Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej hej!

ja już sie nie moge doczekać kąpieli w nowej wannie :D wanna wygląda na wielką, ale w środku ma dużą pólkę, więc przy standardowej kąpieli zuzywa się tyle wody co w zwykłej prostokątnej wannie.. i we dwoje na pewno się zmieścimy :wink: moje dzieciaki uwielbiają kąpiele w wannie.. ale będa miały frajdę :wink: :D

a ja od początku wiem, że chcę wannę... taką normalną nu... aby kopytka wyciągnąć :wink: :D

Podejrzewam, że przy takiej co ma Asaf, to mój spakowałaby mnie po pól roku :lol: Bo ja tam lubię i bez prysznicy -biczy popluskać się, potaplać :wink: a jak zacznę od maseczki, potem peelng twarzy, ciała itp. To mi dobijają się do drzwi z zapytaniem: -żyjesz?

- a no żyję - :wink: :D

:roll: :o nie dadzą człowiekowi się pokąpac spokojnie!

Dlatego będzie oddzielne drugie WC :wink:

hej hej!

ja już sie nie moge doczekać kąpieli w nowej wannie :D wanna wygląda na wielką, ale w środku ma dużą pólkę, więc przy standardowej kąpieli zuzywa się tyle wody co w zwykłej prostokątnej wannie.. i we dwoje na pewno się zmieścimy :wink: moje dzieciaki uwielbiają kąpiele w wannie.. ale będa miały frajdę :wink: :D

Heja!!!

U nas tez głównym zwolennikiem wannowania jest syn. Ja to za prędka jestem... niby leżę w wannie, ale zawsze myślami tu i tam... :-? , to nie zrobiaone, to zrobić trzeba...

Tak swoją drogą to dziwne... jeszcze mi się nie zdarzyło zrobić wszystko. Zawsze tylko plan na dziś wykonany, i to najczęściej częściowo :oops: ...

Wrrrr..... :x

a ja od początku wiem, że chcę wannę... taką normalną nu... aby kopytka wyciągnąć :wink: :D

Podejrzewam, że przy takiej co ma Asaf, to mój spakowałaby mnie po pól roku :lol: Bo ja tam lubię i bez prysznicy -biczy popluskać się, potaplać :wink: a jak zacznę od maseczki, potem peelng twarzy, ciała itp. To mi dobijają się do drzwi z zapytaniem: -żyjesz?

- a no żyję - :wink: :D

:roll: :o nie dadzą człowiekowi się pokąpac spokojnie!

Dlatego będzie oddzielne drugie WC :wink:

U nas też WC - eta wykombinowałam... a i jeszcze na górze synowa łaźnia :roll: ...

Ty się Miśka nie martw, jakby Cię Misiek spakował, to najwyżej się do łazienki zameldujesz :wink: , może ciut twardo w wanience, ale jakąś matę rzucisz i będzie ok. Tylko mi nie mów, że w wannie nigdy nie spałaś :wink: :lol: :lol: :lol:

o spożniłam się na głosowanie :( :(

ja dodam że wannę kocham, uwielbiam !!!! czytam podczas kąpieli książkę ( obecnie najczęściej Muratora i pokrewne pisma) i obsługuję laptopa ( dobrze że małż nie czyta byłby zazdrosny :lol: ) a relaks w wannie :D :D świece, olejki....rozkosz dla ciała i zmysłów :wink:

No to cześć.

Mam taką podpowiedź dotyczącą naszych zwierzakowych zainteresowań.

Jeśli masz cyfre + to na kanale 80 jest kuchnia.tv, pełno fajnych programów ale jeden jest szczególny w soboty około 18.oo i w niedziele 8.15 rano jest program "Farma Jimiego"

http://www.kuchnia.tv/program/?full/farma-jimmy-ego_30694

Jeśli masz możliwość , polecam. Zwierzęta żyją na wolności na 40 h działce

bardzo ciekawe odcinki.

Ja lubię je bardzo.

Pozdrawiam

Asaf

o spożniłam się na głosowanie :( :(

ja dodam że wannę kocham, uwielbiam !!!! czytam podczas kąpieli książkę ( obecnie najczęściej Muratora i pokrewne pisma) i obsługuję laptopa ( dobrze że małż nie czyta byłby zazdrosny :lol: ) a relaks w wannie :D :D świece, olejki....rozkosz dla ciała i zmysłów :wink:

Nic nie szkodzi z tym spóźnieniem... wszak wanna jeszcze sobie poczeka... :wink:

Ja też czytałam w wannie ale jak utopiłam skrypt to później najwyżej gazetkę brałam do kąpieli :lol: .

Teraz nie mam wanny to i takich problemów też nie mam... właściwie to nie brakuje mi wanny, tylko miejsca do leżenia w saunie, więc jak rozciągnę troszku kabinkę to będzie gdzie się wyciągnąć, tylko o jakiejś mientkiej podkładce muszę pomyśleć :roll: .

No to cześć.

Mam taką podpowiedź dotyczącą naszych zwierzakowych zainteresowań.

Jeśli masz cyfre + to na kanale 80 jest kuchnia.tv, pełno fajnych programów ale jeden jest szczególny w soboty około 18.oo i w niedziele 8.15 rano jest program "Farma Jimiego"

http://www.kuchnia.tv/program/?full/farma-jimmy-ego_30694

Jeśli masz możliwość , polecam. Zwierzęta żyją na wolności na 40 h działce

bardzo ciekawe odcinki.

Ja lubię je bardzo.

Pozdrawiam

Asaf

Asaf.... toż to o mnie :o :o :o

...wie o hodowli bydła i trzody chlewnej mniej więcej tyle, ile świnie wiedzą o lataniu... To jednak nie powstrzyma go przed realizacją marzenia: ... chce zostać farmerem

i jeszcze to

Bohater serii "Farma Jimmiego" postanawia porzucić miejskie życie, ...opuszczone gospodarstwo w hrabstwie Suffolk. Jego rodzice nie są zachwyceni tym pomysłem, a jego dziewczyna myśli, że postradał zmysły.

różnica jest jednak zasadnicza, ja w swoich zwierzakach nie widzę "doskonałej jakości mięsa", baaa... nawet żadnego mięsa... obawiam się, że nawet kury będą u nas na dożywociu (ciekawe w jakim wieku przechodzą na emeryturę :wink: :roll: ).

Niestety korzystamy z innej platformy, ale jak będę u teściów to nieomieszkam zobaczyć czy mają ten kanał.

Swego czasu uparcie śledziłam serię "zamieszkać na wsi", chyba na BBC Lifestyle, nie wiem nawet czy to przypadkiem po tym programie nie zaczęło kiełkować... na pewno obudziło marzenia... Tylko tam najczęściej na poczatku przenoszący się na wieś musieli odbudowywać jakieś ruderki do mieszkania. To mi się właściwie też podobało, takie klimatyczne te domy :roll: , z duszą...

Właściwie, to my też reanimowaliśmy ruderkę... dla zwierzyńca...

No i dziękuję, że pamiętasz o mnie i o moim fiole :roll: :p :p :p

Ps. ostatnio na allegro były przeróżniste potwory, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będą :roll: , tylko tak dłuższe "kiedyś"... nawet zebry były :D