DPS 01.04.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Widać potrzebują dobrze wykarmionego i utrzymanego samca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 W głębokim poważaniu mam jego życzenia czy widzimisie:P Mogę być alfa, ktoś musi kręcić przecież głową rodziny:lol:... tak samo jak 3mać krótko wszystkie łapy, kopytka, raciczki czy inne golenie w MOIM (!!!) stadzie... wyjątków nie przewiduję Tak więc wobec powyższego dla mnie jest jasne, że on Ciebie jak samca traktuje. Musisz być samcem alfa a tu łon tyż kce, ups.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A jeszcze a'propos dominacji... jak coś dobrego wyląduje w alpaczym korytku to Hugo nie dopuszcza panienek, pluje na nie... dopiero później mogą podejść... ALE! jak zamknęłam je w alpakarni, a Hugona zostawiłam na zewnątrz i dałam dziewczynom smakołyki to NIE JADŁY!!! durne baby:sick: Bardzo patriarchalne to Twoje alpacze towarzystwo... Dziewczęta - wypisz wymaluj Żony ze Stepford... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.04.2014 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Widać potrzebują dobrze wykarmionego i utrzymanego samca. Chanell nawet przez okno wyglądała za nim:rolleyes:... śmiesznie tak bo zwierze zazwyczaj nie czają co to okno, a ta szyję wyciągnęła jak żyrafa bo okienko wysoko... panienka z okienka:p Tak więc wobec powyższego dla mnie jest jasne, że on Ciebie jak samca traktuje. Musisz być samcem alfa a tu łon tyż kce, ups.. konflikt kcic mamy:wiggle: samic tam mu kryć nie będę... ale słuchać się mnie musi czy kce czy nie:rolleyes: Bardzo patriarchalne to Twoje alpacze towarzystwo... Dziewczęta - wypisz wymaluj Żony ze Stepford... mówiłam, że durne:lol: korzystając z okazji przedstawię konesera (rkę) sztuki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.04.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No proszę ! Jaki pan taki kram Towarzystwo na wysokim poziomie, jeszcze trochę a też będzie chciał tworzyć takie dzieła, byleby nie z mysich futerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Bardzo patriarchalne to Twoje alpacze towarzystwo... Dziewczęta - wypisz wymaluj Żony ze Stepford... Chanell nawet przez okno wyglądała za nim:rolleyes:... śmiesznie tak bo zwierze zazwyczaj nie czają co to okno, a ta szyję wyciągnęła jak żyrafa bo okienko wysoko... panienka z okienka:p konflikt kcic mamy:wiggle: samic tam mu kryć nie będę... ale słuchać się mnie musi czy kce czy nie:rolleyes: mówiłam, że durne:lol: korzystając z okazji przedstawię konesera (rkę) sztuki:lol: Koneserka piękna A co do kcic to wątpliwości nie mam... dni Hugona jako samca alfa są policzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2014 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 koneser(ka) z wielkim znawstwem się przygląda.... jak wypadła jej ocena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2014 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Izulka... ale Gomorcia to już od dawna tworzy:rolleyes: Osia... alfa i omega zajęte, resztą literek w podstadkach mogą się podzielić... Nelsio coś mówił, że gamma jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2014 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 koneser(ka) z wielkim znawstwem się przygląda.... jak wypadła jej ocena zasnęła u podnóża zasłaniając oczy... to chyba nie za dobrze:rolleyes:...później zdjęcia poszukam bo spadać muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Izulka... ale Gomorcia to już od dawna tworzy:rolleyes: Osia... alfa i omega zajęte, resztą literek w podstadkach mogą się podzielić... Nelsio coś mówił, że gamma jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Pięęękne kocie fotki! :lol2: Też nie mam wątpliowści - Arcti czy Hugo - im prędzej on to zrozumie, tym lepiej dla niego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja się tak nie bawię!:P:P Rano poszłam wypuścić alpaki i na pastwisko je zagonić. Wylazły... i nijak nie miały ochoty na łączkę iść... żonuś zobaczył przez okno, wylazł... poszedł na alpacze pastwisko... zawołał, zaćmukał... zaćmukał... i cholery, wszystkie trzy w podskokach do niego pobiegły:mad: A jaki był dumny z siebie:rolleyes: to może ja se zostanę tą omegą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 bo moze to takie zwierza, ktore alf(ow) nie lubia, moze po dobroci musisz ćmukac na nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2014 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 taaa... jak nie kijem to... marchewką!!! Wieczorem nie miałam żadnych problemów... z marchewką właśnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 czyli przekupne bestie prawie jak moje piesy za przysmaczek zrobia wszystko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Koneserka najwyższych lotów, a że zasnęła to dobrze znaczy to, że dzieła podziałały na nia kojąco:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 i cholery, wszystkie trzy w podskokach do niego pobiegły:mad: A jaki był dumny z siebie:rolleyes: Jak mój małż jak jego Grucha posłucha Wieczorem nie miałam żadnych problemów... z marchewką właśnie:p Bestie przekupne... a może one dlatego Cię nie chcą słuchać, że bojkotują brak marchewki właśnie... bo od początku wabiłaś marchewą z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 to może ja se zostanę tą omegą BTW Nigdy nie byj omegą... wszak omega kończy alfabetę gracką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.04.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ktoś zaczyna to i ktoś kończyć musi coby ogarnąć to nasze ciut przerośnięte stadko:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts