kala67 27.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ale mężowskie słowa: "-dwie kąpiele i szambo pełne" Ale praktyczny typowy facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Właściwie to nie narzekam... jakbym się uparła, to i tak by ustąpił... tylko to późniejsze "a nie mówiłem" już teraz brzmi mi w uszach A poza tym ja ugodowa baba jestem , czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 hej hej! ja już sie nie moge doczekać kąpieli w nowej wannie wanna wygląda na wielką, ale w środku ma dużą pólkę, więc przy standardowej kąpieli zuzywa się tyle wody co w zwykłej prostokątnej wannie.. i we dwoje na pewno się zmieścimy moje dzieciaki uwielbiają kąpiele w wannie.. ale będa miały frajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a ja od początku wiem, że chcę wannę... taką normalną nu... aby kopytka wyciągnąć Podejrzewam, że przy takiej co ma Asaf, to mój spakowałaby mnie po pól roku Bo ja tam lubię i bez prysznicy -biczy popluskać się, potaplać a jak zacznę od maseczki, potem peelng twarzy, ciała itp. To mi dobijają się do drzwi z zapytaniem: -żyjesz? - a no żyję - nie dadzą człowiekowi się pokąpac spokojnie! Dlatego będzie oddzielne drugie WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj z rana !!! bo widzę, że jesteś juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Jezdem, jezdem... witaj!!! Już pisałam u Ciebie, muszę zadek do ogrodu wynieść, jesienne porządki jeszcze się nie doczekały na realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 u nas dzis jakoś tak dziwnie zimno..... i nic sie nie chce a U Ciebie jaka pogoda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Świeci słonko a na termometrze ............. prawie 20 stopni , z dobrej strony wisi ... Idę bo mi się jeszcze słońce skończy i wołami trzeba będzie mnie wyciągać Ps. a na kaca najlepsza praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 hej hej! ja już sie nie moge doczekać kąpieli w nowej wannie wanna wygląda na wielką, ale w środku ma dużą pólkę, więc przy standardowej kąpieli zuzywa się tyle wody co w zwykłej prostokątnej wannie.. i we dwoje na pewno się zmieścimy moje dzieciaki uwielbiają kąpiele w wannie.. ale będa miały frajdę Heja!!! U nas tez głównym zwolennikiem wannowania jest syn. Ja to za prędka jestem... niby leżę w wannie, ale zawsze myślami tu i tam... , to nie zrobiaone, to zrobić trzeba... Tak swoją drogą to dziwne... jeszcze mi się nie zdarzyło zrobić wszystko. Zawsze tylko plan na dziś wykonany, i to najczęściej częściowo ... Wrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.11.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a ja od początku wiem, że chcę wannę... taką normalną nu... aby kopytka wyciągnąć Podejrzewam, że przy takiej co ma Asaf, to mój spakowałaby mnie po pól roku Bo ja tam lubię i bez prysznicy -biczy popluskać się, potaplać a jak zacznę od maseczki, potem peelng twarzy, ciała itp. To mi dobijają się do drzwi z zapytaniem: -żyjesz? - a no żyję - nie dadzą człowiekowi się pokąpac spokojnie! Dlatego będzie oddzielne drugie WC U nas też WC - eta wykombinowałam... a i jeszcze na górze synowa łaźnia ... Ty się Miśka nie martw, jakby Cię Misiek spakował, to najwyżej się do łazienki zameldujesz , może ciut twardo w wanience, ale jakąś matę rzucisz i będzie ok. Tylko mi nie mów, że w wannie nigdy nie spałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 o spożniłam się na głosowanie ja dodam że wannę kocham, uwielbiam !!!! czytam podczas kąpieli książkę ( obecnie najczęściej Muratora i pokrewne pisma) i obsługuję laptopa ( dobrze że małż nie czyta byłby zazdrosny ) a relaks w wannie świece, olejki....rozkosz dla ciała i zmysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ps. a na kaca najlepsza praca A to tak do rymu?czy naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 28.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 No to cześć.Mam taką podpowiedź dotyczącą naszych zwierzakowych zainteresowań.Jeśli masz cyfre + to na kanale 80 jest kuchnia.tv, pełno fajnych programów ale jeden jest szczególny w soboty około 18.oo i w niedziele 8.15 rano jest program "Farma Jimiego"http://www.kuchnia.tv/program/?full/farma-jimmy-ego_30694Jeśli masz możliwość , polecam. Zwierzęta żyją na wolności na 40 h działce bardzo ciekawe odcinki.Ja lubię je bardzo.PozdrawiamAsaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.11.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 o spożniłam się na głosowanie ja dodam że wannę kocham, uwielbiam !!!! czytam podczas kąpieli książkę ( obecnie najczęściej Muratora i pokrewne pisma) i obsługuję laptopa ( dobrze że małż nie czyta byłby zazdrosny ) a relaks w wannie świece, olejki....rozkosz dla ciała i zmysłów Nic nie szkodzi z tym spóźnieniem... wszak wanna jeszcze sobie poczeka... Ja też czytałam w wannie ale jak utopiłam skrypt to później najwyżej gazetkę brałam do kąpieli . Teraz nie mam wanny to i takich problemów też nie mam... właściwie to nie brakuje mi wanny, tylko miejsca do leżenia w saunie, więc jak rozciągnę troszku kabinkę to będzie gdzie się wyciągnąć, tylko o jakiejś mientkiej podkładce muszę pomyśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.11.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ps. a na kaca najlepsza praca A to tak do rymu?czy naprawdę? Eeee... to tak do Kali, bo po imprze była , więc i do rymu i naprawdę , chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.11.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 No to cześć. Mam taką podpowiedź dotyczącą naszych zwierzakowych zainteresowań. Jeśli masz cyfre + to na kanale 80 jest kuchnia.tv, pełno fajnych programów ale jeden jest szczególny w soboty około 18.oo i w niedziele 8.15 rano jest program "Farma Jimiego" http://www.kuchnia.tv/program/?full/farma-jimmy-ego_30694 Jeśli masz możliwość , polecam. Zwierzęta żyją na wolności na 40 h działce bardzo ciekawe odcinki. Ja lubię je bardzo. Pozdrawiam Asaf Asaf.... toż to o mnie ...wie o hodowli bydła i trzody chlewnej mniej więcej tyle, ile świnie wiedzą o lataniu... To jednak nie powstrzyma go przed realizacją marzenia: ... chce zostać farmerem i jeszcze to Bohater serii "Farma Jimmiego" postanawia porzucić miejskie życie, ...opuszczone gospodarstwo w hrabstwie Suffolk. Jego rodzice nie są zachwyceni tym pomysłem, a jego dziewczyna myśli, że postradał zmysły. różnica jest jednak zasadnicza, ja w swoich zwierzakach nie widzę "doskonałej jakości mięsa", baaa... nawet żadnego mięsa... obawiam się, że nawet kury będą u nas na dożywociu (ciekawe w jakim wieku przechodzą na emeryturę ). Niestety korzystamy z innej platformy, ale jak będę u teściów to nieomieszkam zobaczyć czy mają ten kanał. Swego czasu uparcie śledziłam serię "zamieszkać na wsi", chyba na BBC Lifestyle, nie wiem nawet czy to przypadkiem po tym programie nie zaczęło kiełkować... na pewno obudziło marzenia... Tylko tam najczęściej na poczatku przenoszący się na wieś musieli odbudowywać jakieś ruderki do mieszkania. To mi się właściwie też podobało, takie klimatyczne te domy , z duszą... Właściwie, to my też reanimowaliśmy ruderkę... dla zwierzyńca... No i dziękuję, że pamiętasz o mnie i o moim fiole Ps. ostatnio na allegro były przeróżniste potwory, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będą , tylko tak dłuższe "kiedyś"... nawet zebry były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ps. a na kaca najlepsza praca A to tak do rymu?czy naprawdę? Eeee... to tak do Kali, bo po imprze była , więc i do rymu i naprawdę , chyba ale sprawdziło sie !!!!! praca pomogła....zapomniałam o kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ja chyba mam twardą głowę,bo nigdy nie miałam kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ja chyba mam twardą głowę,bo nigdy nie miałam kaca ....szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.11.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ja chyba mam twardą głowę,bo nigdy nie miałam kaca ....szczęściara za małe dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts