braza 02.04.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Jak na mój gust to Wy jesteście najbardziej pogiętym stadem na Ziemi .... Tak mi się z "Epoką Lodowcową" skojarzyło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.04.2014 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie mamy Skarbusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ale że czego nie rozumiesz .... A kto to jest Skarbuś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2014 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2014 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ale że czego nie rozumiesz .... A kto to jest Skarbuś??? też go nie znałam - o taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ja??? Że nie rozumiem??? Jak epoka to epoka! Skarbuś to zwierzątko babci Sida:)... fajna ta babcia była:p No i my nie mamy Skarbusia:confused: i mieć nie będziemy:no:... prędzej słonia:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.04.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie chcesz wielorybka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 tez nie znalam skarbusia ale nie widzialam "czworki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.04.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie chcesz wielorybka...? hmmmm... chiba nieeee:rolleyes: jak już morskie cuś to wolała bym ośmiornicę... i delfinka:lol: tez nie znalam skarbusia ale nie widzialam "czworki" Cóż za braki:o;) trzeba koniecznie nadrobić babcia jest fajna... cyt. "no jak się teraz pocałują to rzygnę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Noż qurna ja tez nie widziałam czwórki, muszę koniecznie nadrobić, cóż za niedopatrzenie!!!!! Ale i tak stado z Was ... dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.04.2014 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 nawet nie wiedziałam, że 4 jest, dopiero niedawno 3 zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.04.2014 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Była niedawno w TV... my baaaardzo dziecinni, wszystkie baje na bieżąco mamy:p epoka, madagaskar... no i obowiązkowo wszystkie pingwinki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 hotel transylwania i inne też oglądam jak mam czas, ale epoka mi umknęła a tv widziałam właśnie niedawno 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja raczej seriale kryminalne, najlepiej typu CSI albo Kości... Kreskówki chętnie, ale bez specjalnego zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2014 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 po kilku latach próbowałam oglądać co a AXN ale reklamy skutecznie mnie zniechęciły.... wolę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nie przepadam za kryminalnymi filmami czy serialami, ale polubiłam Agentów NCIS (jeno nie tych z Los Angeles, tych nie lubię) i "Dowody zbrodni". Z reguły nie oglądam filmów sensacyjnych, drażnia mnie i już. Uwielbiam produkcje dla tzw. dzieci typu właśnie "Epoki..." czy "Hotel..." Fajna jest ta ostatnia produkcja "Kraina Mrozu". Uwielbiam komedie, komedie romantyczne lub obyczajowe czy luzackie podejście do duchów (nie mylić z horrorami czy thillerami). Dramaty i melodramaty omijam szerokim łukiem. AXN z reklamami jest po prostu okropny, odstrasza mnie wchodzę tylko na Agentów ... jak akurat trafię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.04.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 A ja się wycwaniłam i jak chcę obejrzeć jakiś film na kanale co ma reklamy do umęczenia, to sobie nastawiam nagrywanie na dekoderze i oglądam w terminie późniejszym z przewijaniem "prania mózgu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Nie przepadam za kryminalnymi filmami czy serialami, ale polubiłam Agentów NCIS (jeno nie tych z Los Angeles, tych nie lubię) i "Dowody zbrodni". Z reguły nie oglądam filmów sensacyjnych, drażnia mnie i już. Uwielbiam produkcje dla tzw. dzieci typu właśnie "Epoki..." czy "Hotel..." Fajna jest ta ostatnia produkcja "Kraina Mrozu". Uwielbiam komedie, komedie romantyczne lub obyczajowe czy luzackie podejście do duchów (nie mylić z horrorami czy thillerami). Dramaty i melodramaty omijam szerokim łukiem. AXN z reklamami jest po prostu okropny, odstrasza mnie wchodzę tylko na Agentów ... jak akurat trafię! tez lubie agentow, csi (choc juz nudnawe sie robia), teraz ogladam czarna liste, dowody zbrodni tez bardzo lubie a muzyke z niej to szczegolnie. kreskowki ale takie "z jajem". plus komedie, ostatnio trafiam na swietne francuskie perelki (tylko nie mam pamieci do tytulow) no i oczywiscie wszelkie historyczne + pseudo historyczne, ktore ostatnio hbo serwuje: tudorow, borgiow. podobal mi sie tez ten serial o koniach ale go zdjeli, newsroom fajnie sie ogladalo a teraz oczywiscie GOT. w ogole seriale hbo maja dobra jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 07.04.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Z racji wieku córci jestem ostatnio na bieżąco z bajkami animowanymi. Polecam ostatnią produkcję Disneya "Kraina Lodu". Znajoma historia w nowej wersji z pięknymi piosenkami. Mała próbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts