DPS 07.04.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 No, dowody zbrodni też chętnie. I też często stosuję metodę nagrywania, żeby móc przewinąć reklamy. Dramaty lubię, ale dwie godziny są dla mnie nie do strawienia ostatnio, zasypiam w połowie bez względu na to, jak jest interesująco czy nudno. No to nie oglądam... I bardzo lubię kanał polsat history, bardzo często mają takie dokumenty, których nigdzie indziej wcześniej nie widziałam! Np. Farma w czasach Tudorów albo Farma w czasach II wojny światowej. Wiem, jak to brzmi ale to było naprawdę fajne, naukowcy przebrali się za wieśniaków i cały rok prawie uprawiali własnoręcznie farmę w UK, wyłącznie metodami i narzędziami dostępnymi w danym okresie. Super to było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ciekawe tylko czy to wiarygodne było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.04.2014 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Tiaaa... Paris Hilton też kaloszki ubrała i świnie pasać zamiarowała:rotfl: ale ona pewnie mniej wiarygodnie wypadła:rolleyes: Nie trafiłam na to co Depsia pisze o tych farmach, szkoda... GOT-a nie dam rady... próbowałam... Ja bardzo malutko oglądam TV, jakoś mnie nie kręci:no:... z kryminalnych namiętnie Castle... on jak wino im starszy sezon tym lepszy:D... nasze W-11 też jak wlezę, ale baaardzo przewidywalne jest... w C nigdy nie wiem kto nawywijał Discavery History, TVP History... ale to głównie mężowaty męczy a ja mimochodem, no Hitler do porzygania:sick: Jak mi się z enki nc+ zrobił to na kuchnię się rzuciłam... i domo chyba... ale mi się przejadło... wielkie projekty lubiłam... a wcześniej kiedyś, tylko nie pamiętam na którym programie to było było "zamieszkać na wsi"... zajefajne! Ludziska tymi rąsiami działali... jak my! To tyle... więcej nie oglądam... czasami jakiś film na C+... ostatnio tylko 1/3 mi się nagrała Układu zamkniętego:mad:... lubię polskie filmy... większość o! Dzień kobiet ostatnio oglądałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2014 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Wyglądało, że tak - dwóch facetów i jedna babka, poubierani w stroje z epoki, pokazywali, jak walczą z ziemią, jak usiłują nauczyć się orać pługiem za wołem potem robienie żywności na żywo, piwo i podpłomyki, w czasach wojennych budowa silosu i nauka robienia kiszonki dla bydła... Nie miałam pojęcia, że w UK tak ważne było rolnictwo w czasie wojny, nie myślałam o tym, a tam przecież nie było dostaw (u-booty), musieli stać się praktycznie samowystarczalni, wtedy nastąpił renesans przetworów, dżemów i soków z owoców leśnych, budowali maszyny ze złomu znalezionego po lasach, kobiety stały się podstawową siłą roboczą na wsi... Bardzo ciekawe to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Nic mnie nie oderwie, gdy już zacznę oglądać, od "Kosmosu" i "Starożytnych Kosmitów" na National Geographic. Uwielbiam takie historie!!! "Rzym" (hbo) specjalnie ściągałam przez 3 dni oba sezony, bo to sama przyjemność oglądania! No i teraz też GoT .. boskie!!!Właśnie sprawdzam sobie możliwości NC+ dobrania takich kanałów jakie chcę, polszmatowi już wypowiedziałam ... i oczywiście zaczęły się telefony. Dlaczego tak trudno jest niektórym zrozumieć, że Nie, to naprawdę znaczy Nie!!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 A mnie nc+... odmówiło!Zostałam zweryfikowana negatywnie, cokolwiek to znaczy!Mam ich w dupie, polsat sobie zostawię, tylko każę sobie ten dobry dekoder dać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.04.2014 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dzisiaj rano w krowinkowej zagrodzie przywitał nad Neron V Bricoman!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 09.04.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.04.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Gratuluję Foty poproszę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Ha, wiosna i nowy chłopak - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam nowego członka stada i ... chętnie bym go poznała!!!! Jakieś zdjątko może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Też tupiąc na fotę czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.04.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 gratulki z przychowku, oj darzy wam sie, darzy gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.04.2014 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Kiedy on identico jak wszystkie pozostałe. Mamusia ciorna ale synalek w tatusia poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nie wymawiaj się, ino dawaj te foty, nigdy nie są takie same dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.04.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Dziękuję za wszystkie gratulki... choć zasługa ma w tym niewielka:p Pewnie Depsiu, że każde inne... dla mnie na pewno;) oj darzy wam sie, darzy gospodyni Skąd wiesz??? pooodgląąąądaaałaaaś Wczoraj w godzinach wieczornych urodziłam sobie dziewczynkę do kompletu:wiggle: no dobra nie ja tylko Nadia... i zrobiła mi przeogromną niespodziankę bo mała jest BIAŁA!!!! no taka ecru... bardzo mi się podoba ta maść i właśnie taką miałam dokupić Tylko Nelsio jakoś krzywo patrzy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.04.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Gdzie foty...??? Się pytam...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.04.2014 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Zmokły:wiggle:;) Jak obiekty wyschną to fotnę... i coś z wczoraj też mam... ale wieczorkiem najpewniej bo mus lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.04.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Skąd wiesz??? pooodgląąąądaaałaaaś Wczoraj w godzinach wieczornych urodziłam sobie dziewczynkę do kompletu:wiggle: no dobra nie ja tylko Nadia... i zrobiła mi przeogromną niespodziankę bo mała jest BIAŁA!!!! no taka ecru... bardzo mi się podoba ta maść i właśnie taką miałam dokupić Tylko Nelsio jakoś krzywo patrzy:rolleyes: nie wiem skad wiem czyli biala plowa taka jak lubie najbardziej:popcorn:czekam na foty, powinnam chyba jakas kase brac za przepowiadanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.04.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 To WIELKIE GRATULACJE DZIEWCZYNKI - i ta w stadzie zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts