Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alem się zacofana wew tym lesie zrobiła...:lol2:
Nooo ty już jaskiniowiec jesteś ... jak ja ... Będę na ciebie mówić Wilma Flinston :p

Dzisiaj na targu mozna było zanabyć takie wieeeelkie reformy długie, istne majtki z golfem!

Sama bym zanabyła, ale rozmiaru nie było, buuuu... :(

... i całe szczęście ... Biedny Sołtys po remoncie łazienki jeszcze miałby do pokonania nogawkę ... no chyba, że górą, golfem ... próbowałby ... zależy wówczas jakie tam som te twoje biusta ...:rolleyes:

z alpaki te galoty na targu byly?????

stringi moga tanio wyjsc - 2 sznurki:lol2: co to kosztuje ;)

niewiela ... ledwo Hugowom grzywkie ...

No też coś, gdzieżbym ja go, niebożę, na takie coś narażała!

A skąd Wam przyszło do głowy, że ja udaję się na spoczynek w reformach?

Takie macie doświadczenia?

Bo ja do tej pory to raczej sypiam saute, a może jednak powinnam w reformach... :rolleyes:

Hugo jest u nas od piątku!

Panienki jego od soboty...

Jest troszkę łobuziasty, pierwszy błąd wychowawczy za nami:oops:... nic to... to mój pierwszy alpak... nauczymy się:wiggle:

Póki co mam rozwiązanie jednej z alpaczych zagadek:p

ALPAKI PLUJĄ:yes::lol::yes::lol::yes:

I to wcale nie wtedy jak są zagrożone, a wtedy jak się wqr... no zdenerwują:rolleyes:

Jak przyjechał wyraźnie było widać, że do tej pory doglądał go mężczyzna... lgnął do męża. Pomyślałam se..."poczekaj ty... zaraz ci się zmieni":wiggle:

poplasterkowałam małchefke, do kieszeni i...:lol:

Po dwóch, trzech godzinach łaził za mną lepiej niż piesek:lol2:, tylko drzwi otwierałam w domu już biegiem w najbliższy kącik zagrody i mordzisko do przodu wyciągnięte:p...

Na drugi dzień przyjechały panienki. Hugo nie dał im do mnie podejść i odwrotnie, mi do nich... ZAWSZE tak kombinował żeby być między nami. Na nie pluł... zdenerwiłam się, zamknęłam kieszeń, stwierdziłam, że nie dam łajzie...

Obwąchał kurtkę, widocznie wyczuł marchewkę... i... opluł mnie!

Od razu wyjaśnię... nie jest to takie lamowate plucie zawartością żołądka... to raczej takie pufanie, jak ze sprężarki... no chyba, że właśnie rozgryza marchew np. to wtedy z odłamkami;)

I od wczoraj pluje cholera na mnie jak mu nie chcę dać marchwi... od dzisiaj resocjalizacja!!! Nie dostanie już nawet plasterka... mam nadzieję, że mu przejdzie. Przecież jak byłam go oglądać to głaskałam i nic! Znaczy pluje bo się nauczył, że dostanie:rolleyes:... to nie dostanie!:mad:

Poza tym są niesamowite! Panienki trochę się mnie boją, wąchały to co mam w dłoni, ale nie wzięły... musimy popracować:)

Najpierw nad łobuzem bo z cudem graniczy danie coś dziewczynom, żeby Hugo nie widział:sick:... natentychmiast biegnie:p

Alpaki kontra inne zwierzaki...

Hugo jak tylko przyjechał, w nowym miejscu, bez stada jeszcze... pogonił Salmę. Tak klasycznie jak robią to samce pilnujące np. stada owiec. Biedna dziwczynka się go boi... muszą się dotrzeć:p. Szczeka na nie czasami, Hugowi to zwisa ale panny alpacze się jej boją i tak nie może być. Hannah przyjęła inną taktykę... podeszła do siatki kręcąc ogonkiem... "no daj się powąchać to cię może nie zjem"... zadziałało... tylko na szczeki siostry chce jej się w odruchu szczekać.

Hugo bardzo zainteresowany krowami... ale to dlatego, że stado widział... jak jeszcze swojego nie miał.

Konie mi zamurowało! Normalnie można było łeb urwać, albo kantar przez zadek ściągnąć i nic... nawet nie drgnęły:rotfl:

Tylko Vito przegapił atrakcje, on zawsze ma ciekawsze zajęcia... pogonić piesa... pogonić kota...

Za to dla alpak bezapelacyjnie w naszej zwierzowni najciekawsze są...

koty:lol: