TAR 29.05.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 znaczy sie ja czy Arcti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Się poprawiłam, bo Twojego postu jeszcze nie widziałam jak pisałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 hehe ale nadal niejasno bo my tak samo mamy na imie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.05.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Padłam Już drugi raz poprawek nie zrobię bydźta se obie Anie obie Wariatki obie zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.05.2014 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Pewnie, że wiem:popcorn: Śnieżka i Greyka już w planach... tylko w totka muszę zacząć w końcu grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 moze cria bedzie w tych kolorach choc pewnie po mamusi lub tatusiu barwienie bedzie miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.05.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Śnieżka i Greyka już w planach... tylko w totka muszę zacząć w końcu grać Hmmm... Grey czuje się zaniepokojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2014 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Pozdrowienia zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 moze cria bedzie w tych kolorach choc pewnie po mamusi lub tatusiu barwienie bedzie miec marne szanse... bynajmniej w pokoleniach dziewczyn od dawna same brązy:), a greya to w ogóle ciężko się dochować nawet po dwóch greyowatych rodzicach... to tak jak z Lolitką, raz na ileś tys. urodzeń... znaczy swoją szansę już wykorzystałam:D No i Nivea! Biała z dwojga rudzielców!!! Hmmm... Grey czuje się zaniepokojony ale że czym:eek:?????? aaaaaa!!! wiem!!!! że ktoś w końcu zweryfikuję jego zbyt ciornawą greyowatość Pozdrowienia zostawiam! również pozdrówkam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2014 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ku pamięci bo sezon się zaczyna Przypominam Toli a przede wszystkim mamom ,ze właśnie zaczęło się kwitnienie czarnego bzu z którego robi sie przepyszniutki sok ,na którego wspomnienie już mam ślinotok .....nie jest pracochłonny i myślę ,że jak się go raz skosztuje...... sok z kwiatów 40 kwiatów (nie płukać .....ja rozkładam na białym papierze aby wszystkie robaczki powychodziły) 4 cytryny pokrojone w plastry (porządnie wyszorować) 10 dkg kwasku cytrynowego 4 litry wody zalać kwiaty i cytryny i pozostawić na 48 godzin odcedzić ....dodać 4 kg cukru ...delikatnie podgrzać dla lepszego rozpuszczenia cukru ......rozlać do słoików i pasteryzować kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.05.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 marne szanse... bynajmniej w pokoleniach dziewczyn od dawna same brązy:), a greya to w ogóle ciężko się dochować nawet po dwóch greyowatych rodzicach... to tak jak z Lolitką, raz na ileś tys. urodzeń... znaczy swoją szansę już wykorzystałam:D No i Nivea! Biała z dwojga rudzielców!!! no to do 3 razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.05.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ale że czym:eek:?????? aaaaaa!!! wiem!!!! że ktoś w końcu zweryfikuję jego zbyt ciornawą greyowatość również pozdrówkam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.05.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 ku pamięci bo sezon się zaczyna Otóż to. Właśnie na dzisiaj zarządziłam wyprawę po kwiat czarnego bzu. Zrywany w boooorze o nocnej pooorze ...... Bylebym go tylko z kwiatem paproci nie pomyliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.05.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Nie trzeba pasteryzować wcale. Za to go kocham.Wystarczy gorący zlać do słoików/butelek i postawić na zakrętkach, przykryć ręcznikiem - kocem, żeby powoli stygło.Sprawdzone.Nie daję też kwasku tylko sok z cytryn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.05.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 No właśnie nie pamiętałam kwasku, dopiero w przepisie zobaczyłam... może nie dawałam:rolleyes: ale z tym niepasteryzowaniem to nie wiem jak, bo powinno się tylko trochę podgrzać, chociażby wit C nie zdechnie inne pewnie też... zresztą pasteryzować nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.05.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Też bez kwasku robię, nie ma potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.05.2014 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Iza, Iza!!!! Mam pomysła na zimne stópki Piotrusia!!! Zbieraj kasę! Będziesz moja pierwsza klientka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.06.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Zbieraj kaskę Za sto lat uzbieram, bo ostatnimi czasy nie potrafię mamony nie wydawać. Dziś na chwilke tylko wpadłam na rynek kupić sobie sweterek na wyjazd a kupiłam klapki (ale w baaardzo przystępnej cenie) piżamkę, tuzin majteczek albo dwa tuziny, sukienkę... i tylko sweterka nie kupiłam A miałam wziąć kaski tylko na sweterek. Kurrrrrrrdeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.06.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Wieeeeszzz... Takie majtki to produkt pierwszej potrzeby jest... nawet Hugo ma:rolleyes:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts