Arctica 20.02.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no ze mną też JESZCZE nie:rolleyes:... ale z wiekiem się wyłapuje kilogramy z powietrza:sick:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.02.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ja się chyba przejadę do cię ... Jak ty z Pocahontas zrobiłaś utytom wojowniczke Siuxów z nadwagą to powiem Alpakom co by se opaski na łoczy pozakładały jak z widłam do nich wleziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Ponczo zajefajne jest, pięknie leży! Taką figurkę w pakiecie też bym wzieła... Kto wie, jak tak będę tydzień na tych szpilkach, to może i ze zgryzoty schudnąć się zdarzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Kolczasta???? Albo ze mnom coś nie teges albo Ty mnie komplementowujesz:rolleyes:... bo ta Potacoś tam to fajna laska była...a przez ten rok, no z hakiem to ja się nie zmieniłam:oops: aż tak bardzo:x:-P:lol: Depsia no fajne... dlatego mówię, że se sprawię... tylko nie jestem pewna czy będzie aż tak leżało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no, to poncho trochę za swetrowate. Ja takie rzadsze lubię, może szydełkowe bardziej, i właśnie wydłużające. Poncho moje ulubione da się do torebki wcisnąć (z moherku jest) a mimo to ciepłe. Więc wyobrażam sobie, że z alpaki tego typu też by było cieplutkie i ładne i lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 A mnie się baardzo podoba krój tego poncha. I też bym chciała ale się obawiam, że już się nie dopcham, tylu chętnych jest Pocahontas, to może ja bym choć na przyszłą zimę o rękawiczki takie proste dwupalczaste się uśmiechnęła co ?? Zawsze mam takie zimne łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Jasne!!! A mówiły, że nie ma co z interesem ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 no tak, ale nas tu jest trochę, napchamy się alpakową wełną szybko i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.02.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Polecicie znajomym coś mi użarło poprzedniego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 No bo jakim interesem, kochana??? Ja myslałam, że sprezentujesz nam to wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dobry pomysł... a na wakacje przyjedziemy do Ciebie Depsiu pomieszkać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A co mi tam, możecie przyjechać, miejsca na namioty jakoś znajdę, a i praca dla każdego się też znajdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Pocahontas, to może ja bym choć na przyszłą zimę o rękawiczki takie proste dwupalczaste się uśmiechnęła co ?? Zawsze mam takie zimne łapki To ja sie nieśmiało zapisuję na drugą parę rękawic. Mam to samo z zimnymi łapkami co i sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.02.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 NO takie ponczo to ja tez bym chętnie na siebie wdziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.02.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 No bo jakim interesem, kochana??? Ja myslałam, że sprezentujesz nam to wszystko! A co mi tam, możecie przyjechać, miejsca na namioty jakoś znajdę, a i praca dla każdego się też znajdzie! Mam lepszy pomysł... i nawet nikogo do arbajtu nie zagonię Zrzućcie się ja jedną alpasię... ja wykarmię, oskalpuję, uprzędę i wydziurgam gratis:yes: To ja sie nieśmiało zapisuję na drugą parę rękawic. Mam to samo z zimnymi łapkami co i sipatka spoko:) NO takie ponczo to ja tez bym chętnie na siebie wdziała to już by prawie masówka była:rotfl: Jest ogrom naprwadę fajnych, nie babcinych rzeczy zrobionych na drutach lub szydełkiem:yes: Ewa jak poncho za swetrowate to może taki chusto-szal:p http://1.bp.blogspot.com/-bDX_y2x-qwA/T7ZkkjJbJqI/AAAAAAAAA1U/gqkXPhoS42Q/s400/SDC13328.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Qurna, mogę z rękawic zrezygnować a ponczo takie chcę!!! Wzrost by mi się jeszcze taki jak na zdjęciu przydał, ale trudno, poradzę sobie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A co mi tam, możecie przyjechać, miejsca na namioty jakoś znajdę, a i praca dla każdego się też znajdzie! Prawdziwa kapitalistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ewa jak poncho za swetrowate to może taki chusto-szal:p http://1.bp.blogspot.com/-bDX_y2x-qwA/T7ZkkjJbJqI/AAAAAAAAA1U/gqkXPhoS42Q/s400/SDC13328.JPG no własnie, dwa takie szale zeszyte i już jest poncho jakie lubię Jeszcze frędzelki może mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Prawdziwa kapitalistka Witajcie w moim świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.02.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Ewa frędzelki przy alpasiej wełnie niekoniecznie... wszystko się będzie czepiało:rolleyes: A tak swoją drogą to jak myślicie... ile powinno kosztować takie poncho, mam na myśli to "swetrowe"... wyjdzie na niego ok. kilograma wełny... biorąc pod uwagę, że skarpertki kosztują 150- 200 zeta, a wykonanie takiego poncha to ok. tydzień przędzenia i ok. tydzień drutowania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts