Arctica 23.04.2014 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Już dawno po!!! a ja dalej wstawać do choreróffff muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.04.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 To wstawanie to by mi się nie podobało Ale reszta mi się podobuje wielce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.04.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oj nie wszystko takie kororowe:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.04.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jak zdrowie dopisuje to wszystko w kolorach tęczy jest. Cała reszta, co to niby nie z górki, to tylko dla rozrywki "się utrudnia" to tylko po to, żeby nudno nie było Się witam po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 I co? Lejdi przypomniała sobie? Strasznie zazdroszczę Ci tego zwierzyńca:cool:...tylko tego wstawiania Ci nie zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Oj nie wszystko takie kororowe:no: Domyślam się... ale skoro to robisz to znaczy, że mimo wszystko plusy przesłaniają minusy Jak zdrowie dopisuje to wszystko w kolorach tęczy jest. Dokładnie Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jak zdrowie dopisuje to wszystko w kolorach tęczy jest. Cała reszta, co to niby nie z górki, to tylko dla rozrywki "się utrudnia" to tylko po to, żeby nudno nie było Się witam po świętach. Ładnie napisałaś... masz rację To wstawanie to by mi się nie podobało ...tylko tego wstawiania Ci nie zazdroszczę... Jak nie ma po co wstać to nie ma po żyć a wstawanie do arbajtu... nielubianego arbajtu to zdecydowanie nie dla mnie. Po miesiącu wysiadła bym z tego pociągu i nawet o chlebie i wodzie zwiała na koniec świata... albo jeszcze dalej:rolleyes: Domyślam się... ale skoro to robisz to znaczy, że mimo wszystko plusy przesłaniają minusy Pewnie, że są minusy... nawet całe stado... ale serce me po plusowej stronie i nawet mrowisko trudności nie jest w stanie mnie zniechęcić... ten cud narodzin... jak cielątko pierwsze, mocno niemrawe ruchy wykonuje na świecie, jak próbuje się podnieść, jak pomagam, żeby znów na pyska nie spadło... za mocno... jak wyschnie i się w puchatego misiaczka zamienia... pierwsza pogoń za cycem... później zdumienie, że między przednimi nogami mama nie ma zbiornika... jak stoi przed stadem i próbuje wymyślić która to mama, jak na małe mmmm odzywa się mruknięciem mama i jak w podskokach do niej biegnę... ...każdy, nawet największy wqrw mija po popatrzeniu na misiaki... I co? Lejdi przypomniała sobie? dzisiaj rano LEJDI URODZIŁA LOLITKĘ!!!! Mała jest takiej samej maści jak mama! To bardzo, bardzo rzadkie ubarwienie! Troszkę mordę mam umorusaną, ale nic to! Jestem śliczna! I strasznie silna... po 15 min. ssałam cycusia, i już sobie pobrykuję i duża! niewiele mniejsza od dwutygodniowego rodzeństwa. Znów będzie przedszkole:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.04.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 To dopiero rok się zaczyna - same Lolitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.04.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 NO gratulacje !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 No to gratulacje i tradycyjnie, FOTY PROSIMY, byle bez zwłoki i dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 25.04.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Gratulacje dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2014 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Dziękuję za gratulki... chociaż tradycyjnie zasługa ma niewielka:rolleyes: Pikczerki się wgrywają, zaraz wrzucę ale poskarżyć się muszę... całkiem niedawno miałam WSZYSTKO (!!!) opielone:mad: walka ma z zielskiem baaaardzo nierówna:sick:... może ktoś wie czym załatwić pokrzywy??? czymś eko bo na Hugonowym pastwisku... i czymś poza amerykankami bo wysiadam:sick: o wgrały się tadam:lol::lol: z godzinkę na tym świecie już jestem... jeszcze czuprynka mokra:p i tak jak mówiłam, mordula jakby w węglu ryła:rotfl: Nivea się załapała na focię... z kwitnącym sadem:lol: ja piękna??? nieeemoooożliiiiwe:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 alez sliczna ta krowinka, ostatnio same biale duszki sie rodza naprawde przesliczna i niwejka rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Nivea nadal jak owieczka Za to Lolitka... no nie wiem czy nie piękniejsza od mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2014 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 alez sliczna ta krowinka, ostatnio same biale duszki sie rodza naprawde przesliczna i niwejka rowniez nooo... jeszcze Nikita na dniach urodzi... ale tutaj to na 99,9% rude będzie:rolleyes: Nivea nadal jak owieczka Za to Lolitka... no nie wiem czy nie piękniejsza od mamusi no coś Ty! taka usmolona???;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 oj tam, zaraz usmolona, po prostu balejaż ma sama nie wiem, ktora ladniejsza czy mamunia czy malutka - obie ladne. niwejka jak puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 no tak! nie pomyślałam:rolleyes: straszne kradziejki som te moje cielątka... kradziejki czasu:) można cały dzień przy nich przesiedzieć i obserwować nawet teraz siedzę i gapię się na zdjęcia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Pokrzywy masz w pięknych kępach czy na całym pastwisku? Jeśli kępy to radzą kosić je raz za razem. Dobrze byłoby przykryć czarną folią czy czymś nieprzepuszczającym światła, ale rozumiem, że przy pluju i jego panienkach nic takiego nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2014 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Myślisz, że koszenie je zniechęci do rośnięcia??? Znudzi im się odrastanie? Rosną głównie w kępach, zaczęłam trochę wyrywać... poza tym, że poparzyły mnie cholery przez rękawiczki! (wiem - zdrowe:sick:) to jeszcze większość się urywa, korzenie w ziemi zostają... pewno za chwilę znów wylezą folia odpada:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts