TAR 02.06.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 hugo ma rajtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Pojawiam się znów na chwilkę... i... zazdraszczam:cool:... pozytywnie rzecz jasna... zakręcenia i Twojej hippisowko-wiejskiej-sielskiej wolności...:cool:. Hugo w rajtuzach i czapeczce wygląda niezwykle stylowo... jak dżentelmen sprzed dwustu lat:rolleyes:... http://www.buw.uw.edu.pl/wystawy/modameska/ryshistoryczny/001.jpg Tylko szabelkę zamienił na kopytko i ślinę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.06.2014 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 No widzisz... a mężowaty przechrzcił go z muflona na depesza:p... właściwie to podobny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Cała zakręcona jestem tym runem... a jeszcze nie mam kołowrotka:rotfl: oj będzie się działo:sick: Noooo, będzie .... to http://www.youtube.com/watch?v=1Vgpbqm_lyI Buziaki dla byłych posiadaczy "złotego runa":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2014 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A sama se je całuj:P Koniątka mogę całować... nawet krnąbrnego Vita! Z doświadczenia mojego korzystając stwierdzam, że tylko psy, koty i KONIE potrafią czerpać przyjemność z obcowania z człowiekiem. Krowy owszem, cieszą się, że idziesz bo zaraz będzie żarełko, jak czeszę widzę, że jest jej przyjemnie, no niektórym:rolleyes:... ale tylko trzy powyższe gatunki potrafią przyjść, przytulić się (!!!), domagać pieszczot:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.06.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Z doświadczenia mojego korzystając stwierdzam, że tylko psy, koty i KONIE potrafią czerpać przyjemność z obcowania z człowiekiem. ... ale tylko trzy powyższe gatunki potrafią przyjść, przytulić się (!!!), domagać pieszczot:wiggle: Bo koń to taki większy pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 zwlaszcza konie Arctiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 05.06.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tarcia, chodziło mi o kwestie charakteru, niekoniecznie wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.06.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 niech bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.06.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A sama se je całuj:P Koniątka mogę całować... nawet krnąbrnego Vita! Z doświadczenia mojego korzystając stwierdzam, że tylko psy, koty i KONIE potrafią czerpać przyjemność z obcowania z człowiekiem. Krowy owszem, cieszą się, że idziesz bo zaraz będzie żarełko, jak czeszę widzę, że jest jej przyjemnie, no niektórym:rolleyes:... ale tylko trzy powyższe gatunki potrafią przyjść, przytulić się (!!!), domagać pieszczot:wiggle: Ciekawa jhestem czy uda Ci się ucywilizować ( spsić/skocić/skonić ) cria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 My mieliśmy krowę, która ewidentnie była do nas przywiązana.Zawsze obracała za nami głowę, jak ktoś z nas był w pobliżu, to zaraz patrzyła, a poruszała się przy nas niespotykanie ostrożnie jak na krowę, widać było, że uważa, aby nie nadepnąć.Jak zachorowała i wiedziała, że zbliża się koniec, to łzy jej ciurkiem leciały.A nam nad nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.06.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Bo koń to taki większy pies albo mniejszy:p... w porównaniu z Osiowym Grejem:rolleyes: Ciekawa jhestem czy uda Ci się ucywilizować ( spsić/skocić/skonić ) cria... Nie sądzę... jeszcze jak się coś zimą urodzi to będzie butlą dokarmiane to i bardziej się przywiąże do człeka, ale jak wiosną/latem to tak jak z cielakami będzie. Głaski przez pierwsze dwa, góra trzy dni, a później... co mi zrobisz jak mnie złapiesz... i tak nie złapiesz:P:lol: My mieliśmy krowę, która ewidentnie była do nas przywiązana. Zawsze obracała za nami głowę, jak ktoś z nas był w pobliżu, to zaraz patrzyła, a poruszała się przy nas niespotykanie ostrożnie jak na krowę, widać było, że uważa, aby nie nadepnąć. Jak zachorowała i wiedziała, że zbliża się koniec, to łzy jej ciurkiem leciały. A nam nad nią... Nasze krowy też są do nas przywiązane, Nelson zawsze odwróci łepa jak go wołam, zawsze przyjdzie na zawołanie... Iza Sipatkowa to się śmieje, że Nels przybiega do mnie jak "przerośnięty ratlerek":lol: ale nie przyjdzie bezinteresownie, nie przytuli się... Vito i Kalinka przychodzą do mnie i po prostu przytulają łebek do nogi, nie muszę głaskać, smyrać, drapać po prostu chcą się przytulić. Vito uwielbia strzelać mi z gumki w nogę... w jednej bluzie u dołu mam z stoperach nie sznurek tylko gumkę... no frajdę ma łobuz! Z premedytacją łapie w zęby, odciąga i puszcza... i niemalże krzywy uśmieszek się później na facjacie pojawia... i kieszenie mi potrafi przewiskać... a Kalinka zawsze znajdzie sposób aby się znaleźć między mną, a akurat czesanym zwierzakiem:lol: i chodzą za mną jak pieski... nawet jak nie mam nic smacznego w kieszeni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.06.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Uwielbiam nieodmiennie te Twoje opisy zwierzakowych zachowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Brazylka zawsze próbowała otwierać zamek przy kieszeni od bluzy, wiedziała, że cos tam mam. Gdy jej się nie udawało trąca mnie głową i bardzo wymownie patrzy .... Podejrzewam, że teraz nawet na mnie nie spojrzy, focha pewnie strzeliła iście książęcego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Gruby strzela focha na 3-4 godziny... potem mu przechodzi i przyłazi się miziać ( oczywiście w fazie focha ignoruję całkowicie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 chcialabym by moje biale strzelaly focha na 3-4 godziny. dlugosc / wielkosc focha chyba jest proporcjonalna do wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2014 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Sorcie straszne, że mnie nie ma... ani tu ani u Was... strasznisty niedoczas ostatnio odczuwam, a Depsia jeszcze o blogu szemrze, no ciekawe kiedy:sick: Osiczko ja tylko prosty inżynier jezdem to i kwieciście wyrażać się nie umnem:oops:... a samo gadanie o zwierzach... ochhhhh... to mogła bym 24h:p nawet jak słów czasami brak:oops::oops: Fochy... Moje zwierza się nie fochają Psinki tylko czasami dają mi czas do zastanowienia, czy ja aby na całkiem pewno chcę aby one wyszły/przyszły/zostały. Nawet po nielubianej kąpieli nie dąsają się... a konie... one chyba całkiem nie potrafią... wczoraj (panowie nie czytać!) Vito stał się wałaszkiem... wcale się na mnie nie obraził ale i tak mam wyrzuty sumienia:sick:... Korzystając z okazji bytności weta uszczepiłam Hunona... też się nie gniewa:lol: A ja... dłubię i dłubię... już za chwileczkę, już za momencik mój kołowrotek zacznie się kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 no ale jakies fotencje ogrodniczo-zwierzece moglabys pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Osiczko ja tylko prosty inżynier jezdem to i kwieciście wyrażać się nie umnem:oops:... a samo gadanie o zwierzach... ochhhhh... to mogła bym 24h:p nawet jak słów czasami brak:oops::oops: Bardzo Ci gratulooję żeś nie garbata, bo ja nie najlepszy kręgosłup posiadywam A o zwirzach tyż lubię... zboczenie takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts