DPS 22.05.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Na gołe foty to i ja się doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.05.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Eeee tam, adwokata mamy Gdzie golasy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.05.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Golasy golasami, a jak tam Karolcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 hmm wpadlam, bo moze jakies zdjecia beda ale ni ma:cool: to poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2014 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Obiecuję... nie bijcie:-x ale w tzw. międzyczasie jeszcze mamy sianokosy i własny zadek na zakrętach widzę, a wieczorem to nie mam siły ręki podnieść Karolcia lepiej, dzisiaj już nawet stała (łaziła i żarcia szukała:p) jak do nich poszłam, i na pastwisku rzadko poleguje:D Przyjdę wieczorem... albo już na pewno jutro rano bo dzisiaj się uporamy z sianem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 mam nadzieję AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.05.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wybieracie się? II Pokaz Alpak w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Prawdopodobnie nie damy rady, chociaż wiemy o wystawie bo nam właśnie strzygący powiedział. Nie mamy z kim zagrody zostawić Mężuś wałkuje siano to skorzystam z wolnej chwilki, nie będę Was słownym potokiem zanudzać... pamiętacie??? jeszcze wczoraj... później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 jakie golasy :D:D a hugon to po co ma takie rajtuzy zostawione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 :rotfl: Arctica mu za karę takie rajty zostawiła... to odwet za napaść na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.05.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Świetne bez futra Całkiem inny zwierzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Znaczy się, chłopu portki zostawiła A panienki wyglądają jak skrzyżowanie sarenki z wielbłądem (bezgarbnym ). Baaardzo ładniutkie zwierzątka są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.05.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 fryz plujka bawi mnie do łez:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.05.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Może Hugo na golasa w skarpetach nie będzie tak fikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 spadłam z krzesła jak go zobaczyłam - i co łyso ci pluju jeden jaki zdegustowany za to ,,moja" faworytka bardzo elegancka, zresztą druga dziewczyna też. Bardzo ładnie ostrzyżone czekam na relację, jak one to zniosły i jakie masz odczucia po pierwszym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Padłam z Hugona - zemsta Arcti ma słodki smak, zaiste... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.05.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 no też ciekawa jestem opisu i po co te portki Hugona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Hugo ma i majty i iroka Węszę jakieś drugie dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 może byk wściekły, że go rozbierają, że dali mu spokój... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.05.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Proszę się nie śmiać z mojego Hugona! Tak wygląda "fachowo ostrzyżona alpaka"... można by jeszcze na głowie bańkę futra zostawić, ale na to już postawiłam stanowcze veto... z łuku strzelać do niego nie będę to mi ułatwienia niepotrzebne:p Dziewczyny miały zdecydowanie za długie futro żeby w takich gustownych sułtankach pomykać, są ogolone "na sarenkę" Channelka miała ponad 20 cm:sick:, no i dodatkowo jest dużą alpasią... muszę zdradzić, ale tfu,tfu i puk puk w niemalowane... coś mi się zdaje, że dziewczę przy nadziei jest. U alpak w zasadzie nie widać ciąży. U tego pobliskiego hodowcy oglądałam samiczki z terminem na czerwiec i lipiec, NIC (!!!) nie widać... a Channel jest wyraźnie zaokrąglona... może:lol2: Kompromitujący look nie przeszkadza Hugonowi:no: w atakowaniu mnie oczywiście:mad: Wczoraj znów mu się zdarzyło... tylko jak takiego chudzielca grabiami traktować... dopiero męski autorytet mężowatego zadziałał... się cholera zdecydowała jednak skorzystać z noclegu w alpakarni:D Znaczy, że pluj traktuje mnie jak słabsiejszego ludzia:evil:... następnym razem mu dynię na tym patyku szyjnym zostawię:evil: Strzyża... Mieliśmy duuuuże szczęście, że najpierw znaleźliśmy pobliską alpaczarnię, a co za tym idzie facia, który nam strzygł. Człowiek ma 30 letnie doświadczenie, golił hurtowo owce w Holandii, od kilku lat strzyże alpaki. Co najważniejsze i dla mnie i dla zwierzów myślę, strzyże na stojąco. Nie pęta, nie rozciąga, nie wiąże... zdecydowanie mniejszy stres. Nawet do zrobienia zębów nie używa drewnianego kołka tylko własny kciuk. Jak dla mnie pełna profeska! Zwierzaki też jakoś mało wymęczone, dziewczyny wręcz bardziej chętne do towarzystwa. Chyba gorąco im musiało być i uznały, że dobrze im zrobiliśmy. Hugo... trochę zagniewany... Kolejna osoba stwierdziła, że jest pięknym samcem. Osoba znająca się i oglądająca dobrych parę set sztuk rocznie. Gdyby nie ten charrrrrrakter pewnie nie dane było by mi go mieć... damy radę Podczas strzyży tradycyjnie pluj najbardziej fikał, napluł się za wszystkie czasy:rotfl: Channel trochę bała się na początku, jest jednak sporym bydlątkiem i troszkę siły ma, trudno było ją opanować... na szczęście było za co złapać Czokitka była zdecydowanie najdzielniejsza, i ma najładniejsze runo, najdelikatniejsze... w zasadzie nawet z nóżek nie powinno "gryźć". A runo... zabrałam się za jeden z worków Channelki... na początek trzeba wybrać resztki roślinne, wytrzepać piasek, porozdzielać włókienka... powiem tak... Syzyf by wymiękł, a Kopciuszek złapał wqrwa... ale kręci mnie to!!! Zobaczymy jak będzie się dalej kręciło, kołowrotek zamówiłam nowy, bo ten po babci mojej trochę za retro... że też parę patyczków musi tyle kosztować mam nadzieję, że dam radę z rym futrem:sick:... no kto jak nie ja:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts