Arctica 20.02.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Gosiek jeszcze z taczkę czasu podrzuć... własny ogon na zakrętach widzę Tarcia Ty myślisz, że jakby alpasie już były u nas to ja bym Wam tylko te parę pikczerków rzuciła???? Jeszcze się Wam znudzą... obiecuję Pojechaliśmy "po Hugo" znaczy obejrzeć, zakochać się, zapłacić zaliczkę i umówić się na telefon na transport:D Braza jak dobrze pójdzie to tfu, tfu... w przyszłym tygodniu:wiggle: Gagaciu... panny CC chwilowo nie nadają się do focenia, niestety dość intensywnie pomagają nam w pracy... znaczy kopiemy dołki... tynkujemy... dobrze, że są czarne bo nie widać jakie są... czarne:rotfl:... Depsia wytrzymasz na tych szpilkach jeszcze tydzień???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Zapomniałam!!!! Widziałam i słyszałam skowronka!!!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Czyli wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Do kopania dołków mogę jeszcze Tyrionka podrzucić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Hugo jest ? Ni ma ... To ja przyjdę jak będzie dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 to też ptaszki zapodam... francuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A ja czekam na poncho z wełny alpaki. tam na blogu było angielskie. Mogę poczekać na polskie poncho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Mam nadzieję Osia:p Brazulka... a potrafi tak ze wskazaniem miejsca??? Może by się i nadał Gosiak piałam przed chwilką, że słowika słyszeliśmy!!! Najpierw myśleliśmy, że omamy mamy... ale nie!!!! On ci to był... para nawet... chyba bo dwa świrowały:D Jeżasta JA jestem... nie wystarczy:P Ewa takie planuję jak się Hugo ze mną futerkiem podzieli:)... może być??? http://images9.fotosik.pl/1575/878499d5456163e7.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jak możesz !!! Jeszcze go nie przywiozłaś a już z jego "skalpu" odzienie chcesz robić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 W blondynach gustuję - mówiłam ... nie w długonogich brunetkach skalpujących owych blondynów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A co ma się chłopak przegrzać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Tarcia Ty myślisz, że jakby alpasie już były u nas to ja bym Wam tylko te parę pikczerków rzuciła???? Jeszcze się Wam znudzą... obiecuję Pojechaliśmy "po Hugo" znaczy obejrzeć, zakochać się, zapłacić zaliczkę i umówić się na telefon na transport:D ales namieszala:cool: ja myslalam ze one juz u was tez chce takie ponczo i figure przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 W blondynach gustuję - mówiłam ... nie w długonogich brunetkach skalpujących owych blondynów fakt do samej ziemi i jeszcze ciut zawinięte... ale koturnów to kulczasta nie widziała, hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ales namieszala:cool: ja myslalam ze one juz u was tez chce takie ponczo i figure przy okazji właśnie się zastanawiałam jak takie poncho będzie wyglądało na.... hmmmmm.... innej figurze:p a takie poncho to da się załatwić.... z figurą gorzej.... bynajmniej u mnie:oops::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 fakt do samej ziemi i jeszcze ciut zawinięte... ale koturnów to kulczasta nie widziała, hę Jaaasne ... i w tych koturnach do gnoju latasz nie ? Ja tam swoje wiem . Włosy i nogi masz do samej dooopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jaaasne ... i w tych koturnach do gnoju latasz nie ? Ja tam swoje wiem . Włosy i nogi masz do samej dooopy no jak mnie widziałaś to miałam:rolleyes: a włosy już nie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Znaczy wylazły ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 właśnie się zastanawiałam jak takie poncho będzie wyglądało na.... hmmmmm.... innej figurze:p a takie poncho to da się załatwić.... z figurą gorzej.... bynajmniej u mnie:oops::lol: ja ponczowata jestem, uwielbiam te czesc garderoby, ma dzialanie maskujace to ponczo jest troche inne w ksztalcie, moje raczej skosne to optycznie poprawiaja figurke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Znaczy wylazły ??? sama utłam... uprzedzając - nie własnoręcznie, uprzedzając - chłop też nie... ja ponczowata jestem, uwielbiam te czesc garderoby, ma dzialanie maskujace to ponczo jest troche inne w ksztalcie, moje raczej skosne to optycznie poprawiaja figurke Poncho teoretycznie maskuje... ale jak ma za dużo do maskowania tak, że łatwiej przeskoczyć niż obejść to i poncho nie pomoże... i się zastanawiam czy ja już czy jeszcze nie... na szczęście mam 170 z hakiem wzrosta to i dużo w pasie mogę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 a to ze mna az tak zle jeszcze nie jest:D maz wciaz mnie cala moze objac:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts