braza 11.04.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Pasują, pasują, nie przejmuj się Oj Arctica, ja to normalnie podziwiam Twoje samozaparcie, mocno podziwiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2014 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Oj przestań... co tu jest do podziwiania??? Osia nie mam co ogarniać, chuci nie przeskoczę, tak jak pisałam jak będzie za zimno to mama z małym do obórki pójdzie. Tylko jeszcze jedno miejsce do obrządzania będzie, jeść, pić... gnój... damy radę... nie ma co gdybać na zapas, tylko mam nadzieję, że chłop mi się na ten czas nie złoży:sick: Tarcia... to co Ci pasuje też ma dobrego:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Arctica przyniosłam fotkę - może Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 ... na alpasi:wiggle: z moją cholerą takie numery nie przejdą A'propos kucysiów w zoo, warszawskim zoo... Mamy z mężowatym focię na tym samym konisiu! Z dzieciństwa ofkors:rolleyes: Poznaliśmy się 20 lat później:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.04.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Czyli zrządzenie losu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2014 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Na cito info potrzebuję co na kleszcze dla kota??? Psicom Fiprex zakraplam, działał przez ostatnie lata. Kotom nie nada, chociaż w zeszłym roku nie wiedziałam, że nie i zakropliłam... później przeczytałam:rolleyes:... Na Sodomie dwa sukinsyny znalazłam, psice od razu przejrzałam... czyste... znaczy brudne ale tylko do prania:p O Gomorcia się na kolana pcha to od razu pomacam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 dla psow uzywam sabunol sa tez w wariancie dla kotow. przez 5 tygodni zero kleszczy dzis pierwszego znalazlam na nosie (Okruch za duzo w trawach polnych gmera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 A mi weterynarz dał dzisiaj Fiprex dla kotów (wyraźnie napisane, że dla kotów to dlaczego nie??). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2014 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ja psim fiprexie napisali, że nie kroplić kotów. Skład ten sam więc pewnie o przedawkowanie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Pewnie tak, na kocim jest mniejsza dawka.Wczoraj koty zakropione ... jeszcze żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.04.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Bricoman jest niesamowity!!! Już nawet podejrzewam czy go Vito nie zmajstrował!Jeszcze nie mieliśmy takiego cielątka, w pełnym galopie po całej kwaterce biega, tylko ogon do góry i sru... już go nie ma. Nike już się przyzwyczaiła i nie biega za nim w popłochu jak pierwszego dnia. a księżniczka tylko śpi... i śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Bricoman jest niesamowity!!! Już nawet podejrzewam czy go Vito nie zmajstrował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.04.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Prześliczne to Małe Białe Maleństwo ...A śpi na ziarnku grochu.....?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 No coś Ty... pewnikiem za delikatne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Gagatka, jak możesz podejrzewać to maleństwo o taką gruboskórność????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.04.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Łałłłłłłłłłl Dwie krowinki .. gratuluję.... Biała krowinka jest super... baaardzo mi się podoba.. może dlatego, że biała.... byczek też bardzo ładny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Macie rację, jestem bez wyobraźni. (gdzie jest taka adekwatna ikonka walącego się w głowę młotkiem?) No to już wiem - śpi na ziarnku sezamu........ też białego ofkors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 a prosze cie bardzo mowisz i masz http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/a037.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 O - dzięki TARcia. Bolało....................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Jeszcze można w mur powalić ... ale chyba szkoda muru .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts