sipatka 12.03.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Może jeszcze przy okazji wykreują i ich właścicieli i "alpaczy interes" ruszy z kopyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na razie to mogłaby się trochę pokreować właścicielka, bo nie ma jej i nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.03.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Pluje z Alpakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 albo kot ją sterroryzował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.03.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Eeee koty u niej to terrorysty nie są. Prędzej już te pluje alpaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.03.2014 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Pokrełoco ja mam się Depsia???? Pokremować???? Szczerze to nie lubię... wiem zmarchy bedem mieć... trudno:sick: kalendarza nie przeskoczę... smarowuję się mocno z rzadka:p i mazidło nie tłuste ma być bo oszaleję jak ślisko mi na facjacie będzie:sick: Chiba... żeeee... mam się skremować... to jeszcze trochę bo na razie mam po co wstać Własny zadek na zakrętach doganiam... bo widziałam to już dawno alem przyśpieszyła:lol: Krowinkowa wiatka powstała abarot... z popiołów bym napisała bo się ciśnie, ale nie podpalaliśmy:no: Tą oto śliczniusią, drobniusią (no prawie:p), zaobrączkowaną prawicą wbiłam pięć kilo gwoździóffff:cool: nie radzę tera pod tą śliczniusią... drobniusią.... itd... się nieopatrznie nawinąć:lol: Pluj nadal pluje... a mina jego jak mu oddałam bezcenna:rotfl: panienki jakoś nie zrzeszają się w pluciu na mnie z Hugo-plujem, Channel nadal niezdobyta... opcje są dwie albo zaciążona albo... musi się chłopak bardziej postarać Koty moje zdecydowanie nie terrorysty:no:... chyba, że akurat zachce im się miziania, bez zatyczek antymiałkowych nie da rady:rolleyes: Klusia niestety baaaardzo łowna jest:(... jakoś nie potrafię się z tego cieszyć... żeby chociaż małpa zjadała co upoluje:sick: W tzw. międzyczasie odpluszczam ogród, za dużo tego czasu między się nie znajduje ale udało mi się obchlastać ponad 100 mb rugosowego żywopłotu... tak solidnie z wycinaniem wszystkich starych, łysych i rozgałęzionych badyli... kłująco-syzyfowe zajęcie:sick:... nie polecam:p A kto mi powie jak mam obciąć hortensje???? Anabellki głównie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 No to jeszcze w pędzie i na zakręcie, widząc własny zadek, fotki tej wiacie zrób, zamiast problemy językoznawcze roztrząsać! Moje rączki już nie śliczniusie zimowo, nie zadbane, nie z długimi pazurami... Już sezonowe, paskudne. Trudno, piękniejsze nie będą, aż do grudnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 anabelki tnij mocno, ja swoje znowu pochlastalam do pol metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Padłam...Arctica opluła alpaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 tu masz taką niedotykalską pluję, choć u Ciebie to odwrotnie? Ale chyba Hugo na Chanelkę nie pluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ja chcę ... żądam .... domagam się ... zobaczyć na własne oczy Twoje plucie i minę Hugo!!!!!!!!! Matko jedyna ... napisałam "rządać":wtf: Czy to się leczy, są jakieś szanse????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 No właśnie... jak piszę nie na kompie to byków nie robię z automatu... a na kompie mi się zdarza... dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mózg inaczej myśli w trakcie pisania na klawiaturze, wyprzedza nasze pisanie. bo nie musi się skupiać na przyzwoitym kształcie liter. W efekcie szybciej "mówimy" w myślach niż piszemy i... robimy błędy. Jak piszemy ręcznie, to jeszcze mózg musi się skupić na właściwym kształcie litery, czytelnym jej napisaniu i w miarę równym. Nie ma czasu nazbyt przyspieszać i mysleć już inne słowo, niż ręce piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Uffff, ulżyło mi ... Przyznaję, że byłam z lekka zaniepokojona .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.03.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Wtórny analfabetyzm. Jeśli tak się dzieje ze wszystkim, do czego człowiek używa maszyn, to czarno to widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.03.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Ja chcę ... żądam .... domagam się ... zobaczyć na własne oczy Twoje plucie i minę Hugo!!!!!!!!! Wsadzaj zadek w samochód i... dla Ciebie nawet go opluję Mózg inaczej myśli w trakcie pisania na klawiaturze, wyprzedza nasze pisanie. bo nie musi się skupiać na przyzwoitym kształcie liter. W efekcie szybciej "mówimy" w myślach niż piszemy i... robimy błędy. Jak piszemy ręcznie, to jeszcze mózg musi się skupić na właściwym kształcie litery, czytelnym jej napisaniu i w miarę równym. Nie ma czasu nazbyt przyspieszać i mysleć już inne słowo, niż ręce piszą. Śtraśnie naukowialnie to zabrzmiało:rolleyes: ale cuś w tym jest:yes: Ja tak mam, że jak nie myślę o ortografii to byków nie strzelam, czy to na kompie czy ręcznie... niestety z racji wykonywanego zawodu (rolnik;)) rzadko mam możliwość poliglocić na papierze, na maszynie też właściwie tylko na forum... dobrze, że książki pochłaniam bo całkowicie bym... No i jak zasadzę byka jakiegoś i jeszcze zaszczycę go spojrzeniem przed kliknięciem "wyślij" to mnie najczęściej razi:p Wtórny analfabetyzm. Jeśli tak się dzieje ze wszystkim, do czego człowiek używa maszyn, to czarno to widzę... Eeee... nie będzie tak źle... do cepów nie wrócimy:no: Mam, mam... MAM!!! Sposoba na pluja! Najpierw odwracałam mu pyska w inną stronę, pluł... nawet ściany w alpakarni poznakował Cudownym lekiem okazała się... szufelka!!! taka najzwyklejsza... przystawiam do facjaty i NIE PLUJE!!! Nie to, że pluje tylko nie na mnie bo się zasłonię, ale wcale nie pluje! Ładuje sprężarę do pełna, ale nie pluje. Znaczy się to nie jest odruch bezwarunkowy! A tak myślałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.03.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 To prawie jak lustro... dla bazyliszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Lustro!!! Bardzo ciekawe jak by zareagował na podstawienie przed nos lustra!!! Oczywiście fotek mi brak, pojawiasz się raz na kilka dni, znikniesz pewnie znowu zaraz, nic nie opowiadasz co robisz, a do tego fot nie ma! Czuję się opuszczona i zaniedbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Biedna Depsia Oć do cioci, ciocia Iza cię przytuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A ja to się czuję osobiście dotknięta, pragnę, wręcz nie marzę o niczym innym jak zobaczyć to szufelkowe lustro!!! A doopy w samochód teraz nie wsadzę, koty i Tyrion by mi tego nie darowałi!!!! Zdjęcia chociaż wrzuć jakieś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts