sipatka 11.02.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zarąbista ta alpaka A czesanie jej można zlecić za karę, jako ciężkie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.02.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ta suri zapuszczona troszkę, jak ma krótsze włosy, to mniej mopowato wygląda Z psami podono są w stanie stworzyć stado. ten kolega, u którego spotkałam pierwszą alpakę w moim zyciu nie miał stada, bo mu.. hmm zeszło, jedna mu została i stworzyła stado z psem. Razem biegli i pilnowały obejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.02.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Coco, Chanel i Hugo Boss Perfumeria normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Gdybym miała wybierać, to na pewno wybrałabym jak Actica, ładniejsze są. No i miny strzelają bardzo śmieszne, zawadiackie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ooooo!!!! Taaaaa!!!! Minki to ich specjalność... na ten przykład Drimeth... no mam zamiar... to najwspanialsze włókno świata!... zobaczymy co mi z tego wyjdzie:p Iza!!!! Strzał w dychę! Jak kupię pana nie reagującego na swoje imię to będzie Hugo! Ewa... nie zaniedbana tylko suri strzyże się co dwa lata i przed strzyżą powinna tak właśnie wyglądać No i raczej się tego nie czesze... to tak jak z dredami;) Nie chcę nic mówić... ale biedna była ta alpaka... moja Kalina jak do nas przyjechała, sama to też z psami biegała, na listonosza prawie szczekała, na dywaniku pod drzwiami spała i do domu się pchała... ale tylko tydzień miałam ją sumienie tak męczyć, na gwałt konia szukaliśmy:rolleyes: Właśnie wróciłam od potworków... no nie powiem na dwie ręce to sporo pracy przy nich:sick:... I muszę Wam coś powiedzieć... Lejdi ma strasznego wiercipiętę w brzuchu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.02.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Nie chcę nic mówić... ale biedna była ta alpaka... pewnie była biedna, cud że przeżyła ale dzieci mieć nie mogła po chorobie a kolega nie miał już kasy na koleżanki. Przynajmniej wtedy... Najpierw zainwestował w stado a potem majątek w weta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A dużo tych alpaczek mu zdechło???? Na co chorowały? Dawno to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Minki to ich specjalność... na ten przykład Słodziak Gratulujemy kolejnego zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A nie masz ochoty jej do domu ściągnąć??? Mam, jeno nie wiem jak sobie z logistyka poradzić. Fajna ta suri, jak "dredowa":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.02.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 I muszę Wam coś powiedzieć... Lejdi ma strasznego wiercipiętę w brzuchu:lol2: Super! Będzie przychówek! A Lejdi to jaki zwierzak? (wybacz pytanie laika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Lejdi to krowinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 To jest Lejdi:) Największych lokatorów to mają właśnie Lejdi i Nikita (też krowa)... a reszta Nelsiowego haremu mam nadzieję też cosiki nosi w brzuszkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 trudno wybrać, które piękniejsze... tak czy siak gęba mi się sama drze w uśmiechu na sam widok tych pysiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 A dużo tych alpaczek mu zdechło???? Na co chorowały? Dawno to było? ponad 5 lat. o matko, patrzę, ze ja rocznik 2005 czyli to musiał być 2005 rok, bo zaraz jak przyszłam na forum 4 zeszły to było coś zakaźnego ale ja nie wiem, co, wiem, że tą jedną na kroplówkach udało się uchować ale miała w powikłaniu zapalenie w miednicy małej i coś z drogami rodnymi. gdzieś tu na forum opisywał, ale to było stare forum i potem już nie znalazłam jego postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Łoooo jeżu.. jakie cudaki..Nooo wiedziałam , że one będą u Ciebie..., tylko nie wiedziałam kiedy... aż sama bym się na przejażdżkę w PL wybrała cały ten zwierzyniec pooglądać... a który jest który... to za diabła nie mogę pokumać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Sporo ponad 5:D... to były początki alpak w Polsce... pierwsze 10 lat temu przyjechały. Mam nadzieję, że już się z tym uporali... Dlatego właśnie miałam obiekcje przed zakupem prosto z Chile. Niby jest kwarantanna, ale co to za kwarantanna jak przechodzą ją TAM... jak dla mnie to totalne zaprzeczenie znaczenia tego słowa.... ale może się nie znam:rolleyes: "Moje" alpasie urodziły się w Polsce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Łoooo jeżu.. jakie cudaki.. Nooo wiedziałam , że one będą u Ciebie..., tylko nie wiedziałam kiedy... aż sama bym się na przejażdżkę w PL wybrała cały ten zwierzyniec pooglądać... a który jest który... to za diabła nie mogę pokumać... Na razie zdjęcia całego stada pokazuję... jak przyjadą i będą moje to nie omieszkam przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Czytałam... myślę, że ze zrozumieniem.. , że na razie "zaklepałaś" i ministerstwo finansów na wydatki przygotowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 11.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Lejdi wygląda świetnie Jakiej jest rasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Bardzo dobrze... 3+... jak mawiał mój prof od geodezji:p dobrze zrozumiałaś... a jak zaklepywałam to się od focenia powstrzymać nie umiałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts