Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podobno dopiero jak skończy dwa lata można ciachać... tak mi wet co będzie to robił powiedział. Jeszcze nie ma dwóch lat, 9 lipca skończy, ale chciała bym to zrobić wiosną, coby przed wstrętnymi latajcami zdążył się wygoić:rolleyes:... wiem, wiem... rana niewielka... ale i tak mi go szkoda:p

Wklej proszę zdjęcia dziecka Lejdi jak tylko się pojawi. Takie maleństwo musi być strasznie słodziachne :)

Jak znajdę chwilkę to poszukam zdjęć Lansa, pierwszego syna Lejdusi... ale one, w sensie gallowayki nie są takie słodkie jak młode highlandy:rolleyes:

Siemanko z rana!

:bye:

a mnie się przypomniało odnośnie Tyriona i młodej kici Twojej... Kluska powolutku zaczyna wychodzić na dwór i wczoraj przydybała ją Salma. Najpierw z Haną ganiały ile sił w kopytach, a później w tym ferworze zabawy Salma dopadła do Kluski...

Jedno wielkie i głośne pchyyyyyyy usłyszałam, kocia w mostek się wygięła, łapsko w pazury uzbroiła, pchyyyyy poprawiła...

Salma z piskiem zahamowała :lol:

Od razu mi się Twoje psio-kocie relacje przypomniały:rolleyes:

J, a później w tym ferworze zabawy Salma dopadła do Kluski...

Jedno wielkie i głośne pchyyyyyyy usłyszałam, kocia w mostek się wygięła, łapsko w pazury uzbroiła, pchyyyyy poprawiła...

Salma z piskiem zahamowała :lol:

Od razu mi się Twoje psio-kocie relacje przypomniały:rolleyes:

Ma charakterek Klusia :lol2:

Ech z kotami to różnie bywa.

Maksik też był tylko taki straszak. Hałasu narobił, nabzdyczył się, dwa razy większego udawał, a jak przyszło co do czego to prychanie nie na wiele się zdało.

Psie zęby są śmiertelne dla kota "jedynaka" zwierzęcego niewypuszczanego.

Dobrze, że Klusia sobie radzi i suki mądre są, że wolą omijać nieprzyjemne sytuacje :lol2:

Edytowane przez sipatka

Karuś ma różne wady, ale z jednym muszę go pochwalić.

Ma absolutnie zero agresji w stosunku do innych gatunków.

Nie ruszają go koty.

Nie tyka nawet małych jeży - bezczeli, łażących co roku późnym latem gromadką po podwórku.

Kładzie się na rawie i leniwie je obserwuje. :D

Nigdy nie zdarzyło mu się nawet grama agresji.

Za to kretowi nie przepuści, dziury ryje jak w kopalni, aż biedaka dopadnie... :(

Ano tak też sobie myśle, że ta nasza młoda kicia to fujara jest do kwadratu! Starszyzna syczy jak żmija, prycha jak wściekły lampart i gnida ONkowa ją zostawia, z młodą robi różne rzeczy, trzeba pilnować. On jej nie chce zagryźć, on się chce z nią bawić, ale po swojemu - ONkowemu. Eeeeehhh życie .....

No ale to dowodzi jeszcze jednego...

Że Tyrion traktuje Cię nie jak szefową.

Bo jak od starszej kici obrywa, to doskonale ten język rozumie i podporządkowuje się jej wymaganiom.

Wnioski wyciągaj sama...

No ale kocica nie zabrania mu szczekać;)... pewnie też by nie posłuchał:rolleyes:

Moim zdaniem to on szczeka bo... gada z innymi psami... Ty możesz nawet nie słyszeć innych Burków, a one pogadać muszą i tyle:rolleyes:... albo jakie inne zwierze słyszy i zawiadamia kto tu pilnuje... jedno jest pewne psy nie szczekają bez powodu, ani nawet po to żeby właściciela zdenerwować... coś się dzieje, coś słyszy, coś go niepokoi:)

Iza faktem jest, że Salma nie goniła Kluski z zamiarem dokonania konsumpcji... ale efekt osiągnęła, psią łapą wielkości jej samej nakryta nie została:p

Vito wiadomo, że dostanie znieczulenie, ba ogólne nawet... i później przeciwbólowe też, nie dopuszczam innej opcji:rolleyes:

Drimeth masz Lansa

P1000048.JPG

P1000049.JPG

P1000247.JPG

ale tak jak mówiłam, highlandki są ładniejsze:p

b89ea86c6ee4d8f8%2520-%2520Kopia.jpg