DPS 07.05.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Wiadomym jest, że... trafiła kosa na kamień, a pluj na babę z grabiami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.05.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Arctico, wierzę w Ciebie i grabie A bez żartów... DASZ RADĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nawet nie śmiałabym się roześmiać!!!! Ta alpakowa gnida ma szczęście, że to grabie, a nie widły były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.05.2014 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Zaplułam monitor! Z plują się solidaryzuję. Też mam charakterek i lubię deszcz, i też mi się czupryna po deszczu filcuje... . Lubi chłopak kolczaste zabawki może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.05.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Już za chwileczkę.... Już za momencik ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Już za chwileczkę.... Już za momencik ...... ale tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.05.2014 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Żadne tajemnice:rolleyes:... gościóffff jutro mam:wiggle: Izula już mi się nóski ciesom, dreptają ze zniecierpliwienia:lol:... tylko nie bierz białej rękawicy bo mi się sprzątać nie chce... no ale, że nie jestem PPD to już wiesz:p Wczoraj też zakitraliśmy łajzę z pannami do chałupy na noc. Grabie są wielkie... duchem znaczy;) Widłami nie da rady odpowiedniego azymutu wyznaczyć... kujajom:rolleyes:... Rasia... Ty też lubisz kolczaste zabawki??? Weźcie sobie ten deszcz!!!:mad: Nie dość, że mi potwory filcuje, reszty uczesać nie da to jeszcze trawy nie ma jak skosić... To jeszcze anegdotkę z życia zarzucę... Idzie sobie, no powiedzmy nasz miejscowy koloryt drogą. Prawie udaje mu się tylko jeden pas ruchu zająć... ten egzemplarz akurat zazwyczaj w tym stanie śpiewa... a wczoraj idzie i mówi do siebie (cytat dosłowny) "że śpiewam... to co... tak już mam... taka moja uroda... beze mnie świat był by............ niekompletny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 przypomniało mi się: pójde... albo nie pójde, dwa garnitury mom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.05.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 To się nazywa mieć dobre samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Deszcz biere po całości, ino dobrze zapakuj, coby nie wyciekł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 To ja się przywitam... Nie mam już pojęcia.. czy coś się nowego porodziło (od czasu umorusanej białej krowinki) czy coś się zadziało.. Noo nie nadążam u Ciebie.. Aa grabie... moja Inka wlazła dziś pod samochód , żeby bez niej nie pojechać... nijak nie słuchała aby wyjść spod samochodu.. wkurzony już do białości starszak złapał ściągaczkę do wody na kiju i w stronę samochodu podleciał.. Inka to ujrzawszy w nogi i do domku.. ojjj szybko znalazła właściwą drogę.. a ja do niej przemawiałam spokojnie z 15 minut... pewnie u Ciebie tą rolę spełniają grabie... ot dyscyplina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.05.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 "że śpiewam... to co... tak już mam... taka moja uroda... beze mnie świat był by............ niekompletny" Faktycznie, przecież i komary i żmije i koloryt... po coś są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Ja bym nawet ujęła to tak, że facet ma niesamowite poczucie wartości .... i świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 a może takie zwierzątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.05.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 mój Nelson ładniejszy:cool: i jakby tak drobną dwulatkę przed nim postawić z kfiotkami to tylko nieznacznie by się proporcje różniły:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.05.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Kiedy strzyżesz plujasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.05.2014 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Podobno po 15:rolleyes:... maja:yes: ... i tfu, tfu... coraz lepiej się dogadujemy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.05.2014 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Tiaaa... wykorzystuj, bo po strzyzeniu może nie być przychylnie nastawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.05.2014 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Tiaaa... ale straci w moich oczach na masie i ... złapię za uchle i wycmokam ten omszony nochal:rotfl:a on zawstydzony swą nagością nawet nie zdąży załadować sprężarki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Niezły plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts