braza 05.05.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Bojowy egzemplarz się trafił, nie powiem! Pokrzyw i u mnie dostatek, stąd pewnie takie masy motyli w powietrzu!!! Ale dzisiaj znalazłam jakieś małe zielone, lekko jakby z wierzchu futrzaste gąsienice na brzozie. Co to może być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 dzisiaj napadł na chłopa mego:lol2: się teraz gniewa:p Hugon ofkors:lol::lol: Bo już się zastanawiałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Na Arctisię nie napadnie, ona ma SZUFELKĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Szufelka to tylko na plucie działała:sick: teraz z grabiami do alpaczej zagrody wchodzę... naprawdę go znielubiłam i mocno się zastanawiam, czy po oskalpowaniu się go nie pozbyć Szukałam tych alpak jak koziołek Matołek Pacanowa! I Hugo i panienki po 300 kilosów do mnie jechały... a tymczasem... 4 KILOMETRY ODE MNIE FACIO MA 60 SZTUK!!!!!!! Tak się zakitrał, że z żadnej drogi potworków nie widać, dróżka polna tylko do jego gospodarstwa... bo przelotowe rowerami zjeździliśmy:rolleyes: do tego chłopina flancowana więc i ludziska nie znają, nie wiedzą... Dopiero kowal werkujący moje kunie mi podpowiedział... dodam tylko, że kowal zdecydowanie nie miejscowy:rolleyes: Tak se dumam... i ten hodowca ma ok. 10 samców, i w różnych hodowlach widziałam sporo samców... ba! nawet widziałam samca kosztującego dobre dziesiąt tysiów! i nie jest to miłość, ta mi przeszła:rolleyes:... żaden z widzianych przeze mnie panów alpaków nie był tak piękny jak Hugo! Ta morda! Te przepastne, wieeeeeelkie oczy! No naprawdę żaden! I się teraz zastanawiam, czy ja może przez jego charrrrratkerrrrrek mogłam go kupić Się jeszcze pochwalę... dawno nie zaglądałam... 2 maja pojawił się na świecie Szósty:lol: Jest rudy, taki sam jak starszy braciszek... tylko trochę mniejszy, bo V - Briko bardzo szybko rośnie... szybciej niż zazwyczaj:wiggle: Braza... ja tam się nie znam... ale te owłosione zawsze mi się najbardziej podobały:rolleyes: i zawsze myślało mi się, że motylki z nich będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.05.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 pokaz pluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 na razie nic się nie zmienił... niedługo strzyża to nie omieszkam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) gratulacje mniejszego tak sobie myślałam, że sprzedawca chętnie wcisnął Ci pluja i obrażalską - miał ich dość... teraz na spokojnie poszukasz łagodniejszego charakterka z pięknymi oczkami Edytowane 6 Maja 2014 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2014 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 TAKIEGO już nie znajdę Odnoszę wrażenie, że jakby nie Hugo to można by się było dogadać z dziewczynami:rolleyes:... panienki osobiście wybierałam beż żadnych nacisków ze strony hodowcy. Channelka - obrażalska fajna jest... i pluja pod pantoflem trzyma:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Chanelka to moja faworytka, a skoro Hugona pod pantoflem trzyma to plus dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jak go znielubiłaś to go wywal. Na cholerę Ci trzymać zwierzę, do którego nie ma się ciepłych uczuć...? Niech idzie w świat, a do dziewczyn kupisz jakiegoś ładnego (no może nie tak pięknego, ale za to przytulaśnego) chłopaka. Piękno to nie wszystko, potrzebna jeszcze jest jakaś więź, zwłaszcza jeśli nie są hodowane na ubój, a hodowcy na radość. Czasami piękne jest złe, jak Królowa Śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Graty zo okazji powiększenia stadka A gołego pluja pokaż koniecznie... może straci na urodzie i nie żal będzie go sprzedać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.05.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja sobie myślę, że taka wymiana samca ma sens jak się rozmnoży. Wtedy zamiast wymiany młodych wymienić samca i następne mnożenie można uskuteczniać Może i mu charakter przez oczy wyglądał i dlatego taki ładny... charakterny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2014 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja tam lubię charakternych facetów... . Cześć Królowo Zwierzyńca . Gratuluję powiększenia rodzinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ja też dołączam do gratulacji! A co Hugona ... no cóż, za cholerę nie dogodzi: jak charakterny, to cham, jak niecharakterny to mięczak .... no i weź gadaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.05.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Brazuniu Dobrze, że jeszcze kilka niezależnych egzemplarzy po świecie chodzi, bo bym musiała genderem zostać jak nić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.05.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Szukałam tych alpak jak koziołek Matołek Pacanowa! I Hugo i panienki po 300 kilosów do mnie jechały... a tymczasem... 4 KILOMETRY ODE MNIE FACIO MA 60 SZTUK!!!!!!! Cóż na to rzec ...................... najciemniej pod latarnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.05.2014 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ja sobie myślę, że taka wymiana samca ma sens jak się rozmnoży. Wtedy zamiast wymiany młodych wymienić samca i następne mnożenie można uskuteczniać Może i mu charakter przez oczy wyglądał i dlatego taki ładny... charakterny No właśnie wymyśliłam, że niekoniecznie... Muszę pogadać z tym hodowcą koło siebie, większość dużych hodowli wypożycza samce. To w miejsce drania mogła bym trzecią panienkę mieć a obawiam się, że jak dziewczyny urodzą to cholera nie da mi do cria podejść... no wtedy to już poczuje moją wnerwę... na razie nie chcemy łajzy odchamiać siłą Ja tam lubię charakternych facetów... . . ale chyba niekoniecznie jak Ci z kopytami czy innymi pazurami na plecy skaczą, nieee???? Cześć Królowo Zwierzyńca . łoj:oops:... bo mnie się korona przekręci:oops::oops: cześć Ja też dołączam do gratulacji! A co Hugona ... no cóż, za cholerę nie dogodzi: jak charakterny, to cham, jak niecharakterny to mięczak .... no i weź gadaj ... o to to!!! Najlepsze określenie mojego łachudry... Charakterny cham:yes: Dziękuję za wszystkie gratki... do jesieni teraz będzie spokój z powiększaniem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Trzymam kciuki byś mogła dziewczynki do sąsiada w amory prowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.05.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 sąsiada do mnie:rolleyes: taka trochę inna stanówka:D znaczy alpaczego ogra... somsiad niewiele zdziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.05.2014 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 A w ogóle to się pochwalić muszę! Duma mnie rozpiera:rolleyes: Od kilku dni cholery nie dały się na noc zamknąć w alpakarni. Nie i już, stawiał się łajdak i naskocz mi:bash: Dzisiaj szła burza... porządna... Większość hodowców twierdzi, że się chowają przed deszczem... to przepędziliśmy je z pastwiska na nocną zagrodę, na której chałupę mają. Lunęło... Dziewczyny pędem do alpakarni, dupek stał pod drzwiami... no to i one wyszły:mad::mad: Nasiąknęły jak gąbki:bash: Przestało... poszły na pastwisko... ale patrzę w szklaną kulę... interneta znaczy, idzie kolejna burza, jeszcze konkretniejsza:sick: Od razu zaznaczam! Nie biłam... nie potrafię ale grabiami pokazałam plujowi właściwy azymut i tymi samymi pomogłam mu w podjęciu decyzji:lol:... odpowiedniej:yes: Takie głupstwo niby, a jest mi jakoś dobrze:)... taki promyczek w tunelu:D taki mój mały, prywatny sukcesik:lol: tylko się ze mnie nie śmiejcie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts