Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ponczo zajefajne jest, pięknie leży!

Taką figurkę w pakiecie też bym wzieła... ;)

Kto wie, jak tak będę tydzień na tych szpilkach, to może i ze zgryzoty schudnąć się zdarzyć! :sick: ;)

Kolczasta???? Albo ze mnom coś nie teges albo Ty mnie komplementowujesz:rolleyes:... bo ta Potacoś tam to fajna laska była...

a przez ten rok, no z hakiem to ja się nie zmieniłam:oops:

aż tak bardzo:x:-P:lol:

Depsia no fajne... dlatego mówię, że se sprawię... tylko nie jestem pewna czy będzie aż tak leżało;)

no, to poncho trochę za swetrowate. Ja takie rzadsze lubię, może szydełkowe bardziej, i właśnie wydłużające. Poncho moje ulubione da się do torebki wcisnąć (z moherku jest) a mimo to ciepłe. Więc wyobrażam sobie, że z alpaki tego typu też by było cieplutkie i ładne i lekkie :)

No bo jakim interesem, kochana??? :o

Ja myslałam, że sprezentujesz nam to wszystko! :lol:

A co mi tam, możecie przyjechać, miejsca na namioty jakoś znajdę, a i praca dla każdego się też znajdzie! :D

Mam lepszy pomysł... i nawet nikogo do arbajtu nie zagonię:D

Zrzućcie się ja jedną alpasię... ja wykarmię, oskalpuję, uprzędę i wydziurgam gratis:yes:

To ja sie nieśmiało zapisuję na drugą parę rękawic. Mam to samo z zimnymi łapkami co i sipatka

spoko:)

NO takie ponczo to ja tez bym chętnie na siebie wdziała :)

to już by prawie masówka była:rotfl:

Jest ogrom naprwadę fajnych, nie babcinych rzeczy zrobionych na drutach lub szydełkiem:yes:

Ewa jak poncho za swetrowate to może taki chusto-szal:p

http://1.bp.blogspot.com/-bDX_y2x-qwA/T7ZkkjJbJqI/AAAAAAAAA1U/gqkXPhoS42Q/s400/SDC13328.JPG

Ewa jak poncho za swetrowate to może taki chusto-szal:p

http://1.bp.blogspot.com/-bDX_y2x-qwA/T7ZkkjJbJqI/AAAAAAAAA1U/gqkXPhoS42Q/s400/SDC13328.JPG

no własnie, dwa takie szale zeszyte i już jest poncho jakie lubię :) Jeszcze frędzelki może mieć

Ewa frędzelki przy alpasiej wełnie niekoniecznie... wszystko się będzie czepiało:rolleyes:

A tak swoją drogą to jak myślicie... ile powinno kosztować takie poncho, mam na myśli to "swetrowe"...

wyjdzie na niego ok. kilograma wełny... biorąc pod uwagę, że skarpertki kosztują 150- 200 zeta, a wykonanie takiego poncha to ok. tydzień przędzenia i ok. tydzień drutowania:rolleyes: