Gosiek33 25.04.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 koś, koś, zobaczysz, że im się znudzi a jak ziemia miękka będzie to takie skoszone nie będą tak gryzły i łatwiej będzie choć część wyciągnąć. My mamy na polu za płotem istną plantację pokrzyw różnej maści. Zawsze coś przelezie ale koszenie i wyrywanie każdej pokazującej się ślicznotki utrzymuje naszą część w kulturze zakładam dwie pary rękawiczek, pod szmaciane jednorazowe gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 a z tych skoszonych swietny nawoz mozna zrobic tylko strasznie smierdzi ale cuda roslinom robi. u nas nie ma pokrzyw nigdzie na polach, kolezanka mi w worze przytargala i nawoz sobie sama wyprodukowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 robiłam sobie taką cud gnojówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jakby co to chętnie się podzielę... pokrzywami ofkors... ba! nawet wszystkie możecie sobie wziąć a gnojówkę to ja mam oryginalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Ależ cudny cudaczek... Ania.. Ty wiesz, że masz same cudne zwierzaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jakby co to chętnie się podzielę... pokrzywami ofkors... ba! nawet wszystkie możecie sobie wziąć a gnojówkę to ja mam oryginalną pewnie jeszcze przyjechac i samemu narwac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.04.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Cudowności, jak maskotki!!! Cmoknij je w te nochale czarne ode mnie, zasługują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.04.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nochal czarny cmokać mogę do woli... mały JESZCZE się da... już niedługo:rolleyes:... różowy, oba dwa różowe już Tarcia... pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Łoooooo matko z córką!!! Jakie umorusane CUDEŃKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.04.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja tylko cichutko, żebyście tak totalnie nie eliminowały tych pokrzyw jeśli lubicie motyle. Rusałka admirał żeby żyć w formie gąsienicy żywi się właściwie tylko pokrzywą. Jest pokrzywa jest rusałka http://motyle-motyle.strefa.pl/images/120/rusalka-admiral.gif Inne rusałki do życia potrzebujące pokrzywy i zachwycające nasze oczy: http://motyle-motyle.strefa.pl/images/120/Rusalka-pokrzywnik.gif pokrzywik http://motyle-motyle.strefa.pl/images/120/rusalka-pawik.gif pawik Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.04.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 pawik też lubi pokrzywy? No to u mnie się może utuczyć. Ale przezornie zapytam - a co je gąsienica pawika? Bo od kiedy jakieś gąsienice zjadły mi agrest jakoś mniej jestem przychylna motylom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.04.2014 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Na wyeliminowanie WSZYSTKICH pokrzyw nie mam żadnych szans... dla motyli zostanie:wiggle: a z alpaczej pasieki muszę powyrywać bo są na liście szkodliwych dla tych potworków, na szczęście nie mają ochoty ich konsumować więc i za bardzo mi się nie śpieszy z tym wyrywaniem... ale kiedyś się wezmę Na pocieszenie mam tylko tyle, że dziady tylko na DOBREJ ziemi rosną Ewa motylom jako już motylom to pokrzywy chyba już niepotrzebne, to właśnie gąsiennice Iza pisze... hmmm... nigdy nie widziałam żadnych glizd na pokrzywach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.04.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 pawik też lubi pokrzywy? No to u mnie się może utuczyć. Ale przezornie zapytam - a co je gąsienica pawika? Bo od kiedy jakieś gąsienice zjadły mi agrest jakoś mniej jestem przychylna motylom Ewa, przecież napisałam że gąsiennica rusałki musi jeść pokrzywy ale inne zieleniny pewnie też ma w swoim zestawie. Dorosłe motylki to nektar zwykle piją, ale czytałam, że nie pogardzą też innymi słodkościami, np. winogronkami Co do agrestu to nie wiem, który motylek Ci go wyżarł - może jakiś NICPOŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.04.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 hmmm... nigdy nie widziałam żadnych glizd na pokrzywach:rolleyes: Ja najczęściej te glizdy to na chodniku widziałam Ciźby beton żarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2014 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Oj nie czepiaj się Tyyy... ty biologiczko ty:P co obłe i pełzające to GLIZDA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.04.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Zdrajczyni Wydawowywaczka jedna A ja tu kombinuję kiedy, jak z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.04.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Arctico, jak plujas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.04.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Zdrajczyni Wydawowywaczka jedna A ja tu kombinuję kiedy, jak z kim kombinuj dziewczyno:wiggle::hug: ale glizda to glizda, nieee???? Arctico, jak plujas? dzisiaj napadł na chłopa mego:lol2: się teraz gniewa:p Hugon ofkors:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.04.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 wojna jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts