Asaf 29.11.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ja mam jeszcze lepiej po prostu nie mam nigdy żadnych dawek Zawsze więc jestem zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.11.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 To abstynenci jeszcze nie wymarli to po co Ci winnica???? chyba, że winko się nie liczy, to ja też abstynentka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 To abstynenci jeszcze nie wymarli to po co Ci winnica???? chyba, że winko się nie liczy, to ja też abstynentka ...ja jednak piwko wole...... a kac mi nie straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 29.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Hmm, ja z kolei jeśli piwko, to tylko grzane, więc jedynie w zimie pijam Winko już bardziej,ale najbardziej to lubię nalewki własnej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hmm, ja z kolei jeśli piwko, to tylko grzane, więc jedynie w zimie pijam Winko już bardziej,ale najbardziej to lubię nalewki własnej roboty... ..a winnice przy domku planujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.11.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzien doberek , u nas o dziwo jest dośc fajna pogoda ,ale zobaczymy pózniej tutaj pogoda może sie zmienic z szybkoscia bumeranga hihihi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja chyba mam twardą głowę,bo nigdy nie miałam kaca ....szczęściara za małe dawki ja obalam swoje winka.........znaczy się własnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuja 30.11.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Tak to wygląda u nas http://images43.fotosik.pl/229/51211178a6973a3amed.jpg A co to jest za gres? Jestem właśnie na etapie szukania gresu do salonu i kuchni i ten bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Tak to wygląda u nas http://images43.fotosik.pl/229/51211178a6973a3amed.jpg A co to jest za gres? Jestem właśnie na etapie szukania gresu do salonu i kuchni i ten bardzo mi się podoba Witaj.111 To Naxos z Opoczna, jeszcze produkują bo sprawdzałam pod kątem przyszłego domu. Naprawdę, z czystym sumieniem mogę go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 To abstynenci jeszcze nie wymarli to po co Ci winnica???? chyba, że winko się nie liczy, to ja też abstynentka ...ja jednak piwko wole...... a kac mi nie straszny ja piwa nie lubię , ew. redsa latem, mocno schłodzonego a kaca tak naprawdę to jeszcze się nie dorobiłam, tylko nie wiem, czy to dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Hmm, ja z kolei jeśli piwko, to tylko grzane, więc jedynie w zimie pijam Winko już bardziej,ale najbardziej to lubię nalewki własnej roboty... właśnie zaczęłam produkcję na pierwszy ogień poszła pigwa... tylko przy naszej skłonności do alkoholu to pewnie z..... 5 lat postoi... podobno im starsza tym lepsza no a wiosna sadzę winnicę oj, będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzien doberek , u nas o dziwo jest dośc fajna pogoda ,ale zobaczymy pózniej tutaj pogoda może sie zmienic z szybkoscia bumeranga hihihi , No kochana, jak u Was ("tam" u Was, nie "tutaj" u Was ) jest pogoda, to coś nie tak chyba Tutaj obiecywali nawet 14 stponi, ale jak zwykle im nie wyszło... Jest 8 i wieje zimny wiatr, brrrr.... ale słonko świeci.... czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja chyba mam twardą głowę,bo nigdy nie miałam kaca ....szczęściara za małe dawki ja obalam swoje winka.........znaczy się własnej roboty a z czego, jeśli wolno spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja chyba mam twardą głowę,bo nigdy nie miałam kaca ....szczęściara za małe dawki ja obalam swoje winka.........znaczy się własnej roboty a z czego, jeśli wolno spytać - głóg, - wisienka -to akurat dostałam od tatusia Jesli chodzi o piwko polecam Desperados jest z dodatkiem tequili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a to z głogu, to tak normalnie trzeba jak z winogronek???? rozgnieść, drożdże i czekać? z wisienek to chyba naleweczki lepsze, jeszcze winka wiśniowego nie smakowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Głóg wrzucasz cały......pamietaj,że najlepszy jest po pierwszych przymrozkachWinko z wiśni jest bardzo dobre.Pamietam jak moja babcia robiła z czerwonych porzeczek.A kosztowałaś wina z ryżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wina nie, ale kiedyś miałam okazję.... sake własnej roboty a na ten głóg to w tym roku już za późno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.11.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 mozliwe,że ptaszki "wpitatoliły.........musisz sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.11.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 właśnie nie zeżarły... a to za sprawą dzikich lokatorów z naszego lasu. Jestem z nich przedumna, w wikipedii tak o nich napisali "W Polsce jest znów lęgowy, choć bardzo rzadki – całkowitą liczebność szacuje się na około 12-14 par (w 2008 roku)." W atlasie ptaków polskich nawet nie podają miejsc gniazdowania ze względu na tak małą liczebność gatunku, a ja mam i dlatego jak nie ma liści, nie ma się gdzie schować to małych ptaszorów nie za wiele u nas...głóg niezjedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.11.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam To cóż to za ptaszki O i ja tam już wiem .... W każdym bądź razie, są to ptaki drapieżne Mało tego nie budują gniazd, wolą zajmować już zbudowane, w Polsce nauczyły się żyć na drzewach, na terenach zurbanizowanych gniazdo zakłada w szczelinach lub wypustach wysokich budynków (wieżach kościelnych, dzwonnicach, kominach) Ale Arcitica jeżeli widziałaś dobrze je -bo mylone są z jastrzębiami, to wiedz, że u nas w Polsce Zimą pojawiają się z lęgowisk z północnych rejonów, gdzie panują surowe zimy. Ja pochwale się, że u nas oglądałam sobie błotniaka łąkowego a to dośc rzadki gatunek w Polsce i jastrzębie Oba te gatunki wydają dośc wpadające w ucho okrzyki Błotniaka stawowego obserwowałam w moich rodzinnych stronach -nad rozlewiskiem Nu nie tylko jego Ale powiem, że sporo u nas było sójek Siedziałam wiele razy na dachu i sobie obserwowałam, jak latają Ba nawet lornetkę targałam na górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts