Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żadne tajemnice:rolleyes:... gościóffff jutro mam:wiggle:

Izula już mi się nóski ciesom, dreptają ze zniecierpliwienia:lol:...

tylko nie bierz białej rękawicy bo mi się sprzątać nie chce... no ale, że nie jestem PPD to już wiesz:p

Wczoraj też zakitraliśmy łajzę z pannami do chałupy na noc. Grabie są wielkie... duchem znaczy;)

Widłami nie da rady odpowiedniego azymutu wyznaczyć... kujajom:rolleyes:...

Rasia... Ty też lubisz kolczaste zabawki???:eek:

Weźcie sobie ten deszcz!!!:mad::mad::mad:

Nie dość, że mi potwory filcuje, reszty uczesać nie da to jeszcze trawy nie ma jak skosić:mad:...

To jeszcze anegdotkę z życia zarzucę...

Idzie sobie, no powiedzmy nasz miejscowy koloryt drogą. Prawie udaje mu się tylko jeden pas ruchu zająć... ten egzemplarz akurat zazwyczaj w tym stanie śpiewa... a wczoraj idzie i mówi do siebie (cytat dosłowny)

"że śpiewam... to co... tak już mam... taka moja uroda... beze mnie świat był by............

niekompletny"

To ja się przywitam... :bye: Nie mam już pojęcia.. czy coś się nowego porodziło (od czasu umorusanej białej krowinki) czy coś się zadziało.. Noo nie nadążam u Ciebie..

Aa grabie... moja Inka wlazła dziś pod samochód , żeby bez niej nie pojechać... nijak nie słuchała aby wyjść spod samochodu.. wkurzony już do białości starszak złapał ściągaczkę do wody na kiju i w stronę samochodu podleciał.. Inka to ujrzawszy w nogi i do domku.. ojjj szybko znalazła właściwą drogę.. a ja do niej przemawiałam spokojnie z 15 minut... pewnie u Ciebie tą rolę spełniają grabie... ot dyscyplina...

"że śpiewam... to co... tak już mam... taka moja uroda... beze mnie świat był by............

niekompletny"

Faktycznie, przecież i komary i żmije i koloryt... po coś są....