić nie trzeba, toż od razu wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.02.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No nie mogę - te miny!!! Jak Ci się Arcitica humor będzie psuł - lecisz do nich i od razu kupa śmiechu No kapitalne stwory. I jeszcze to futro.... w rękach Arctici ...SKARB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 O rany, cuda!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 10.02.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Bomba!!! ... My generalnie z Pineską lubimy zwierzęta ... ale TE podobają nam się niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Świetne stwory A miny boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 zarabiste mordencje:D a czemu zdecydowaliscie ze bierzecie brazowe a nie np. biale ? te bialo szare sa przesliczne, no ale ja do bieli mam sentymenta:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 nie wiem:rolleyes: chciałam jasną do tej pokazanej... ale żadna z jasnych mi się nie podobała, ja dziwna jestem... Kalinę wybierałam z nastu sztuk i od pierwszego spojrzenia wiedziałam, że ta i tylko ta! Taka miłość od pierwszego;) Tak samo tutaj... Chanel (chyba tak będzie miała na imię... jakoś mi pasi:oops:) na bank od pierwszego spojrzenia w realu... ta jasna grzywa... a koleżanka... wyboru wielkiego nie miałam, ale białej jakoś nie brałam pod uwagę szare to ostatnie w kolejce mojej podobalności:D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 co to milosc od pierwszego to wiem, dlaczego wlasnie te a nie inne Bialaski do mnie trafily moj Vitus tez ma "perfumowe" imie albo filmowe jak kto woli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a co śmieszne to jeszcze muszę się przyjrzeć dokładniej kuleżance... ale być może będzie Czoko i Chanel:D jakoś tak... Tofik miał być i Czoko... ale nie wiem czy tofi Tofika znajdę... no i taki Tofik to jak Fafik czy inny Azor, do Chanel pasował nie będzie... ot rozterki:rolleyes: nikt nie mówił, że jestem normalna:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts