Gagata 24.05.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Aaaale masz fajnie.... nowe wyzwanie! trzymam kciuki za sukcesu na tym polu :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.05.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Kciuki mocno trzymam za mą faworytę Faktycznie wielkie szczęście masz, mając takiego fachowca pod ręką - tym bardziej, że na stojąco obrabia zwierzynki... i to tak ładnie Kto ma mieć takie pokłady cierpliwości jak nie Ty, jak pomyślę sobie o mozaikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.05.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Otóż to:yes: A jak Karolcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.05.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Gratuluję Kopciuszku radosnego podejścia do Syzyfowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.05.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Dzięki... ale chyba nie ma za co:rolleyes:... nie wiem na ile mi tej radośności starczy:p chociaż... mozaiki to krótka dłubanina, ale krzyżykowe obrazy i to ze schematów które robię... taki obrazek to rok dłubania... to na futro mi roku nie potrzeba:wiggle: najgorzej go na początku przebrać, później chyba będzie przyjemniej, a już samo dziurganie to wręcz sama przyjemność Tylko teraz muszę w oddzielnym pokoju siedzieć zamknięta żeby mi domowe zwierza za bardzo nie pomagały. Trza pomyśleć o jakiś audiobookach bo zdziczeję Karolcia zdecydowanie lepiej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.05.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Cieszę się Karolcią audiobooki dobra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Proszę się nie śmiać z mojego Hugona! No to się nie przyznam, że mało nie spadłam z fotela ..... Syzyf by wymiękł, a Kopciuszek złapał wqrwa... Umarłam ....http://www.cosgan.de/images/midi/frech/c041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.05.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Arctico - Ty nasz forumowy KOPCIUSZKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.05.2014 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.05.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Klulewicza już mam:P tylko hobby mi zostało:p Przedłubałam już prawie pół jednego z worów... znaczy się połowę 1/3 Channelki:D nie jest źle, muszę sam proces strzyży udoskonalić, wcześniej miejsce przygotować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 a mozna przed strzyza wyczesac alpasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 to szybka jesteś niektórzy, jak z filmów pamiętam, rozkładali maty plastikowe, a potem z tego zbierali strzyżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.05.2014 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Przed strzyżą to nie chcę ich dodatkowo stresować. W przyszłym roku będą mniej zarośnięte to może i śmieci będzie mniej. Rozłożyłam dwie ogromne zasłony ale w ferworze walki się wizęły i pościągały:sick: muszę o czymś sztywnym pomyśleć... w najgorszym razie wylewkę betonową czasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.05.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 w najgorszym razie wylewkę betonową czasnę Jak was znam to już pewnie beton się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 jak juz beton to od razu panele zrobcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.05.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 za śliskie! Iza... przecież mamy na to rok:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.05.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 za śliskie! Iza... przecież mamy na to rok:rolleyes: Iiiiiitam rok Się chwilę rozejrzysz, co by tu jeszcze zrobić i .............. czaśniesz betonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.05.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Skończyłam skubać Channelkę... znaczy ten worek, tj. 1/3 Channelki:D Twierdziłam, że pajęczyna przy jej włóknie to lina okrętowa... Wczoraj zaczęłam Hugona... Channelka przy jego włóknie to... lina okrętowa:rotfl: dodatkowo jest bardzo karbowana, po alpaczemu "karbikowana", nie znam się ale to podobno dobrze:D przebrana i podzielona na pasma wygląda jak wata cukrowa i tan kolor:rolleyes: jak to u mnie z nazwami;), Czoko zamiast Coco, Boszzz zamiast Boss... no to włókno Hugona jest w kolorze Toffi Late... Cafe Late ma zimniejszy kolor, ten jest... hmmm... o wiem! słodziutki:lol::lol: Dodatkowo jego runo jest tak niesamowicie gęste, że tylko ziarenka piasku w nim są, a poza zewnętrznymi słomkami w środku nie ma nawet jednej! Niesamowite... Jak wyrzuciłam tą 1/3 na podłogę to jakbym chciała spowrotem na zwierza popikować to starczyło by na 10 potworów. No i przecież chłopak w gaciach został Szkoda, że nie mam możliwości pomiaru grubości, nie macie gdzieś mikroskopa... albo innego mikronometru??? Cała zakręcona jestem tym runem... a jeszcze nie mam kołowrotka:rotfl: oj będzie się działo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Arcti brakuje mi u ciebie jeszcze dwoch alpak: ciemno-szaro-czarnej no i bialej oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.05.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Sorry, że to napiszę Ania WARIATKA JESTEŚ CO NIE ? Ale taka wiesz jaka co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts