DPS 26.03.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 U nas najczęstszym problemem są mszyce - walczę z nimi przy pomocy oprysków coca-colą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Narazie pędrakowatych gnid u siebie nie widzę, obawiam się jednak, ze to chwilowe .... Gosiek, piękny ten parawan bo cholernie prosty!!! Musze pomyśleć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 U nas najczęstszym problemem są mszyce - walczę z nimi przy pomocy oprysków coca-colą. w zeszlym roku sprobowalam i byla to walka z wiatrakami, pojawilo sie mrowek od cholery, ktore znowu mszycy naniosly - glupiego robota. skonczylo sie na normalnym oprysku srodkiem na mszyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Otóż to właśnie TARcia, ja też musiałam potraktowac mszyce rucizną, cola nie podziałała za długo. Do tego proszek na mrówki ... inaczej się nie dało, mszyca pożarłaby wszystko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No właśnie - taki prosty parawan, w którym piękna tkaniny nie zakłócałyby żadne udziwnienia formy samego parawanu. Na pewno pasowałby w Brazoczysku, gdzie generalnie jest oszczędnie i elegancko bez zbędnych pierdółek i ozdobników. Tak więc jeden ozdobny JEDWABNY parawan wpisałby się tam doskonale a przez fakt, że mozna go dowolnie przestawiać byłby takim ruchomym elementem zmieniającym wnętrze, w którym akurat stoi. Ale ktoś musiałby go zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2014 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Jaki problem??? Cztery ramki u stolarza zamówić, tackerkiem się chwilunię pobawić i jest... a jeszcze trzy kompleciki zawiasków przykręcić Toż to nawet Boba Budowniczego wzywać nie trzeba:no: a jaka satysfa!!! Na mszyce chemią pryskam... lubię mieć pewność... kiedyś wodą z mlekiem pryskałam, pomagało... na jeden dzień!!! Ale jak ktoś MUSI być eko:rolleyes:... Depsia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Czuję się usatysfakcjonowana zdjęciami.. Super ten Twój zwierzyniec wygląda... Mężowi pokazałam, i oczy ze zdumienia otwierał... i z podziwu nad zadbaną psinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Na mszyce trucizna, na mrówki trucizna, a eko... no cóż.. cola to też trucizna, tylko jeden dzień działa.... Braza.. a nie prościej zrobić dwa tunele jeden z góry drugi od dołu i włożyć w nie pręt... powiesić i po sprawie.. tylko to by była wersja na ścianę .. chyba, ze ma to być wersja do postawienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.03.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 choc przyznaje, ze bardzo dobrze dzialal plyn do naczyn, niby tez chemia jednak slabsza niz decis. rozom krzywdy nie zrobil tylko przy deszczu dosc sie pienilo w tym miejscu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Braza, Braza - Arcti chce Ci zrobić parawan!! Masz to na piśmie!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 No właśnie zauważyłam!!! Muszę sobie zapisac, żeby nie usunęła i w ten sposób nie próbowała się wymigć!!! Arctica, Ty popatrz ilu świadków mam!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 No - ja muszę być eko. No to latam z tą colą co kilka dni. Jeszcze muszę wypróbować w praktyce 1% roztwór oleju jadalnego w wodzie, ponoć też doskonały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.03.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Już go kocham... mężu sorry:oops: Już go NIE (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kocham!!!:mad::mad: wychodzi, że niestała w uczuciach jestem... a z jednym chłopem już 18 rok:rolleyes: a czym mnie cholera z równowagi wyprowadziła to powiem jak mi nerwa przejdzie:mad: nawet nie wiem czy go jeszcze lubię:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.03.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 ogarnij sie kobieto co sprezarkowiec nawywijal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Arctico, Gruchą mnie dziś sponiewierał w lesie, powinnam go zabić ale nadal go kocham... Bawiliśmy się w ganianego, potem dostał głupawki zaczął szaleć i w końcu biegł na mnie całym impetem a ja durna baba zamiast stać jak słup i się nie ruszać, postanowiłam uskoczyć z drogi, on zrobił uskok w tym samym czasie i oczywiście walnął we mnie tak, że aż mnie odrzuciło o metr do lasu glebnęłam jak długa a Gruch się wystraszył i podszedł do mnie i nosem mnie dźgał czy mi się nic nie stało Straty oprócz tych moralnych ofkors to dziura w spodniach i siniak wielgachny na udzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Nie gadaj, że kopnął...?One chyba nie umieją!Na kogo ruszył albo co spsuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Ty Arcti nie gadaj, że już nie kochasz bo w to nie uwierzę!!!! Podejrzewam wręcz, że specjalnie odsunęłaś nas od jedynie słusznego tematu jakim jest zrobienie mi parawanu stąd ta bajeczka o niekochaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ale się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Nooo!!! Gadaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2014 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Natychmiast!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts