DPS 19.03.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Buuu, dobrze, że ciocię Izę mam, to się przytulić można i utulić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Obra, obra... już tak nie krzyczta:rolleyes: zdjęcia zrobię... jak mi się akumulatory na miejsce wrócą bo do ciśnieniomierza poszły:sick: Wiecie może jak namówić chłopa na pójście do lekarza??? No osioł to przy nim sarenka:mad:... już prędzej bym nakłoniła tą plującą cholerę do zatańczenia kankana:sick:... co robić Depsinko... obiecuję poprawę:lol: Jak tu focić jak pogoda taka całkiem do życi:x, obiecują to i ja obiecuję... że poprawę Co robimy??? Niewiele... pogoda była taka, że... no wiesz:rolleyes: Właściwie to znikłam na chwilkę bo mnie czytadło wciągło, przez kilka dni 2 tysiące stron pochłonęłam:)... ze dwa dni to tylko na żarełko z wyrka wyłaziłam, no i do potworów moich oczywiście:D, muflony... tfu... alpaki (mężowaty na pluja muflon mówi:rotfl:) przez te kilka mokre dni w alpakarni siedziały, podobno za dużo się naczytałam i ten deszcz to im tak bardzo nie szkodzi... ale nadopiekuńcza widać jestem:p Tyle, że kulkowanie w słomie zdecydowanie zmniejsza moje doznania wizualne:sick:. Nie mam sumienia ich unieruchamiać i tą słomę wyczesać z futra, niepotrzebne stresy... wczoraj trochę i dziś trochę połaziły na zewnątrz, wiatr i krzaczki ciupkę ich odsłomiły, ale nie są już takie nieskazitelne, Channelka najbardziej, bo najdłuższą sierściuchę ma:(... może dożyję do tej strzyży:lol:... jakoś:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.03.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 No jakoś będziesz musiała dotrwać. Choć wyobrażam sobie, że nietęgo wyglądają ukatulane w słomie... Trzymam za słowo, że się poprawisz, kochana, bo to bardzo nieładnie byłoby słowa nie dotrzymać! A chłopa do doktora... Niełatwa to sprawa czasem. Może poproś go najprzymilniej jak potrafisz...? Ja co prawda zwykle żądam i domagam się, ale nie wiem, jak Noe na to reagowałby, charater każdy ma inny... Możesz zawsze w razie czego spróbować się rozpłakać, że bardzo się boisz o niego. No nie wiem, co Ci poradzić, kochana, a jak ma kłopoty z ciśnieniem, to POWINIEN iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 No może świnia jestem, ale chciałabym zobaczyć jak Arctica płacze z troski do męża, żeby poszedł do lekarza i jeszcze minę Jacka, jak te łzy lecą. Toż tam prędzej siekierki polecą niż łzy. Mój pomysł na lekarza dla Jacka - przywieź do niego lekarza jak weta do zwierzów i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ja kcem foty plujów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.03.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Kłopoty... może to ciut na wyrost, może ja nadopiekuńcza...160/100 i w ciśnieniomierzu mi się na pomarańczowo już mruga.Pewnie panikuję, ale chłopina jeszcze 4 krzyżyka na karku nie ma to chyba troszkę za wcześnie... Jakby poważniej było to zdecydowanie kiesiery nie łzy by leciały... Plana mam takiego, że pomierzę przez tydzień, zapiszę i sama z tym do lekarza pójdę. Zapytam czy w kaftan zamotać i dowieźć czy odpuścić. Osia... dzięki... będzie dobrze, musi być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 pomierz przez tydzień rano i wieczorem i zapisuj. Lekarz lubi taką tabelkę, bo lepiej leki ustawić można. 160/100 to troszkę dużo,ale zależy czy raz czy ciągle. W każdym razie paniki to nie ma... ale bez pacjenta to raczej leczenia nie zacznie.. A problem masz taki sam, jak ja. Co z tego, że mój do lekarza iść nie musi jak leków i tak nie weźmie? A co do alpak, czy one aby nie przywykły do złej pogody? No bo po coś takie futro mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 No, proszę dobrze mówiłam U nas też ciśnieniomierz krzyczy i miga ostrzegawczo - na Tomka, że za wysko a na mnie że za nisko . Zawsze mu źle , jakiśik wymagający jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Osia... dzięki... będzie dobrze, musi być!!! Dobra dobra... a foty gdzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 No - jak paniki nie ma, to rzeczywiście najlepiej pomierzyć i pokazać doktorowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.03.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Właściwie to mój Szanowny tez powinien już co nieco sobie zbadać .... Ale kiedy, skoro cały czas na morzu ...?? Opluj ode mnie te futrzaki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.03.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Przylazłam wiosennego cmoka dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Opluj ode mnie te futrzaki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Opluj ode mnie te futrzaki!!!!! Jakaś nowa moda pozdrowieniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 21.03.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Jakaś nowa moda pozdrowieniowa Za chwilę zamiast buziaków będą plujki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Właściwie to mój Szanowny tez powinien już co nieco sobie zbadać .... Ale kiedy, skoro cały czas na morzu ...?? Opluj ode mnie te futrzaki!!!!! oplute:wiggle: Przylazłam wiosennego cmoka dać... :hug: Dobra dobra... a foty gdzie...? Sie wgrywają... będzie pani zadowolona:yes::lol: Jakaś nowa moda pozdrowieniowa Nooo... zamiast buziaczki będą plujaczki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2014 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Oooo!!! Idziesz do nas... faaaaaaajnie Przyszłam was opluć... od cioci Brazy... że co proszę??? lepiej cmoknij mnie w noch bo jak nie to... foch Hmmm... a to kto??? Cześć, jestem Hugo... a ty kto??? Kalinka... Jakby co to alpasie mogą czuć się obserwowane:rolleyes:... albo pilnowane:wiggle: z prawej... z lewej... no coooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Cudne plujasy i koniki a mordercza sucz pięknie lśni w słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2014 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 :rotfl:mordercza:rotfl: :lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Wygląd nosa MORDERCZEJ:D suńki na ostatniej fotce wskazuje, że ... ryło się w ziemi..coś zakopywało? Albo odkopywało?? Piękna Czarna Księżniczka! A alpasie to po prostu przekomiczne zwierza.. wszystko razem - i kształt i miny - no "nie ma takich zwierząt" (powiedziałabym gdybym była blondynką..)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts