Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Gosiek jeszcze z taczkę czasu podrzuć:rolleyes:... własny ogon na zakrętach widzę:sick:

Tarcia Ty myślisz, że jakby alpasie już były u nas to ja bym Wam tylko te parę pikczerków rzuciła???? Jeszcze się Wam znudzą... obiecuję:p

Pojechaliśmy "po Hugo" znaczy obejrzeć, zakochać się, zapłacić zaliczkę i umówić się na telefon na transport:D

Braza jak dobrze pójdzie to tfu, tfu... w przyszłym tygodniu:wiggle:

Gagaciu... panny CC chwilowo nie nadają się do focenia, niestety dość intensywnie pomagają nam w pracy... znaczy kopiemy dołki... tynkujemy...

dobrze, że są czarne bo nie widać jakie są... czarne:rotfl::sick:...

Depsia wytrzymasz na tych szpilkach jeszcze tydzień????:rolleyes:

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam nadzieję Osia:p

Brazulka... a potrafi tak ze wskazaniem miejsca??? Może by się i nadał:wiggle::rolleyes:;)

Gosiak piałam przed chwilką, że słowika słyszeliśmy!!! Najpierw myśleliśmy, że omamy mamy... ale nie!!!! On ci to był... para nawet... chyba bo dwa świrowały:D

Jeżasta JA jestem... nie wystarczy:P

Ewa takie planuję jak się Hugo ze mną futerkiem podzieli:)... może być???

http://images9.fotosik.pl/1575/878499d5456163e7.jpeg

Tarcia Ty myślisz, że jakby alpasie już były u nas to ja bym Wam tylko te parę pikczerków rzuciła???? Jeszcze się Wam znudzą... obiecuję:p

Pojechaliśmy "po Hugo" znaczy obejrzeć, zakochać się, zapłacić zaliczkę i umówić się na telefon na transport:D

ales namieszala:cool: ja myslalam ze one juz u was :D

tez chce takie ponczo i figure przy okazji ;)

właśnie się zastanawiałam jak takie poncho będzie wyglądało na.... hmmmmm.... innej figurze:p

a takie poncho to da się załatwić.... z figurą gorzej.... bynajmniej u mnie:oops::-P:lol:

ja ponczowata jestem, uwielbiam te czesc garderoby, ma dzialanie maskujace ;) to ponczo jest troche inne w ksztalcie, moje raczej skosne to optycznie poprawiaja figurke

Znaczy wylazły ???

:p sama utłam... uprzedzając - nie własnoręcznie, uprzedzając - chłop też nie...

ja ponczowata jestem, uwielbiam te czesc garderoby, ma dzialanie maskujace ;) to ponczo jest troche inne w ksztalcie, moje raczej skosne to optycznie poprawiaja figurke

Poncho teoretycznie maskuje... ale jak ma za dużo do maskowania tak, że łatwiej przeskoczyć niż obejść to i poncho nie pomoże...

i się zastanawiam czy ja już czy jeszcze nie... na szczęście mam 170 z hakiem wzrosta to i dużo w pasie mogę mieć:lol: