Drimeth 05.03.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Sipatko, podejrzewam, że zęby koniom psują się tak samo jak ludziom, ale przyznam, że jeszcze u żadnego konia plomby nie widziałam Podejrzewam, że jeśli już to się ząb usuwa. Czasem rosną im tzw wilcze zęby i też się je wyrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 nie słyszałam by koniom zęby plombowano - najczęściej trzeba je pilnikiem przytrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nie jedzą słodyczy, może dlatego nie mają dziur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.03.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 DPS, ale konie nie jedzą? Konie uwielbiają cukier A ja, niedobra, i tak im dają marchewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No, że lubią, to nawet ja wiem. Ale chyba człowieki wiedzą, że niedobrze dawać, tak myślałam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.03.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jak sobie tak wyobraziłam pilnik na zębach to mi ciarki po plecach przeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.03.2014 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 DePSiu, bardzo dobrze rozumujesz. Lepiej dać im coś zdrowszego np jabłko (ale nie za dużo na raz) albo marchewkę. W sklepach zoologicznych są też specjalne smakołyki dla koni. Sipatka, to trochę jak borowanie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Idę stąd... borowanie... sadystki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Brazylka zawsze wie, kiedy mam coś dobrego w kieszeni, nawet gdy głęboko ukryte i zamknięte na zamek! Zresztą, zamek to niewielka przeszkoda, wie jak otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Vito też potrafi:wiggle:... i rozumiem, że świeżo krojoną marchewkę może wyczuć, nooo jabłko... ale kromkę suchego chleba to nie wiem jak:no:... ZAWSZE wie czy coś mam w kieszeni czy nie:sick: Depsia a skąd Ty mnie tak dobrze znasz, hę??? Jak sobie kobitka poradziła sama to ja sobie nie poradzę z chłopem moim??? Przy pierwszej strzyży obiecaną mam pomoc facia od którego kupowałam panienki... mam nadzieję, że się na mnie nie wypnie:sick: Na pewno pierwsza będzie profesjonalna... czyli z pętaniem i rozciąganiem biedaka. Ciężko mi będzie, ale przeżyć jakoś musimy, i ja i one. Później będę próbowała na stojąco... zobaczymy. Alpasie nie mają sutek jak pieski na całym brzuchu, tylko jak konie wymionko między tylnymi nogami. Cria by cycusiów nie znalazły w tym futrze;) Oprócz strzyżenia owszem jeszcze manicure, pedicure i dentysta... podobno bezproblemowe i sobie z tym poradzimy... zobaczymy:rolleyes: Plucie podobne jak na filmiku, tylko chyba bardziej napowietrzone bo na filmie to jakby mokre było... u mnie samo sprężone powietrze. I wiecie co??? Cholera NIE PLUJE NA MOJEGO POŁÓWKA:mad::mad: Czy ja mam go znielubieć Niestety podczas oczekiwania na przyjazd do nas Hugo zbyt intensywnie spenetrował faciowi ogród... w grzywce i w dwóch miejscach na welonie ma rzepy:(... pozbędziemy się ich dopiero w maju razem z futrem... i mem nadzieję pozwolą mi zadbać o to futro w następnym sezonie. Łoj goście dzwonią, spadam... później dokończę... bo jeszcze newsa mam z alpaczej zagrody:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 pewno ktoras w ciazy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Jak zwykle u Arctiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 moze ja do niej powinnam tez pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Wiedźma jestem, to wiem to i owo, o ludziach też. A z tym pluciem... Widać masz takie szczęście do charakternych samców, jak Vito czy Hugo. Zanęciłaś marchewką, a potem zakręciłaś źródełko. No to sie obraził i znielubił! Ale wierzę, że za czas jakiś znowu Cię polubi, w końcu będzie musiał. Nie oprze Ci się. Ciekawe, kiedy się ... wykocą? oszczenią? oproszą? ocielą? Co właściwie robią alpaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 oalpaczowuja lub alpaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Arctica, może to samiec alfa jest i jak Ty się do niego wdzięczysz to on Cię traktuje z góry a Twojego chopa właśnie dlatego nie tyka, że on nie chce zacieśniać kontaktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Alpaki się chyba alpaczą .... a może nie ... Chciałabym zobaczyć ten obrazek z pluciem Arctici ..... ........ wiem gdzie są drzwi ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.03.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 oalpaczowuja lub alpaczą A może jak one od wielbłądów to się wielbłądzą? Albo małobłądzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2014 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Arctica, może to samiec alfa jest i jak Ty się do niego wdzięczysz to on Cię traktuje z góry a Twojego chopa właśnie dlatego nie tyka, że on nie chce zacieśniać kontaktów ewidentnie z facetami miał do tej pory do czynienia, po prostu wie co to są męskie człowieki i ich się nie boi:lol: ale jest co raz lepiej, przekonuje się do mnie... chociaż jak nie dostaje marchewki to już tak słodziaście nie przybiega do ogrodzenia i nie chodzi za mną Ja już nie wiem czy nie wolałam jak pluł... :rotfl:i dogódź tu kibicie:p Chciałabym zobaczyć ten obrazek z pluciem Arctici ..... ........ wiem gdzie są drzwi ......... spoko... nie wychodź... najwyżej napluję na Ciebie Hugiem:rotfl: potrafię już schodzić z linii strzału to i skierować mogę w odpowiednią stronę i wiem kiedy ładuje sprężarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.03.2014 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Ciekawe, kiedy się ... wykocą? oszczenią? oproszą? ocielą? Co właściwie robią alpaki??? oalpaczowuja lub alpaczą Alpaki się chyba alpaczą .... a może nie ... A może jak one od wielbłądów to się wielbłądzą? Albo małobłądzą ? Klacz się źrebi bo rodzi źrebaka Krówka się cieli bo rodzi cielaka Kocica się koci bo rodzi kociaka Psica się szczeni bo rodzi szczeniaka Alpaka się ....................bo rodzi cria:lol: Sobie wpiszta co chceta:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts