Arctica 07.03.2014 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Tak jak się pisze, kria tylko rasa moich alpaczek huacaya czyta się"łakaja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.03.2014 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Mam tylko nadzieję, że to kria będą mniej dzikie niż małe, pluszowe cielaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2014 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Hugo to strasznie lubieżną minę ma, niezły amancik z niego .... Depsia, nie martw się, ja dżówno w granulkach kupuję i jest ok:lol2: To nic, że 600 m dalej mam 6 koni, za dużo roboty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Eeee, taki gówniany granulat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.03.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nawet kury na zimę Babcia kazała Sołtysowi poszlachtować, bo stare straśnie były. i tym się różni "miastowy" .. u mojej mamy kury miały dożywocie . Tylko, ze je pokradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.03.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 co ja tu widzę!! nie ma mnie kilka .........tygodni , a tu takie zmiany . Dopiełaś swego Aniu, masz swoje wymarzone alpaki - super!!! jeszcze tylko świnka w domku i bedzie komplet .... Nowy nabytek przeuroczy i śtraśnie miziasty taki do przytulania.......a Hugo wymiata uśmiechem , takim ...........andrusowskim - ja wam pokażę!!! Dziewczynki też cudne, a która będzie mamusią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 i tym się różni "miastowy" .. u mojej mamy kury miały dożywocie . Tylko, ze je pokradli Chyba celne ujęcie. Bo i ze mnie wyłazi "miastowość" w tym aspekcie. Też miałyby dozywocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.03.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Kapitalne puchatki Miny Hugona szczerzącego ząbki - ludzkie!! No a jak psice - oswoiły się nieco....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 czenia z okazji Dnia Kobiet przesyłam ... ...wraz ... z metalowym kwiatkiem .... trochę dziwnym ... ale od serca http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/1798_zpsaf23655f.jpg PS. ... Dziwność polega na tym, że jeżeli się "najedzie" kursorem na poszczególne "talerze" tego kwiatka ... to one grają jak talerze perkusyjne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.03.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Gwoździu... ęki za czenia:)... płatki nie działają ale ptasio bosssski:rolleyes: i tym się różni "miastowy" .. u mojej mamy kury miały dożywocie . Tylko, ze je pokradli Ja też flancowana... i jeszcze nie przyjęta widać. Złamaną łapę kaczą tydzień opłakiwałam, bo wiadomo co ze Staśkiem się stać musiało. Teraz musiałam pozbyć się kur... zapakowałam całe towarzycho do klatki i oddałam:lol: Chłop mój nie zaślachtuje... ja nie oskubię... o odflaczeniu już nie mówiąc:sick: co ja tu widzę!! nie ma mnie kilka .........tygodni , a tu takie zmiany . Dopiełaś swego Aniu, masz swoje wymarzone alpaki - super!!! jeszcze tylko świnka w domku i bedzie komplet .... Nowy nabytek przeuroczy i śtraśnie miziasty taki do przytulania.......a Hugo wymiata uśmiechem , takim ...........andrusowskim - ja wam pokażę!!! Dziewczynki też cudne, a która będzie mamusią?? No jak to która??? Ta pod Hugiem:lol:... Czoko:) Faktycznie PARĘ (!!!) tygodni Cię nie było:rolleyes: Widzisz warto marzyć... marzenia się spełniają Kapitalne puchatki Miny Hugona szczerzącego ząbki - ludzkie!! No a jak psice - oswoiły się nieco....? Psinki... oswoiły się... Salma zawsze lubi sobie siupnąć na ogrodzenie... jak coś jest za... czy to kury były, czy alpasie... czy krowinki... i to już od tych "za" zależy czy się boją czy nie:rolleyes:... Hugo olewa, jego panienki... jeszcze się nie przyzwyczaiły:p A dzisiaj Hugo chcicy nabrał na Channelkę, został jednak kategorycznie... opluty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 """"No jak to która??? Ta pod Hugiem:lol:... Czoko """"" - ale numer....oglądałam to zdjecie ....................... i NIE zuważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.03.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 A dzisiaj Hugo chcicy nabrał na Channelkę, został jednak kategorycznie... opluty I to wystacza, żeby se gość dał siana?? Może wyprobować by na facetach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Gagata, ja dzisiaj padnę z Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.03.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 I to wystacza, żeby se gość dał siana?? Może wyprobować by na facetach??? Nie mogę... miałam dosłownie to samo napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 No patrzcie, my tu kombinujemy jak żółwie pod górę, jak się pozbyc ewentualnych namolniaków a to takie proste jest!!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Alpaka się ....................bo rodzi cria:lol: Sobie wpiszta co chceta:p Ja wiem, że pisałaś, że się cielą ale skoro wolno wpisać co chceta to mnie po dotlenieniu na wsi przyszło olśnienie, że alpaki, skoro rodzą cira to się KREUJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Sipatko - przebłysk geniuszu przez Ciebie przemówił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.03.2014 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dobra jest - ćwiczymy plucie na odległość, Arctica organizuj kursy - kolejny zysk z Alpasiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.03.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Sipatko - przebłysk geniuszu przez Ciebie przemówił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja już zaczęłam trening, na razie Tyrion na mnie dziwnie patrzy i ... trzyma się z daleka:lol2: Sipatka, gratuluję odkrycia!!! Teraz tylko czekać, kiedy Arctisiowe alpaki się wykreują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts