Arctica 17.05.2014 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Bydło taaa... ino Karolcia niedomaga:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.05.2014 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 co się kobyłce porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.05.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Generalnie nic... w jakąś niemoc taką popadła, wet też nic nie stwierdził, turbo witaminki dostała i poobserwujemy przez tydzień... obaczymy... oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.05.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 to kciuki trzymam by to tylko chwilowa niemoc była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.05.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Też trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) Trzymam kciuki za Karolcię! :yes: Co do książek - no zdecydowanie stwierdzenie, że "to nie harlekin" nie wystarczy ani jako zachęta i ani jako opis... (nikogo tu o czytanie harlekinów nie podejrzewałam..) Ja mam tak, że się mocno poddaję nastrojowi i jesli książka (film) ciężka i ponura - tak się czuję... Ale jeśli optymistyczna a głupia i płaska - też się frustruję i NIE MOGĘ czytać. Lubie książki pozytywne w wymowie ale dobrze napisane. Nie powierzchownie, płytko i byle jak ("..i wtedy on .. a wtedy ona.." plus dialogi). Bardzo mi się np. podobał cykl Hanny Kowalewskiej - polecam. Tylko trzeba się wgryźć. Co do Millenium ostatecznej decyzji nie podjęłam. Pewnie spróbuję, bo lubię mieć własne zdanie. Edytowane 18 Maja 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (edytowane) A - i lubię kiedy autor/ka jest starszy/a ode mnie. Niestety - coraz trudniej o takich ... Powyżej mówię o cyklu o Zawrociu. Edytowane 18 Maja 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.05.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 (nikogo tu o czytanie harlekinów nie podejrzewałam..) . Hmm, pracowałam kiedyś (no, 20 lat temu) na kolonii jako biały personel. Roboty miałam, co kot napłakał, na szczęście dzieciaki nie chorowały. Przez 3 tygodnie siedziałam w dyżurce - bo mogło się coś stać. Stało się... pielęgniarka miała może ze 40 harlekinów. I ja je wszystkie przeczytałam. obawiam się, że pod koniec musiałam sprawiać dziwne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Artica, może jakieś zapalenie naczyń? zrób d-dimery..... Iza, a młoda zdiagnozowana czy nie? Ewa, byliśmy u lekarza. Doktorka powiedziała, że to wirusowe - i przypisała groprinosin i nurofen. Ale jakoś Madziulce słabo działąją te leki. No i dziwnie jakoś w różnych godzinach ją boli, na noc i rano. W dzień jako tako. I jakiś kaszel się przypętał.... no nie wiem co mysleć o tym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Zawrocie mnie się podobało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Karolcię cmoknij w nochal!!! Moja ś.p. Mam miała setki Harlequinów .... kiedyś po kilka sięgnęłam ... matko, to jest ekstremalne przeżycie, więc wyobrażam sobie jak wyglądałaś, Ewa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 no wlasnie jak koninka po weekendzie sie czuje? lepiej? u malego bialego znaczna poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.05.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Chyba lepiej... zwierzaki niestety nie mówią jak się czują... Dużo więcej już chodzi, mniej odpoczywa... qrde żebym to ja umiała się z nią dogadać Vito za to się doigrał, stoi na uwięzi:mad:... Nochal wycmokany za wszystkie czasy:p Parę ogrodowych pikczerków przyniosłam bo dawno nie było:D no to sjesta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.05.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Łoooo mamuńciu jak ślicznieeeeee a ja w pracy . Nawet pobrykać na słonku nie mogę Pojadę sobie po robocie do ogrodników. No ale jak znowu coś nakupuję to gdzie posadzę, skoro nic nie skopane na przyjęcie nowości?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Pięknie u Ciebie i tak... spokojnie, sielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.05.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 fantastycznie jakim cudem ona taka czyściutko biała a tak padniętych koni jeszcze nie widziałam - słonka zażywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 19.05.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 a tak padniętych koni jeszcze nie widziałam - słonka zażywają? Konie tak śpią, kiedy czują się bezpiecznie Widać, że u Artici im dobrze. Ja też trzymam kciuki za Karolcię. Z ciekawostek, znajoma kiedyś opowiadała, że klacz im zemdlała na padoku. To już starsza pani jest więc myśleli, że zeszła. Ale na szczęście okazało się, że było mocno zarobaczona. Nie zadziałało ostatnie odrobaczanie. Mieli problem, żeby ją docucić i pozbierać (klacz 172 cm w kłębie), ale udało się. Trochę odchorowała, ale teraz już z nią w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Arcti slicznie i sielsko az zyc sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Dzięki... tak miało być... adagio:)... Gosiek Izula Sipatkowa też się ostatnio dziwiła jak była, że Gomorcia taka biała. Faktycznie, aż w oczy razi czasami:Dpiorę ino nie wyzymam;)... a tak serio to sama sobie radzi, a jak pada to się z domu wygonić nie da, wygląda tylko przez drzwi, wstrząsa wszystkimi czterema łapami jednocześnie i pryska w głąb domu:D. Jak po rosie musi przejść to zaraz siada, razcapirza łapki, i każdy paluch oddzielnie się myjuje:lol2: Drimeth... wet sugerował, żeby jeszcze raz ją odrobaczyć, czymś o innym spektrum działania, chyba jutro podjadę i na wsjaki słuczaj zapodam.Po witaminkach widać znaczną poprawę, chociaż po nocy nadal ciężko jej się rozruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 dobra, dobra ale dlaczego Don Vito czape dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts