Gosiek33 03.03.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 spadłam z krzesła pufanie ze sprężarki... z odłamkami już widzę tego wnerwionego Hugo... i bojaźliwe panienki. Filmik nakręć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Fotów się również domagam!!! Opowieść świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.03.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Oj Ania cieszę się niesamowicie, że Ci się marzenie spełniło i masz wreszcie te wymarzone alpaki. Hugo pluj jeden mam nadzieję, że szybko przestanie. Ale że Salemka się boi to szok to taka dzielna i zaczepna dziewczynka przecież Czekam na zdjęcia z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Że cooo??? pikczerków im się zachciewa??? no nie wiem... nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 normalnie parsknelam, zdjecie drugie wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 03.03.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Fajny kudłatek Apropos tego "plucia" to da sie jakoś alpaki wychować, żeby tego nie robiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 wielblady tez pluja a to chyba odwielbladowate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie wiem czemu ze strusiem skojarzył mi się ten portret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.03.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ależ on ma śliczny pyszczek ! i noseczek !! i czuprynkę !!!A jakie oko z cudnymi rzęsami !!!A dało się go przytulić policzek do policzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Pięknota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Apropos tego "plucia" to da sie jakoś alpaki wychować, żeby tego nie robiły? Nie wiem... ale nie sądzę Dzisiaj jakby lepiej, bez marchewek cały dzień... ale i tak pluje... przy mizianiu:lol: Może jak zobaczy, że nie robi to na mnie wrażenia to przestanie:rolleyes: o tutaj ładuje sprężarkę wielblady tez pluja a to chyba odwielbladowate? no wielbłądowate:yes: Ależ on ma śliczny pyszczek ! i noseczek !! i czuprynkę !!! A jakie oko z cudnymi rzęsami !!! A dało się go przytulić policzek do policzka ? możesz próbować ale do sprężarki trzeba się przyzwyczaić Straszne parcie na szkło chłopak ma... w aparacie zbrakło prądu i telefonem resztę pikczerków robiłam, może dlatego, że czerwony??? Może się z małchefką kojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 03.03.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Noooo nareeeeeszcie !!! Jestem zachwycnięta !!! Nawet jak robi głupiego ryja - jest cudny. A z tym pluciem to ja czytałam ... O ile będziesz go karmić marchewką - nic ci nie grozi. Orzechów ze skorupami nie dawaj bo cię cholera przestrzeli na wylot ( przepluje ? ) Przypomniała mi się zasada kija i marchewki ... ino, że u ciebie to troszku inaczej wyjdzie - ty go kijem ... on cie marchewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 A panienki jak na imiona mają??? Ta kolorowa strasznie śmieszna, jak farbowana wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2014 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Czokuladowa jest Czoko... Czokita a ta z białym to Channel Czoko Channel i Hugo Boszzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 najlepszy Hugo_niecnota, panienki nie moj typ koloru:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.03.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Za to mój:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Chanel zawładnęła moim sercem - cudna jest... tyle, że biedaczka nic nie widzi Kiedy grzywkę jej skrócisz A chłopak faktycznie ciągle chce być w kadrze, za to sunia nieco przygaszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Hugo miny robi tak kozackie, że można paść - artysta i pozer pierwszej klasy! Ale panny też śliczne, zwłaszca ta białogrzywka. Tyle, że on ma tak miękkie i aksamitne to futro, przynajmniej optycznie, że szok! Niezmiernie udatne stadko, tylko sunia na pierwszym zdjęciu ma minę: "I coś ty tu przyprowadziła na moje nieszczęście? " Jakaś taka nieszczęśliwa z deka... I alpaki śmiesznie za kotem lecą. Tak z ciekawości: masz jeszcze jakieś marzenia zoologiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.03.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 przeczytałem 3 strony Twoich komentarzy bez omijania jakichkolwiek postów .... dla mnie to cud ... ..ale było warto ... ..zdjęcia i opisy zajefajne PS. dobrze, że wcześniej do Was nie przyjechaliśmy .... bo byśmy musieli prosić o możliwość powtórnego przyjazdu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.03.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Chanel zawładnęła moim sercem - cudna jest... tyle, że biedaczka nic nie widzi Kiedy grzywkę jej skrócisz A chłopak faktycznie ciągle chce być w kadrze, za to sunia nieco przygaszona Widzi... widzi... a psiny bezłocne widzą czy nie widzą? a tak serio to mam nadzieję, że kiedyś uda mi się odgarnąć jej tą grzywkę ręką... bez stresu i bez użycia sprężarki:) Hugo miny robi tak kozackie, że można paść - artysta i pozer pierwszej klasy! Ale panny też śliczne, zwłaszca ta białogrzywka. Tyle, że on ma tak miękkie i aksamitne to futro, przynajmniej optycznie, że szok! Niezmiernie udatne stadko, tylko sunia na pierwszym zdjęciu ma minę: "I coś ty tu przyprowadziła na moje nieszczęście? " Jakaś taka nieszczęśliwa z deka... I alpaki śmiesznie za kotem lecą. Tak z ciekawości: masz jeszcze jakieś marzenia zoologiczne? Właśnie o tym wczoraj myślałam:rolleyes:... nie wymyślałam ino myślałam... największe się spełniło (warto marzyć)... jeszcze tylko jedno zostało... słoń świnka:lol:... do domu:oops: Specjalnie pokazałam to zdjęcie z kotem, już pisałam dla alpaczek to najfajniejsze nasze stwory. Zwłaszcza Czokitę rajcują... tak śmiesznie do nich biegnie:lol: przeczytałem 3 strony Twoich komentarzy bez omijania jakichkolwiek postów .... dla mnie to cud ... ..ale było warto ... ..zdjęcia i opisy zajefajne PS. dobrze, że wcześniej do Was nie przyjechaliśmy .... bo byśmy musieli prosić o możliwość powtórnego przyjazdu .... A czytałeś pamiętniki Vita mojego... ostatnio się natchnęłam i nawet ja się uśmiałam... skromnością powiało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts