Arctica 11.02.2014 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Lejdi wygląda świetnie Jakiej jest rasy? Galloway... w zeszłym roku urodziła nam czarnego bysia też galloweyka. To też bydło szkockie i w krzyżówce z Nelsiem urodzi albo highlanda albo gallowaya... ciekawe co tam bryka w brzusiu:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Noo tego to ja już chyba nie pokumam.. i która z którym.. byle bysie i krowinki zdrowe były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Która to może i nie... ale z którym to problema nie ma:rolleyes: Nelsio jest samiec alfa, beta i gamma w jednej byczej swej osobie:lol: Vito jeszcze ma jajcątka... już niedługo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No i zrobi się z colta wałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 z ogra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.02.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wklej proszę zdjęcia dziecka Lejdi jak tylko się pojawi. Takie maleństwo musi być strasznie słodziachne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Siemanko z rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) z ogra;) Na miano ogra to sobie Viuś zasłuży, jak 4 latka skończy. Na razie to sobie postrzela Edytowane 12 Lutego 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 z colta gelding już dawno mu się należało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Podobno dopiero jak skończy dwa lata można ciachać... tak mi wet co będzie to robił powiedział. Jeszcze nie ma dwóch lat, 9 lipca skończy, ale chciała bym to zrobić wiosną, coby przed wstrętnymi latajcami zdążył się wygoić... wiem, wiem... rana niewielka... ale i tak mi go szkoda:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Go w sensie, że będzie bolało nie w sensie żalu po jakcątkach jego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wklej proszę zdjęcia dziecka Lejdi jak tylko się pojawi. Takie maleństwo musi być strasznie słodziachne Jak znajdę chwilkę to poszukam zdjęć Lansa, pierwszego syna Lejdusi... ale one, w sensie gallowayki nie są takie słodkie jak młode highlandy:rolleyes: Siemanko z rana! a mnie się przypomniało odnośnie Tyriona i młodej kici Twojej... Kluska powolutku zaczyna wychodzić na dwór i wczoraj przydybała ją Salma. Najpierw z Haną ganiały ile sił w kopytach, a później w tym ferworze zabawy Salma dopadła do Kluski... Jedno wielkie i głośne pchyyyyyyy usłyszałam, kocia w mostek się wygięła, łapsko w pazury uzbroiła, pchyyyyy poprawiła... Salma z piskiem zahamowała Od razu mi się Twoje psio-kocie relacje przypomniały:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ale przecież dostanie znieczulenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 J, a później w tym ferworze zabawy Salma dopadła do Kluski... Jedno wielkie i głośne pchyyyyyyy usłyszałam, kocia w mostek się wygięła, łapsko w pazury uzbroiła, pchyyyyy poprawiła... Salma z piskiem zahamowała Od razu mi się Twoje psio-kocie relacje przypomniały:rolleyes: Ma charakterek Klusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) Ech z kotami to różnie bywa. Maksik też był tylko taki straszak. Hałasu narobił, nabzdyczył się, dwa razy większego udawał, a jak przyszło co do czego to prychanie nie na wiele się zdało. Psie zęby są śmiertelne dla kota "jedynaka" zwierzęcego niewypuszczanego. Dobrze, że Klusia sobie radzi i suki mądre są, że wolą omijać nieprzyjemne sytuacje Edytowane 12 Lutego 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Karuś ma różne wady, ale z jednym muszę go pochwalić. Ma absolutnie zero agresji w stosunku do innych gatunków. Nie ruszają go koty. Nie tyka nawet małych jeży - bezczeli, łażących co roku późnym latem gromadką po podwórku. Kładzie się na rawie i leniwie je obserwuje. Nigdy nie zdarzyło mu się nawet grama agresji. Za to kretowi nie przepuści, dziury ryje jak w kopalni, aż biedaka dopadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ano tak też sobie myśle, że ta nasza młoda kicia to fujara jest do kwadratu! Starszyzna syczy jak żmija, prycha jak wściekły lampart i gnida ONkowa ją zostawia, z młodą robi różne rzeczy, trzeba pilnować. On jej nie chce zagryźć, on się chce z nią bawić, ale po swojemu - ONkowemu. Eeeeehhh życie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No ale to dowodzi jeszcze jednego...Że Tyrion traktuje Cię nie jak szefową.Bo jak od starszej kici obrywa, to doskonale ten język rozumie i podporządkowuje się jej wymaganiom.Wnioski wyciągaj sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No ale kocica nie zabrania mu szczekać... pewnie też by nie posłuchał Moim zdaniem to on szczeka bo... gada z innymi psami... Ty możesz nawet nie słyszeć innych Burków, a one pogadać muszą i tyle:rolleyes:... albo jakie inne zwierze słyszy i zawiadamia kto tu pilnuje... jedno jest pewne psy nie szczekają bez powodu, ani nawet po to żeby właściciela zdenerwować... coś się dzieje, coś słyszy, coś go niepokoi:) Iza faktem jest, że Salma nie goniła Kluski z zamiarem dokonania konsumpcji... ale efekt osiągnęła, psią łapą wielkości jej samej nakryta nie została:p Vito wiadomo, że dostanie znieczulenie, ba ogólne nawet... i później przeciwbólowe też, nie dopuszczam innej opcji:rolleyes: Drimeth masz Lansa ale tak jak mówiłam, highlandki są ładniejsze:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.02.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dzięki za zdjęcia. Obydwa wyglądają jak małe misie pluszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts