TAR 17.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 zarabista grzywka :D:D i tak dlugo wytrzymalas, no dziwie ci sie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Hugo .... zajefajny jest .... ...jeszcze fajniejsze ma "imię" ... .............ponieważ lubię skojarzenia ... kolejne dwie Alpasie nazwałbym odpowiednio - BA(A)DER i MEINHOF :) PS. jedna litera "a" jest w nawiasie, bo pasuje albo do Hugo albo do Meinhof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Hugo nawet optycznie wydaje się mieć tak miękką sierść, że szok. Ona taka miękka, jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 jak niedźwiadek przytulasek ... a miał być ciemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 na tych starszych fotkach to ona taki brązowo-rudawy byl a na tych dzisiejszych ladny plowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 jeju, jaki ładny... jadę do Ciebie, jadę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Już go kocham... mężu sorry:oops: ... Żałuj, że nie widziałaś, jak Tomasz śmiechem wybuchł :lol2: Z resztą ja razem z nim Hugo! Jest przepiękny ! Edytowane 17 Lutego 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 18.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Fantastyczny chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No co tam u Was tak cicho? Po antylopy pojechali cy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Do roboty się wzięli... taczki załadować nie ma czasu:sick: przylezę wieczorem, pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Pracuj, pracuj, a garb sam ci wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Zaglądam i czekam z niecierpliwością na fotki zwierza u WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 tez czekam i jestem ciekawa reakcji Vita na nowe wielbladziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja jestem baaardzo ciekawa, co krowinki na to, z Nelsiem na czele. No i Salma z Haną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja pracę kocham!!! Fascynuje mnie!!! Mogę godzinami siedzieć i przyglądać się jej!!!! - tak mi się skojarzyło z tym garbem, o którym pisała Sipatka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2014 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Hugo .... zajefajny jest .... ...jeszcze fajniejsze ma "imię" ... .............ponieważ lubię skojarzenia ... kolejne dwie Alpasie nazwałbym odpowiednio - BA(A)DER i MEINHOF :) PS. jedna litera "a" jest w nawiasie, bo pasuje albo do Hugo albo do Meinhof Muszę Cię zmartwić Dwie następne mają już imiona:p Hugo nawet optycznie wydaje się mieć tak miękką sierść, że szok. Ona taka miękka, jak wygląda? Wiesz co??? Ja nawet nie potrafię opisać miękkości tego runa... wiem prosty inżynier tylko jestem, nie poliglota ale zazwyczaj potrafię wyartykułować swe myśli... synuś też pytał... powiem tylko, że wata jest przy ich runie szorstka:lol: Jest zdecydowanie miększa niż na zdjęciu:rolleyes: jak niedźwiadek przytulasek ... a miał być ciemny na tych starszych fotkach to ona taki brązowo-rudawy byl a na tych dzisiejszych ladny plowy Cuś pochromoliłyście:lol: Hugo miał być jasny byle nie biały. Wcześniej pokazywałam dwie jego przyszłe panie, a Alf, którego też pokazywałam taki właśnie ciemniejszy to tata tych panienek:) jeju, jaki ładny... jadę do Ciebie, jadę.... Hamuj!!!!!! Jeszcze chwila:D Chałupę dla nich przygotować musimy... i wybieg:rolleyes: Pracuj, pracuj, a garb sam ci wyrośnie już mam:sick: Zaglądam i czekam z niecierpliwością na fotki zwierza u WAS tez czekam i jestem ciekawa reakcji Vita na nowe wielbladziaki Ja jestem baaardzo ciekawa, co krowinki na to, z Nelsiem na czele. No i Salma z Haną. Spoko... po przyjęciu kotów do stada to już się absolutnie nie obawiam reakcji psiczek. Wiadomo, że będą zainteresowane ale się przyzwyczają. Tyle mego co się nagadam "to nasz Hugo, twój Hugo...." Konie i krowy na razie będą się mogły tylko przyglądać przybyszom. O ile konie są ciekawskie, Vito pewnie chętnie pogonił by wielbłądka, o tyle krowom wszelkie roślinożerne zwyczajnie zwisają Osia... to se jeszcze troszkę poczekasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2014 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja pracę kocham!!! Fascynuje mnie!!! Mogę godzinami siedzieć i przyglądać się jej!!!! - tak mi się skojarzyło z tym garbem, o którym pisała Sipatka! Ja też... zrobię WSZYSTKO!!! dajcie mi tylko ludzi:rolleyes: niestety czasami samemu trza zakasać rękawy:sick: właśnie wróciliśmy... trzeba się za dom wziąć... ogarnąć trochę, obiad na jutro ugotować bo nie będzie czasu... taki drugi etacik relaksacyjny:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Się dostało, co się chciało. Też tak miewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No z ludźmi gorzej, przykro mi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Z chętnymi do pracy tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts